![]() |
Quote:
Hogy nem offolok tovább? Hogy nem hagyom szó nélkül más baromságait? Hogy minden átmásoltam, ami a témára vonatkozik, és semmit, ami nem? |
Khm, két dudás egy csárdában :p
:D:D |
Nem szokott baromságokat írni, de nem tisztem, hogy megvédjem, meg tudja védni magát
Azon mókázom csak, hogy valahol összetűztök, erre rohansz a ki miért utálja Remy-t topikba, és bemásolsz részleteket egy beszélgetésből.... sajnálom, de ez kb. egy ovis szint.... ha lenne egy ki miért utálja Valeziust topic, szerinted Remy rögtön rohanna, egy nézeteltérés után, és idézgetné a szösszeneteidet? :D Szóval továbbra is tartom, egy ovónénis rinyális topicot szívesen nyitok Neked :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Remy tudom melyiket csinálta volna. És nem hiszem, hogy ez egy csöppet is ovisabb szint lenne annál... |
Quote:
|
Quote:
|
Most mi van? :eek:
|
Valami olyasmi amit nem jó fórumon megbeszélni mert a fórumozoknak semmi köze hozzá. És senkinek sem jó ha csámcsognak a magánéletén.... már pedig ha itt folytatjátok akkor az lesz belőle :(
|
Toroltem az utolso 2 uzenetemet, tokeletesen igazatok van, ez maganugy.
|
A békét nem az éri el, aki igyekszik vágyait beteljesíteni, hanem egyedül az, akit nem zavar a kívánságok szakadatlan özöne, melyek úgy ömlenek bele, mint folyók az állandóan töltődő, ám mozdulatlan óceánba. (Bg 2.70)
|
Grat a 4. k-hoz :)
|
Én sajnos nem tudom ki is ez a Remy :confused:
Lehet tudni róla valami konkrét dolgot ??? egyáltalán ki ez ?? mivel nem ismerem fiú vagy lány ??? Mit csinál , hogy állandóan itt van és saját magának nyit topicot ??? meg mindig van ideje kioktatni a másikat, meg ötletekkel elöállni nincs neki magánélete ???? tehát summa summárum aki valamit tud Remyröl az írja már le legyen kedves jó ??? ;);) Köszönöm szépen elöre is... Tisztelettel Blackie Lawless |
Van olyan akit jobban utálok, mint Remyt :D
Egyszer velem korrekt volt: ez összezavart ... de már elmúlt! |
Quote:
Persze maganvelemenyed az az, amit szeretnel. Itt jegyeznem meg, hogy nekem pl. fogalmam sincs ki vagy. (Bar ilyen bemutatkozas utan nem is erdekel...) A masik okoskanak meg: a maganeletemhez semmi kozod, es jobb ha nem is firtatod. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Mindegy. :) |
Quote:
|
Igazad van Remy: úgy is lehetett értelmezni. Szóval a zavarodottságom múlt el.
így néz ki folyamatában: utálom, utálom, utálom, utálom, korrekt volt, most mi van?, nem értem, ez véletlen lehet, utálom, utálom, utálom :D |
Quote:
|
Quote:
|
hmm kit kell utálni?
Ja, Remyt: ok, utálom Mindenkit utálok:D mondjuk vannak akiket jobban:) komolyabban: Remyt lenne okom utálni, összeakadtunk már párszor, s néha nem volt túl "kedves"; de igazán inkorrekt se volt, és ez egy játék. Tisztelem mint ellenfelet, hol békében hol harcban vagyunk, jó ez így nekem. |
Quote:
Itt volt ez a videó, kijött vele büszkélkedni egy hódítós és hát.. szerintem jobban járt volna ha meg sem szólal. :( |
Quote:
|
Quote:
csak elkanyarodott a beszélgetés arra,hogy minden mondani való nélküli dologra ráhuzzák,belemagyarázzák azt hogy művészet,nekem legalábbis már ez jött le ott. és én erre reagáltam. Én is kitudok találni vmi hosszas elemzést annak,amikor egy sárgapacát alkotok a havastájképben egy fa tövénél,de attól az még nem változtat a tényen,hogy az egy pisafolt,hiába probálom utána ráhuzni a művészet álcáját,hosszú sorokon keresztül elemezve azt hogy miért pont oda, és hogy a helynek is mekkora szerepe van, meghogy ez igazából mit akar ábrázolni. lehet sokan majd ámulnak rajta hogy mekkora művész vagyok, pedig igazából csak egy sör tette meg a hatását:D és az ilyen müvekről meg művészekről beszéltem, de úgy látom lehagytam ,hogy "" a művész körül, talán akkor érthetőbb... |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Temahoz hozzaszolva: Szerintem nincs olyan muvesz, aki mindenkinek tetszik. Attol hogy valaki elmondja vmirol a velemenyet, normalis emberi korokben az nem visszataszito. Kiveve, ha eloiteleted van iranta. Jelen video szamomra nem nyujtott tobb muveszi erteket, mint egy felbevagott alma. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Úgy érzem egy kis időre jobb ha mellőzlek. :( |
Quote:
Pedig en aztan nagyon nehezen tiltok le barkit is. |
All times are GMT +1. The time now is 17:16. |