![]() |
befértem 3 k tolival.
férj be te is:D ennyi:( |
Quote:
|
Quote:
ill lehet lesz mégegy, had menjen csak rá majd a vip ha küldök :) minden esetre nem volt nehéz kitalálni, hogy ki is volt ő |
Quote:
|
Quote:
|
jaj ezt én sose értettem h kibe miért nem lehet belekötni x heki felett mit nem lehet csinálni s azt látom h az anarch csopiban külön engedély kell minden támadáshoz:D
de hát ez van:( |
Quote:
|
Ez csupán figyelem felkeltés volt csak azoknak akik nem akarnak szembe kerülni egy ilyen ország mágnással, hogy pl itt lehet szűrni az ilyeneket:D
én is anarchozok, de leginkább 2 dolog miatt, 2 országgal szöviben jáccok, hiszen gyakorlat teszi a mestert, sok dolgot lehet ott tanulni. és még 3-4 ország meg teljesen csak "hobbi" ország azokkal probálgatok érdekes ori felépitéseket. és azért ami anarchban beválik az nagy többségben a legtöbb normál csopi 4.-5. szintjén is simán. |
Quote:
|
ehhez a "határ" dologhoz csak annyit,h azért kell leszedni a 800 feletti átdobott/felkerült orikat, mert veszélyeztetik a "termelőket", amik 800 heki felett vannak. ez a fent lévő emberek érdeke.
|
Quote:
|
Quote:
szóval ez nem a gonosz mindenkit szétüt anarch, hanem a saját érdekek védése. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
hm...szerintem egyre unalmasabb az anarch :) nagyon belterjes lett
|
Quote:
|
Quote:
anarchban legalább nincs olyan, hogy szabálytalan, amit az egyik megtehet, azt a másik is... :) |
én azt szeretném megkérdezni h mi ez a 90napos határ?
köszi |
Quote:
|
köszi a gyors választ!
|
All times are GMT +1. The time now is 00:39. |