![]() |
Eképesztő, hogy 241 hozzászólás van már itt. :)
Nem emlékszem rá, hogy kaptam volna VIP-es orival kitiltást valaha is. (Talán még Q-ban figyit, vagy 5 karikát...) Be kéne vezetni itt a külsőn is a VIP-et. :D És akkor máris megszaporodnának a VIP-es figyelmeztetések vagy kitiltások. :D |
Quote:
Jól vagy?! Ne haragudj, de kezdesz kicsit sok lenni. Mégegy ilyen -- bármilyen -- húzás, és elbúcsúzunk egymástól itt a fórumon is, és a Hódítóban is. Ez már kezd nagyon nonszensz lenni, amit csinálsz. |
Quote:
Pfúj, egyesek már fórumon is multiznak?:) |
Quote:
De ha valaki NINCS kitiltva, akkor minek a plusz két nick?! Lehet, hogy tényleg az én toleranciaszintem esett le az utóbbi napokban... :D |
Ati, csak kedves ne legyél, a többivel nincs gond:)
|
Quote:
Én annó azért regeltem többet, hogy ne regizze be más az én nickjeimet, de már eltűnt a többi valószínűleg. |
nick
OFF:
azert reggeltem +1 et mert azon a neven ismer a Közös fórum + azért mert nem sikerult belépjek ezzel a userrel otthonrol, sajat hibam miatt (elfelejtettem a belepesi adatokat). szeretnem AZT hasznalni ezutan (ehhez szukseges lenne az aktivalas...) es ezt megvarni mig magatol torlodik, mert sajat magam torlesi lehetoseget nem talalom a Hodito kulso forumon. ON: |
[quote=Ati;129040]Felmenőági rokon emlegetése
Huu ezt meg en sem birtam volna jobban megfogalmazni :D Nagyon Jo !!! :D |
alkalom szüli
Quote:
Miért vagyok SOK? 1 új user reg-je ilyen következményekkel járhat. OK, megértem hogy vizorban vagyok a "túlkapásaim miatt", de miért kell fenyegetôzni. Kérlek kommunikálj. |
Ennek nem lesz jó vége szerintem.
Inkább menj aludni az jó hatással van az agyra:) |
ágyra
Quote:
Reggel van már, ébren vagyok és munkába kell menjek, ismerjük egymást? Levente |
Quote:
Nem biztos,hogy ismerjük egymást csak nem jó ha így kezded a reggelt! |
Quote:
Saját érdekedben remélem, hogy a Hódító fórumain ez volt tőled az utolsó hozzászólás. |
Quote:
|
Azt...
Hát ilyet is ritkán lát az ember. :D Indoklás: Nemkívánatos játékos. Büntetés: 168 kör kitiltás Ilyenből 4 egymás alatt... |
hozzászólnék az eredeti témához
már jópár éve nyomtam a Hódítót, és az volt a szokásom, hogy minden mocskolódó, vagy anyázós, vagy dührohamos levélre finom kis cinikus válaszokat adtam, de az ellenfelet nemigen jelentettem, csak ha már nagyon durva volt. aztán egyszer nem tudtam belépni pár körig, talán 7 kör kitiltást kaptam, visszaolvastam az egész levelezést, és meghökkenve tapasztaltam, hogy a játékostársamnak, aki hevesen anyázott, mindössze anyyit válaszoltam, hogy a pszichológusok csodákra képesek, vagy valami hasonlót :) erre én is, ő is 7 körre ki lettünk tiltva, holott ő durván beszólogatott igazságos volt ez? hát nagyon nem de azóta semmiféle zöldre nem válaszolok, ami nem tetszik, hanem csak ütöm, meg lopom, meg ami éppen szükséges ezt javasolnám mindenkinek |
Igen, igen, csatlakozom...
Minden egyens anyázó zöld után ha kipucolod az országát, kb a 3. 4. zöld után megtanulja, hogy csöndben kell maradni. Többet nem is szoktak írni. (Persze eközben neked nem szabd visszaítni) Ez ilyen gyerek módszer. Ha rosszat csinálsz, ráütsz a kezére. párszo még megcsinálja, de az agyában rögzül, hogy az a cselekedet fájdalommal jár, így egy idő utána nem csinálja többé reflexből. :D |
Quote:
ON |
Quote:
|
Quote:
Ilyet egyébként tényleg ritkán látni,hisz emlékeim szerint a 'nemkívánatos játékosok' eddig mind törlésre kerültek. Furi .. |
Ati lehet adni akart ezzel még1 esélyt
|
Quote:
|
Quote:
"A játékban azok a személyek, akikeket nemkívánatosnak minősítettünk, nem vehetnek részt: nem indíthatnak új országot, meglevő országaikba sem léphetnek be, és más országát sem használhatják." |
Quote:
|
én miért nem kapok anyázos leveleket?? komolyan már tiszta hiányérzetem van:)
ugy látszik amerre járok csak kulturált emberek vesznek körül:)) |
Ma gonosz vagyok. Nem volt jó felkelni. Úgyhogy nem szídlak le. Legyen csak hiányérzeted. :D:D
Egyébkén az, hogy nem anyáznak le, nem biztos, hogy a kultúráltság jele. Több oka is lehet. 2 primitívségi, és 1 opcionális. Vagy akkora tuskók vesznek körül, hogy nem tudnak olvasni, vagy akkora gyökerek, hogy nem tudnak írni, vagy VIP vagy, és az egész csoportot tiltólistára tetted, így nem tudnak privát üzenetet küldeni... :D:D:D:D |
inkább kulturált emberek vesznek körül:)))
szeretném hinni |
Végülis egy analfabéta is lehet kultúrált. :D
|
Quote:
Érezd magad szerencsésnek, bezzeg én raklapszám kapok. |
Engem egyetlen egyszer tiltottak ki zöld miatt. Angol V-be írt nekem egy emberke egy egysoros levelet, de olyan angollal, hogy abban nem volt helyes szó. Írtam neki magyarul, hogy annyira ne erőltesd a nyelvet ha nem megy, amire szintén angolul írt vissza, hogy Ő valójában angol. amikor másnap beléptem várt egy levél a supportól, hogy a hivatalos nyelv az angol, tartsan be. Azóta nem nagyon levelezek senkivel.
|
All times are GMT +1. The time now is 19:33. |