Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Ki mennyire utalja Remyt? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2289)

Valezius 11-21-2008 21:12

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 197453)
nevetséges :D
Egy másik topicban nézeteltérésetek van, erre gyorsan bemásolsz ide pár kiragadott mondatot...
megnyissam Neked az "ovónéni segíts, Remy meghúzta a hajam topicot?"

Melyik nevetséges?

Hogy nem offolok tovább?
Hogy nem hagyom szó nélkül más baromságait?
Hogy minden átmásoltam, ami a témára vonatkozik, és semmit, ami nem?

Andrew 11-21-2008 21:20

Khm, két dudás egy csárdában :p
:D:D

Debilke 11-21-2008 21:26

Nem szokott baromságokat írni, de nem tisztem, hogy megvédjem, meg tudja védni magát
Azon mókázom csak, hogy valahol összetűztök, erre rohansz a ki miért utálja Remy-t topikba, és bemásolsz részleteket egy beszélgetésből.... sajnálom, de ez kb. egy ovis szint.... ha lenne egy ki miért utálja Valeziust topic, szerinted Remy rögtön rohanna, egy nézeteltérés után, és idézgetné a szösszeneteidet? :D

Szóval továbbra is tartom, egy ovónénis rinyális topicot szívesen nyitok Neked :D

Debilke 11-21-2008 21:27

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 197459)

Nekem vannak csak itt dudáim :D

Ati 11-21-2008 21:28

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 197459)

Remy szokott dudálni? :D

Ati 11-21-2008 21:29

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 197461)
Nekem vannak csak itt dudáim :D

Akarom mondani... Remy szokott dudálni? :D:D:D

Valezius 11-21-2008 21:30

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 197460)
Nem szokott baromságokat írni, de nem tisztem, hogy megvédjem, meg tudja védni magát
Azon mókázom csak, hogy valahol összetűztök, erre rohansz a ki miért utálja Remy-t topikba, és bemásolsz részleteket egy beszélgetésből.... sajnálom, de ez kb. egy ovis szint.... ha lenne egy ki miért utálja Valeziust topic, szerinted Remy rögtön rohanna, egy nézeteltérés után, és idézgetné a szösszeneteidet? :D

Szóval továbbra is tartom, egy ovónénis rinyális topicot szívesen nyitok Neked :D

Te szó nélkül hagytad volna? Vagy egyszerűen tovább offolod a topikot?

Remy tudom melyiket csinálta volna.
És nem hiszem, hogy ez egy csöppet is ovisabb szint lenne annál...

Debilke 11-21-2008 21:36

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 197464)
Te szó nélkül hagytad volna? Vagy egyszerűen tovább offolod a topikot?

Remy tudom melyiket csinálta volna.
És nem hiszem, hogy ez egy csöppet is ovisabb szint lenne annál...

tarts perverznek, de továbbra is ovónéniért kiáltok :)

Debilke 11-21-2008 21:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 197463)
Akarom mondani... Remy szokott dudálni? :D:D:D

ha erre válaszolnék, az jksz lenne :p

Ati 11-23-2008 12:50

Most mi van? :eek:

Dragi 11-23-2008 12:57

Valami olyasmi amit nem jó fórumon megbeszélni mert a fórumozoknak semmi köze hozzá. És senkinek sem jó ha csámcsognak a magánéletén.... már pedig ha itt folytatjátok akkor az lesz belőle :(

Remedy 11-23-2008 20:00

Toroltem az utolso 2 uzenetemet, tokeletesen igazatok van, ez maganugy.

Hex 11-23-2008 20:54

A békét nem az éri el, aki igyekszik vágyait beteljesíteni, hanem egyedül az, akit nem zavar a kívánságok szakadatlan özöne, melyek úgy ömlenek bele, mint folyók az állandóan töltődő, ám mozdulatlan óceánba. (Bg 2.70)

Tsobi 02-08-2010 23:10

Grat a 4. k-hoz :)

Blacky 02-09-2010 14:09

Én sajnos nem tudom ki is ez a Remy :confused:

Lehet tudni róla valami konkrét dolgot ???
egyáltalán ki ez ?? mivel nem ismerem fiú vagy lány ???
Mit csinál , hogy állandóan itt van és saját magának nyit topicot ??? meg mindig van ideje kioktatni a másikat, meg ötletekkel elöállni nincs neki magánélete ????
tehát summa summárum aki valamit tud Remyröl az írja már le legyen kedves jó ??? ;);)

Köszönöm szépen elöre is...

Tisztelettel Blackie Lawless

Pacsi 02-09-2010 14:10

Van olyan akit jobban utálok, mint Remyt :D
Egyszer velem korrekt volt: ez összezavart ... de már elmúlt!

Remedy 02-09-2010 14:16

Quote:

Originally Posted by Pacsi (Post 240335)
Van olyan akit jobban utálok, mint Remyt :D

Sok mindent mondhatsz ram, de hogy nem vagyok korrekt, azt nem tulzottan.

Persze maganvelemenyed az az, amit szeretnel. Itt jegyeznem meg, hogy nekem pl. fogalmam sincs ki vagy. (Bar ilyen bemutatkozas utan nem is erdekel...)

A masik okoskanak meg: a maganeletemhez semmi kozod, es jobb ha nem is firtatod. :)

Pacsi 02-09-2010 15:41

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 240336)
Sok mindent mondhatsz ram, de hogy nem vagyok korrekt, azt nem tulzottan.

Persze maganvelemenyed az az, amit szeretnel. Itt jegyeznem meg, hogy nekem pl. fogalmam sincs ki vagy. (Bar ilyen bemutatkozas utan nem is erdekel...)

A masik okoskanak meg: a maganeletemhez semmi kozod, es jobb ha nem is firtatod. :)

Pont azt mondtam: korrekt voltál velem. Mit nem értesz?

Redback 02-09-2010 15:43

Quote:

Originally Posted by Pacsi (Post 240353)

Az egyszer, szócska miatt nekem az jött le, hogy egyszer rendes volt, de többi esetben nem volt az.

Pacsi 02-09-2010 15:47

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 240354)
Az egyszer, szócska miatt nekem az jött le, hogy egyszer rendes volt, de többi esetben nem volt az.

Több dolgom nem volt Vele a játékban. Ezen kívül csak amit a belső fórumokon olvasok, annak alapján tudtam véleményt nyilvánítani.

Remedy 02-09-2010 15:48

Quote:

Originally Posted by Pacsi (Post 240335)

Quote:

Originally Posted by Pacsi (Post 240353)

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 240354)

Igy van. Egyszer korrekt volt, de mar elmult...

Mindegy. :)

Remedy 02-09-2010 15:50

Quote:

Originally Posted by Blacky (Post 240334)
Mit csinál , hogy állandóan itt van és saját magának nyit topicot ???

Hogy miert nyilt a topic (anno), azt a nyitohszben megtalalod, nem onzosegbol. :)

Pacsi 02-09-2010 15:56

Igazad van Remy: úgy is lehetett értelmezni. Szóval a zavarodottságom múlt el.
így néz ki folyamatában: utálom, utálom, utálom, utálom, korrekt volt, most mi van?, nem értem, ez véletlen lehet, utálom, utálom, utálom :D

Remedy 02-09-2010 16:14

Quote:

Originally Posted by Pacsi (Post 240359)
Igazad van Remy: úgy is lehetett értelmezni. Szóval a zavarodottságom múlt el.
így néz ki folyamatában: utálom, utálom, utálom, utálom, korrekt volt, most mi van?, nem értem, ez véletlen lehet, utálom, utálom, utálom :D

Hmm. Akkor ugy tunik, zavarodottan jobb az ertekiteleted. :)

Valezius 02-09-2010 16:44

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 240361)
Hmm. Akkor ugy tunik, zavarodottan jobb az ertekiteleted. :)

Elsőre úgy tűnhet, de a látszat csal :)

Gabro 02-10-2010 06:14

hmm kit kell utálni?

Ja, Remyt: ok, utálom
Mindenkit utálok:D

mondjuk vannak akiket jobban:)

komolyabban: Remyt lenne okom utálni, összeakadtunk már párszor, s néha nem volt túl "kedves"; de igazán inkorrekt se volt, és ez egy játék. Tisztelem mint ellenfelet, hol békében hol harcban vagyunk, jó ez így nekem.

Princ 10-10-2010 16:07

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 266461)
Nem ez a véleménynyílvánítás lényege? :D Aztán az már a többiek dolga, hogy ez a vélemény tetszést, vagy nemtetszést vált ki. :p

Egen, csak amikor valakitől minden lehető alkalommal vagy a burkolt hülyézést látom, vagy a nyílt lenézését másnak, vagy az állandó szabályozását a többieknek hogy mit csináljon, mit ne, az már túl van az értékelhető véleményen. Még jó hogy nemtetszést vált ki.

Itt volt ez a videó, kijött vele büszkélkedni egy hódítós és hát.. szerintem jobban járt volna ha meg sem szólal. :(

Pool 10-10-2010 17:03

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 266463)
Egen, csak amikor valakitől minden lehető alkalommal vagy a burkolt hülyézést látom, vagy a nyílt lenézését másnak, vagy az állandó szabályozását a többieknek hogy mit csináljon, mit ne, az már túl van az értékelhető véleményen. Még jó hogy nemtetszést vált ki.

Itt volt ez a videó, kijött vele büszkélkedni egy hódítós és hát.. szerintem jobban járt volna ha meg sem szólal. :(

milyen video?

Kutyuleee 10-10-2010 17:05

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 266463)

ŐŐŐ akkor sztem te félig hiányosan olvasol, nem konkrétan a videóról volt már szó ott,mert sztem azzal mindenki egyetértett,hogy baromi jó lett...
csak elkanyarodott a beszélgetés arra,hogy minden mondani való nélküli dologra ráhuzzák,belemagyarázzák azt hogy művészet,nekem legalábbis már ez jött le ott. és én erre reagáltam.
Én is kitudok találni vmi hosszas elemzést annak,amikor egy sárgapacát alkotok a havastájképben egy fa tövénél,de attól az még nem változtat a tényen,hogy az egy pisafolt,hiába probálom utána ráhuzni a művészet álcáját,hosszú sorokon keresztül elemezve azt hogy miért pont oda, és hogy a helynek is mekkora szerepe van, meghogy ez igazából mit akar ábrázolni. lehet sokan majd ámulnak rajta hogy mekkora művész vagyok, pedig igazából csak egy sör tette meg a hatását:D és az ilyen müvekről meg művészekről beszéltem, de úgy látom lehagytam ,hogy "" a művész körül, talán akkor érthetőbb...

Princ 10-10-2010 22:29

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 266466)
ŐŐŐ akkor sztem te félig hiányosan olvasol, nem konkrétan a videóról volt már szó ott,mert sztem azzal mindenki egyetértett,hogy baromi jó lett...
csak elkanyarodott a beszélgetés arra,hogy minden mondani való nélküli dologra ráhuzzák,belemagyarázzák azt hogy művészet,nekem legalábbis már ez jött le ott. és én erre reagáltam.

Nekem ez az ami nem kifejezetten nem tetszett legeslegutóbb, meg egy másik ugyanilyen:

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 266358)
Csak nekem tunik ertelmetlen zagyvasagnak, vagy van benne vmi muveszi, amit nem erthetek meg? :)

Itt még nem a művészi értékről volt szó. És tényleg, így hogy a másik (?) felét is mostmár elolvastam, valóban Remy épp lelkendezik hogy milyen 'baromi' jól sikerült. Épp gratulál hozzá és reméli hogy még sok hasonlót láthat az ifjú szerző kezéből. :D

Remedy 10-10-2010 22:34

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 266511)
Nekem ez az ami nem kifejezetten nem tetszett legeslegutóbb, meg egy másik ugyanilyen:

Ha tetszett, miert nyomtal lefele kezet? Kicsit belekavarodtunk a sok tagadasba, ugy erzem... :)

Temahoz hozzaszolva: Szerintem nincs olyan muvesz, aki mindenkinek tetszik. Attol hogy valaki elmondja vmirol a velemenyet, normalis emberi korokben az nem visszataszito. Kiveve, ha eloiteleted van iranta. Jelen video szamomra nem nyujtott tobb muveszi erteket, mint egy felbevagott alma.

Princ 10-11-2010 09:00

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 266515)
Temahoz hozzaszolva: Szerintem nincs olyan muvesz, aki mindenkinek tetszik. Attol hogy valaki elmondja vmirol a velemenyet, normalis emberi korokben az nem visszataszito. Kiveve, ha eloiteleted van iranta. Jelen video szamomra nem nyujtott tobb muveszi erteket, mint egy felbevagott alma.

De igen, visszataszító mikor azt látom hogy valaki másban csak a negatívat keresi, talán minden alkalommal, ÉS ezt nem mulasztja el tudatni vele, lehetőleg az első sorból.

Remedy 10-11-2010 10:22

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 266563)
De igen, visszataszító mikor azt látom hogy valaki másban csak a negatívat keresi, talán minden alkalommal, ÉS ezt nem mulasztja el tudatni vele, lehetőleg az első sorból.

Tukorbe neztel? En nem vagyok ilyen, ellentetben a sajat viselkedesedet tokeletesen leirtad iranyomban. :)

Princ 10-11-2010 15:34

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 266572)
Tukorbe neztel? En nem vagyok ilyen, ellentetben a sajat viselkedesedet tokeletesen leirtad iranyomban. :)

Ez hihetőbb volna ha valami normális reakciót is látnék tőled végre, a sokadik lehúzás és a többiek verbális alázgatása után. Szinte nincs nap e nélkül.
Úgy érzem egy kis időre jobb ha mellőzlek. :(

Remedy 10-11-2010 17:12

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 266612)
Ez hihetőbb volna ha valami normális reakciót is látnék tőled végre, a sokadik lehúzás és a többiek verbális alázgatása után. Szinte nincs nap e nélkül.
Úgy érzem egy kis időre jobb ha mellőzlek. :(

Ezt csak udvozolni tudom, lassan Te is eljutottal volna erre a hatarra a folyamatos rosszindulatu, ferde tukron at nezo beirasaiddal.

Pedig en aztan nagyon nehezen tiltok le barkit is.

All times are GMT +1. The time now is 17:16.