![]() |
Nem tudom még most sem hogy hol van de a szövim Tatabányán lakik, majd megkérdem...
|
Quote:
Hát a plázán kívül van még pár hely a vasutállomás közelében ;-) De mindegy. Most már tudjuk, hogy a 314 mellett van a békepipa, igy már kicsit közelebbi a helyszin, de egy jó házigazda térképet csinál a vidékieknek vagy pontosan leirja, hogy lehet oda jutni :) Nem attol félek, hogy én nem fogok oda találni, csak tudom jól, hogy milyen dolog talit szervezni :) |
Pestről senki nem megy autóval esetleg? :rolleyes:
|
Quote:
|
aki Pestről vonatal jön szoljon:D
|
Fentebb íróknak mondanám nem tudom még mivel megyek ha megyek mert közelít az idő és az autóm nem hadra fogható....
|
Quote:
|
Quote:
|
Lehet esetleg egy kicsit konkrétabb listát kapni azokról, akik jönnek?
|
konkrét idöt és helyet akarok irgum burgum de rögtön :cool:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
még nem látok pontos utvonalat:D
|
meg címet se:D
|
én meg listát se :p:p:p:p
:D |
Hi.
Sajnálom de az autó nem lesz kész... Egyéb okok miatt sem tudok menni.. :-( De ti érezzétek jól magatokat és igyatok 1-et az egészségemre és várom a képeket majd:-) |
Mivel visszautasíthatatlan meghívást kaptam, elmegyek. (Akkor is, ha ez sokaknak bánatot okoz.:D:p)
Mint azt ma már kifejtettem, nincs időm elolvasni ennyi hsz-t (9:20-kor ki kell lépnem a netről), csak annyit írok, hgoy nekem tökéletes a február 23-a. Mentem, bye! |
Quote:
|
Quote:
|
Terv: Ott leszek.
De mint tudjuk ember tervez... Próbálok elcsalni még Valakit, terv: Hogy sikerül De mint tudjuk... a fenti. Szóval számoljatok még két fél emberrel, oszt majd meglátjuk mi jön ki ebből.:) |
Quote:
Én is tervezem a megjelenést, és én sem egyedül... ;) |
Quote:
Quote:
Harmadszor: annak örömére hogy van újra netem rendesen, összeírom ma a listát - valszeg az első hsz-embe szerkesztem beleje :) |
Quote:
"Hozzd magaddal anyádat is!" á la Sziget :D |
Ha megyünk egy sört fizetek... :)
|
nah...és nekem ki fizet egy bambit? :p :p :p
Nem is tudom, talán Felix Salten?
Quote:
ő biztos nem :p |
Akkor majd kitalálunk valami mást...
;) |
Továbbra is várok egy térképet és egy részletes útleírást, hogy hogy lehet oda jutni, tömegközlekedéssel vagy autóval.
|
Quote:
én még nem kaptam névsort :p |
Quote:
|
Ti csak ne nyűgösködjetek.....
Én elmennék ha tehetném térkép és nevek nélkül is:-) |
Quote:
a meggondolás, hogy nem megyünk? vagy mi? :) |
Na nekiállok a névsort összeírni - ehh, 28 oldal :D:D
|
Már sajnálunk is...
:D:D:D |
Akkor itt a lista, ahogy ígértem - sorrend szigorúan objektív ;)
Attila(: Belas Matador Phoenix - majd laptopon be tudjuk fogni remélhetőleg :D Ardo és még néhányan - lehet Tevary - itt lakik, úgyhogy bünti lesz, ha nem jön el :p Gárdi vad - ha talál szállást Seldon Kutyuleee Gyula és Zsáni qhote Gee Cassandra - legalábbis tervben Pali papa - tervben és társasággal És persze én is szándékozom ott lenni :D:D |
egész szép kis társaság :D
|
de most már kérnénk szépen egy útba igazítást, vagy egy idegenvezetőt, aki a vonatnál vár minket :D
|
All times are GMT +1. The time now is 22:20. |