Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Receptek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=30)
-   -   A legfinomabb receptek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=22)

Grabi 01-19-2008 18:30

mivel alapvetően beefsteaket akartam csinálni, annál egy pöppet olcsóbb :) marhát nem is tudom mikor látok, az nekem megtiszteltetés :)

Grabi 01-19-2008 18:40

kérésedre nyílvánosan válaszolok: én magam csak sütni szoktam szinte, talikra meg húst nem fogok elvinni, de egézséges édességet viszont lehet...

kövi talin- ami nem az ovis lesz az tuti- kéretik engem zaklatni h hozzak vmi finom ehetőt.

cipu 01-19-2008 19:45

SÖRBEN PÁCOLT SERTÉSOLDALAS

[u]Hozzávalók 4 személyre:[/U] 1.6 kg sertésoldalas, 75 dkg póréhagyma, 5 dkg sárgarépa, 2.5 dl sör, 2 evőkanál mustár, 1 evőkanál mustármag, 1 rozmaringág, só, bors, köménymag

Elkészítés: A húst megmossuk, és 8 darabra vágjuk. Megtöröljük, és mustárral bekenjük. Ezután mély tálba fektetjük, és leöntjük sörrel. Legalább 1órát pácoljuk, közben egyszer megfordítjuk. A húst a pácból kivesszük, sózzuk, borsózzuk. Tepsibe helyezzük, és előme-legített sütőbe toljuk. 200 fokon (gáztűzhelynél 3-as fokozaton) kb. 40 percig sütjük. Közben a páccal és kb. fél pohár vízzel apránként meglocsoljuk. A rozmaringot megmossuk, a leveleket lecsipkedjük. A póréhagymát megtisztítjuk, megmossuk, és vastagabb karikákra vágjuk. A sárgarépát megtisztítjuk, megmossuk, és kockára vágjuk. A pórét és a sárgarépát a hús mellé dobjuk. Megsózzuk, és további 20 percig sütjük. Ha szükséges, az elpárolgott nedvességet pótoljuk. Meghintjük a rozmaring levelekkel, a mustármaggal és még 5 percre visszatoljuk a sütőbe. A párolt zöldségeket a sült oldalas mellé kínáljuk. Rozskenyér és hideg sör illik hozzá.
Kiadósabb egytálételt kapunk, ha a póré és a sárgarépa mellé megtisztított, apró szemű burgonyát is dobunk.:)

Toti 01-20-2008 11:27

Quote:

Originally Posted by cipu (Post 152771)
SÖRBEN PÁCOLT SERTÉSOLDALAS

[u]Hozzávalók 4 személyre:[/U] 1.6 kg sertésoldalas, 75 dkg póréhagyma, 5 dkg sárgarépa, 2.5 dl sör, 2 evőkanál mustár, 1 evőkanál mustármag, 1 rozmaringág, só, bors, köménymag

Elkészítés: A húst megmossuk, és 8 darabra vágjuk. Megtöröljük, és mustárral bekenjük. Ezután mély tálba fektetjük, és leöntjük sörrel. Legalább 1órát pácoljuk, közben egyszer megfordítjuk. A húst a pácból kivesszük, sózzuk, borsózzuk.
...
Rozskenyér és hideg sör illik hozzá.
)

Na most nagyon off leszek:D
Nem lesz kevés az a sör? azt még megértem, hogy locsolgatjuk a húst... De a torkunkat mivel locsoljuk? hideg vízzel?;)

Na meg a húsleöntés sörrel... egy kortyot kap a hús, kettőt mi. Na ez a 2,5 dl elég kevés ehhez a manőverhez.:D

cipu 01-20-2008 12:08

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 152904)
Na most nagyon off leszek:D
Nem lesz kevés az a sör? azt még megértem, hogy locsolgatjuk a húst... De a torkunkat mivel locsoljuk? hideg vízzel?;)

Na meg a húsleöntés sörrel... egy kortyot kap a hús, kettőt mi. Na ez a 2,5 dl elég kevés ehhez a manőverhez.:D

:)ha végig elovasnád akkor észre lehet venni a recept végén "HIDEG SÖR" illik hozzá. Az meg már ember függő ki mennyit iszik belöle. Valaki 2,5dl ,valaki 2,5 l sört iszik hozzá.:)

Dr Rozi rendel 01-21-2008 08:59

Gyors és laza túrógombóc

Hozzávalók:

1 l tej

kb. 20-25 dkg búzadara

5 dkg cukor

2 csomag vaníliás cukor

1 citrom reszelt héja

1 kg túró

pirított zsemlemorzsa

cukor

fahéj

Elkészítés: A tejet felforraljuk és beleszórjuk a búzadarát, cukrot, vaníliás cukrot. Folyamatosan keverve nagyon-nagyon sűrű tejbegrízt készítünk, olyat, amit lehet majd formázni. Ha kész, hozzákeverjük a túrót, citromhéjat, és hagyjuk annyira kihűlni, hogy kézzel gombócokat formázhassunk belőle. Akár előző nap is el lehet készíteni. A zsemlemorzsát olajon vagy vajon megpirítjuk, cukrot, fahéjat keverünk hozzá, és megforgatjuk benne a túrógombócokat. Meleg cukros tejföllel, porcukorral tálaljuk.

Jó étvágyat!!

Megjegyzés: a hozzávalók mennyiségét arányosan csökkenthetjük, de sztem elfogy az a "pár" gombóc! :D

Topsy 01-21-2008 18:20

Quote:

Originally Posted by Dr Rozi rendel (Post 153140)
Gyors és laza túrógombóc

Megjegyzés: a hozzávalók mennyiségét arányosan csökkenthetjük, de sztem elfogy az a "pár" gombóc! :D

Arányosan növelem a kétszeresére:rolleyes: Holnap vacsira kipróbálom :D

Remedy 01-21-2008 18:23

Quote:

Originally Posted by Topsy (Post 153274)
Arányosan növelem a kétszeresére:rolleyes: Holnap vacsira kipróbálom :D

De szerintem a reszelt citrom hejat hagyd ki belole. De ez csak szemelyes megjegyzes, attol irtozom, minden sutiben is... :)

Topsy 01-21-2008 18:32

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 153275)
De szerintem a reszelt citrom hejat hagyd ki belole. De ez csak szemelyes megjegyzes, attol irtozom, minden sutiben is... :)

Nem fogom elfelejteni:), ha netán egyszer együtt buliznánk, csak citromhéj nélkül fogok sütit készíteni :D:D

Dr Rozi rendel 01-22-2008 09:20

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 153275)

pedig a reszelt citromhéj isteni ízt ad neki, és spec szeretem :)

De ízlések, és pofonok.... :)

Dr Rozi rendel 01-23-2008 08:44

Almás-fahéjas finomság

Hozzávalók:

3 db alma,

2 db egész tojás,

10 dkg porcukor,

15 dkg liszt,

őrölt fahéj ízlés szerint,

1/2 citrom leve,

1 csomag vaníliás cukor

Elkészítés:
Az almákat meghámozzuk, lereszeljük. kicsit állni hagyjuk, a levétől kifacsarjuk. A reszelt almához keverjük a többi hozzávalót. Serpenyőben kevés olajat melegítünk, és mint a tócsit kisütjük. A kisült finomságot vaníliás porcukorral vagy lekvárral tálaljuk.

Jóétvágyat! :)

Remedy 01-23-2008 12:08

Quote:

Originally Posted by Dr Rozi rendel (Post 153577)
Almás-fahéjas finomság

Hozzávalók:

1/2 citrom leve,

Na ez mar sokkal szimpibb! :)

Topsy 01-23-2008 17:01

:)
Quote:

Originally Posted by Dr Rozi rendel (Post 153140)
Gyors és laza túrógombóc

Tegnap megcsináltam s nagyon finom volt.:)
Legfőbb erénye, hogy villámgyorsan lehet finom és kiadós vacsit remekelni.:D:D

Tavacska 01-23-2008 17:06

hm, most megéheztem :-)
kellett nekem ide benézni :-))

Dr Rozi rendel 01-24-2008 07:51

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 153638)
Na ez mar sokkal szimpibb! :)

Akkor hajrá! Kötényt elő, ingujjat feltűrni, és bevetni magad a konyhába! :D

Ma nem írok finomságot, nincs kedvem! :p:)

Dr Rozi rendel 01-25-2008 09:54

Sajttal és baconnel göngyölt hús

Hozzávalók:

csont nélküli hús

sajt

bacon

tejföl

újhagyma

bors

Elkészítés: A húst kiklopfolom, sózom-borsozom. A sajtból vékony szeleteket vágok, a hús egyik végébe teszem, feltekerem úgy hogy a bacon már a hús alatt van, és így a hússal és a sajttal váltogatják egymást. Sütőben félkészre sütöm, majd leöntöm a tejföllel elkevert újhagymával. és készre sütöm. Sajtot lehet szórni rá.
Másik lehetőség, hogy paradicsomszósszal öntöm le, úgyis nagyon finom. :)

Topsy 02-02-2008 15:30

Túrógombóc ( kicsit macerásabb, mint az előző)

50 dkg tehéntúró, 7,5 dkg búzadara,2 tojás,egy csipet só, 1dl olaj, 25 dkg zsemlemorzsa, 2,5 dl tejfől

A túrót szitán áttörjük, gyengén megsózzuk, a buzadarát és a tojások sárgáját hozzáadjuk, eldolgozzuk. Végül a tojásfehérjéket felverjük és ovatosan hozzákeverjük. Legalább félórát kell pihentetni ( én este szoktam összeállíani és másnap főzöm ki :) ).
Vizes kézzel közepes gombócokat formázunk, enyhén sós vízben kifőzzük. Kb 15 percig kell főzni. Olajban megpirítjuk a zsemlemorzsát és meghempergetjük benne. tejföllel meglocsoljuk.

egyéni tapasztalat, hogy kecsketúróból még finomabb. :)

Jó étvágyat!

Dr Rozi rendel 02-04-2008 10:09

Mexikói-chilis pogácsa

Hozzávalók:

50 dkg liszt

25 dkg margarin

2 tojássárgája

3 dkg élesztő

1 dl tej

2 dkg cukor

1 dl tejföl

1 kis konzerv sűrített paradicsom

1 konzerv csemegekukorica

1 konzerv vörösbab

15 dkg bacon

15 dkg füstölt sajt

bazsalikom

kb. 1-2 teáskanál chilipor

Elkészítés:

Az élesztőt langyos tejben egy evőkanál cukorral felfuttatjuk. A szalonnát apróra vágjuk, és saját zsírjában megpirítjuk, félretesszük. A tejfölt a bazsalikommal és a chiliporral fűszerezzük, majd hozzáadjuk az egy evőkanál cukorral elkevert paradicsompürét. A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, majd az élesztős tejjel, a tojások sárgájával és a paradicsomos tejföllel összedolgozzuk. Lágy tésztát kapunk, amit 1-2 órán át pihentetünk, majd nyújtjuk és háromba hajtjuk. A hajtogatást még kétszer ismételjük, újabb 20-20 perces pihentetést követően. Az utolsó hajtogatásnál kerül a tésztába a pogácsa ’java’ a következőképpen: a tésztát téglalap-alakúra nyújtjuk, és gondolatban ismét háromfelé osztjuk. A középső részt bőven megszórjuk a kukoricával és a babbal, majd az egyik harmadát ráhajtjuk. Ezután kerül rá a bacon, majd erre hajtjuk a másik oldalt. A tésztát ujjnyi vastagra nyújtjuk, és pogácsákat szaggatunk belőle. Tetejét reszelt füstölt sajttal szórjuk, majd közepes lángon 30 percig sütjük.

Megjegyzés: kissé macerás, de megéri kipróbálni, ISTENI!!! :);)

cipu 02-04-2008 23:58

Pacalpörkölt

Hozzávalók:
60 dkg marhapacal,
2 nagy fej vöröshagyma,
2 db zöldpaprika,
1 db paradicsom,
(vagy 3 evőkanál konzerv lecsó, esetleg mirelit zöldpaprika és paradicsom),
4 evőkanál olaj,
3 gerezd fokhagyma,
1 evőkanál piros fűszerpaprika,
2 szál zellerzöld,
2 evőkanál ecet,
1 teáskanál liszt,
ízlés szerint só, kevés törött fekete bors.

Az előfőzött pacalt vékony, hosszú csíkokra vágom. A megtisztított és finomra metélt vöröshagymát a felforrósított olajon üvegesre fonnyasztom, majd a tűzről lehúzva belekeverem a pirospaprikát, és ráöntök 2 evőkanál vizet. A tűzre visszatéve beleteszem a pacalt, és állandó keverés közben megpirítom. Ezután annyi vizet öntök rá, amennyi éppen ellepi. Megsózom és megborsozom. Fedő alatt majdnem puhára főzöm. Ekkor hozzáadom a felszeletelt zöldpaprikát, a felkarikázott paradicsomot és a finomra vágott zellerzöldet. Liszttel elkevert fél dl vízzel besűrítem, és jól kiforralom, közben folytonosan kevergetem. Aki szereti a csípős ízeket, az fűszerezze cseresznyepaprikával vagy paprikakrémmel.

Ezt egy szakácskönyvben találtam és a párom nagyon szereti.
Aki szereti a pacalt annak ajánlom, próbálja ki.:)

Topsy 02-06-2008 06:35

kérdés

Quote:

Originally Posted by Dr Rozi rendel (Post 156577)
Mexikói-chilis pogácsa

Ez a recept is nagyon tetszik. ki is fogom próbálni.:) Annyi lenne a kérdésem, hogy a pogácsa szaggatásakor nem potyog-e ki a töltelék, esetleg sütéskor :eek:.

Dr Rozi rendel 02-06-2008 08:12

Quote:

Originally Posted by Topsy (Post 156960)
Ez a recept is nagyon tetszik. ki is fogom próbálni.:) Annyi lenne a kérdésem, hogy a pogácsa szaggatásakor nem potyog-e ki a töltelék, esetleg sütéskor :eek:.

Nemnem:) Legalábbis nekem nem pottyant ki :)
Igaz szaggatás után csinosítgattam kicsit őket :) ujjbeggyel picit összecsíptem, ahol kikandikáltak a töltelékek:D

Topsy 02-06-2008 10:28

chilis pogi

Köszi a választ :)
Valamelyik nap megsütöm és írom is a kritikát:D

Dr Rozi rendel 02-07-2008 10:27

Szárnyas frikasszé

Hozzávalók 4 személyre:

50 dkg csirkemellfilé

1 fej hagyma

20 dkg sampinyon

25 dkg rizs és vadrizs keverék

2 evőkanál olaj

1 húsleveskocka

2 dl tejszín

3 evőkanál ételsűrítő

A csirkemellfilét leöblítjük, és apró darabokra vágjuk. Megszórjuk sóval, borssal. A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. A gombát megtisztítjuk, és négyfelé vágjuk.
Az olajat felforrósítjuk. Megpirítjuk benne a húst, a hagymát és a gombát. Ráöntünk 3 dl vizet, felforraljuk, és beledobjuk a húsleveskockát. Fedő alatt, közepes tűzön kb. 5 percig főzzük. Gyakran megkeverjük. Ráöntjük a tejszínt, belekeverjük az ételsűrítőt és felforraljuk. A vadrizzsel körítve tálaljuk .

Frikasszé: vagdalt húsokból párolás útján készült sűrű mártásos étel . :)

Dr Rozi rendel 02-08-2008 13:29

Cheese cake

Hozzávalók:

A tésztához:

11 dkg puha vaj

1,5 dl cukor

1 teáskanál vanília

1 tojás

2,5 dl liszt

1 teáskanál sütöpor

A krémhez:

25 dkg krémtúró

12,5 dkg mascarpone

1,5 dl cukor

2 dl tejföl

1 teáskanál vanília

mazsola

3 egész tojás

Elkészítés: A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, vizes kézzel egy (kivajazott) kis tepsiben vagy üvegtálban szétterítjük.
A krémhez a túrót áttörjük, a többi hozzávalót hozzáadjuk,a tojások fehérjét felverjük, majd ezt is a krémbe keverjük óvatosan , majd a tészta tetejére öntjük. Közepes sütőben 35-40 percig sütjük .

Dr Rozi rendel 02-11-2008 10:40

Sportszelet

Kezdők is nyugodtan hozzáfoghatnak! :);)

Hozzávalók:
• 25 dkg porcukor
• 20 dkg margarin
• 2 dl tej
• 3 evőkanál kakaó
• 1 dl rum vagy 1,5 rumaroma
• 50 dkg darált keksz

Elkészítés: A cukrot, a margarint, a tejet és a kakaót összefőzzűk a margarin olvadásáig, majd belekeverjük a rumot és a darált kekszet. Folpack-kal kibélelünk egy A/4-es nagyságú tepsit, és belesimítjuk a masszát. A tetejére csokimázt kenünk. Ha kihűlt, szeletekre vágjuk.

Kós00792 02-13-2008 14:12

Betehetnél néha képeket is a recept mellé:D

Ditke 02-13-2008 14:45

Jó étvágyat Mindenkinek!:)

http://img215.imageshack.us/img215/4...inleveszc7.jpg

Nogixer 02-13-2008 23:25

Quote:

Originally Posted by Topsy (Post 156960)

Bocsi, de a lágy tésztát meddig pihentetjük?

Dr Rozi rendel 02-14-2008 08:50

Quote:

Originally Posted by Nogixer (Post 158488)
Bocsi, de a lágy tésztát meddig pihentetjük?

1-2 órát minimum, de a 3 sem árt meg neki... annál több azért ne legyen :)

Nogixer 02-14-2008 09:49

Quote:

Originally Posted by Dr Rozi rendel (Post 158535)
1-2 órát minimum, de a 3 sem árt meg neki... annál több azért ne legyen :)

Köszi, megsüttetetem a párommal :)

Dr Rozi rendel 02-18-2008 08:50

Tepsis karfiol

Hozzávalók:

kb. 80 dkg karfiol (tisztán mérve),
• 2 tojás,
• 2-2 dl tejföl és tej,
• 10 dkg reszelt füstölt sajt,
• 5 dkg vaj vagy margarin,
• 2 evőkanál liszt,
• 1 csokor zöldhagyma szárával együtt,
• 1 csokor petrezselyemzöld,
• 1-1 teáskanál piros fűszerpaprika és só,
• 1 mokkáskanál törött fehér bors,

Előkészítése:
a karfiolt gondosan megtisztítom és kis rózsáira szedem. A vajat habzásig hevítem a liszttel, majd a melegített tejjel felöntve, folytonos keverés közben sűrűre főzöm. Ezután belekeverem a pirospaprikát és az összes fűszert, valamint a megtisztított, nagyon vékony karikákra vágott zöldhagymát zöldjével együtt, valamint a reszelt sajtot. Hagyom langyosra hűlni, végül simára keverem a nyers tojásokkal.

Elkészítése:
a nyers karfiolrózsákat sós vízben félig megfőzöm, majd lecsöpögtetem, és lapos tűzálló tálba vagy tepsibe terítem, és a sajtos-tojásos keveréket úgy öntöm rá, hogy az lehetőleg elfedje az összes karfiolt. Az edényt beborítom alufóliával, a karfiolt az előmelegített forró sütőben 15-20 percig párolom, végül a fedelét levéve, pirosra pirítom. Kockákra vágva tálalom.

Nogixer 02-18-2008 14:35

Rozi, megcsináltam a mehikoi pogit, és tényleg isteni :) Köszi!!

Dr Rozi rendel 02-19-2008 07:35

Quote:

Originally Posted by Nogixer (Post 159310)
Rozi, megcsináltam a mehikoi pogit, és tényleg isteni :) Köszi!!

Nincsmit! :)
Különben sztem az sem baj, ha szaggatáskor kikandikálnak belőle a töltelékek, a gasztronómiai értékén nem ront semmit, és nem is kezelhető nehezebben.
Előfordult olyan is, hogy nem volt paradicsompüré, azt vígan lehet " kecsöppel" helyettesíteni, a chilipor helyett a múltkor erőspistát tettem bele :)

Dr Rozi rendel 02-21-2008 08:55

Tejföl alatt sült gombás-sonkás csirkemell

7végére egy kis könnyed ebédnekvaló!

Hozzávalók:

1 nagy pohár tejföl

50 dkg csirkemell

20 dkg gomba

20 dkg sonka

reszelt sajt ( parmezán nagyon tuti hozzá)

ételízesítő,olaj , liszt, hagyma

Elkészítés:
A csirkemelleket közepes szeletekre vágom, és lisztbe forgatva hirtelen átsütöm mindkét oldalán.

Kevés hagymával megpirítom a gombát. Egy tepsi aljára kevés olajat öntök, majd ráfektetem a csirkemelleket, mindegyik tetjére egy marék gombát és felszeletelt sonkát halmozok. Tetejére simítom az ételízesítővel elkevert tejfölt, és reszelt sajttal meghintem.

Sütőben kb. 35-40 perc alatt átsütöm.
Párolt rizzsel, tört, vagy sültkrumplival is nagyon finom.

Dr Rozi rendel 02-21-2008 09:01

Sült alma vaníliás túróval

...és hogy a desszert is meglegyen...

Hozzávalók:

4 savanykás alma

1 evőkanál olvasztott vaj

8 teáskanál barnacukor

25 dkg túró

1 pohár joghurt

2 csomag vaníliás cukor

4 teáskanál fenyőmag ( DM-ben, bioboltban kapható, DE! helyettesíthető őrölt díóval, mandulaforgáccsal)

Elkészítés:
Az almákat kettévágjuk, a magházat kikaparjuk. Vágott felükkel lefelé tűzáló tálba rakosgatjuk, megcsepegtetjük az olvasztott vajjal, és megszórjuk cukorral. Előmelegített sütőben kb. 200 fokon 15 percig sütjük. A túrót összekeverjük a joghurttal és a vaníliás cukorral. A fenyőmagot zsiradék nélkül gyorsan megpirítjuk. A sült almákat tányérra szedjük, a túrókrémmel meglocsoljuk, rászórjuk a pirított fenyőmagot.

Ehhez is jóétvágyat! :)

Dr Rozi rendel 03-03-2008 09:47

mégegy almás.

Öntött almás

Hozzávalók:

3 db tojás

30 dkg kristálycukor

30 dkg finomliszt

1 csomag sütőpor

4-5 db alma

durvára darabolt dió

fahéj

Elkészítés:
Az almákat lereszeljük, és megszórjuk egy teáskanál fahéjjal, jól összekeverjük, állni hagyjuk. Ezután a tojásokat jól kikeverjük a cukorral /fehéredésig/. A liszthez hozzáadjuk a sütőport. Mikor ezzel készen vagyunk, a tojásos masszába keverjük a lereszelt almát. Ha túl sok levet eresztene, akkor egy kicsit kinyomkodjuk. Ezután apránként belekeverjük a lisztet is. Jól eldolgozzuk. Ne ijedjünk meg, elég sűrű masszát fogunk kapni. Egy közepes nagyságú tepsit kivajazunk, belisztezünk, belesimítjuk a masszát. A tetejére szórjuk a durvára vágott diót. Előmelegített sütőben kb. 20-25 percig sütjük /tűpróbáig/. Ha megsült és kihűlt, tetszőleges formákra szeletelve tálalható.

Zsáni 03-03-2008 18:51

egyszerű pizza tészta :)

1 kg liszt
2 csomag élesztő (por)
egy marék cukor
egy marék só
1/2 langyos (nem meleg) liter víz

a lisztet a sóval, cukorral és élesztővel összekeverjük, majd hozzáadjuk a vizet, bőven elég a langyi csapvíz, jól eldolgozzuk, és mikor már megfelelő puha állagú tésztát kapunk, egy tálban lefedve meleg helyen hagyjuk kelni 1 órát (ez a melegtől is függ, lehet kevesebb és több is).
Majd a meglévő tésztát ízlés szerinti vastagságra nyújtjuk, és félig megsütjük.

Szósz:

1-2 db konzerv paradicsomsűrítmény
bazsalikom
oregano
fokhagyma granulátum, esetleg nagyon apróra vágott darabok
majoranna
(ízlés szerint lehet véltoztatni)

Reni 03-04-2008 09:49

egy marék sóóó? :eek::eek:
ez bizti?

Zsáni 03-04-2008 10:39

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 162920)
egy marék sóóó? :eek::eek:
ez bizti?

tesztelve :)
nem lett sós, mert ez rengeteg tészta lesz, azt hiszem 3 nagy tepsi tészta jött ki belőle, és én speciel elég vastagon szeretem a tésztát :)
ennek arányában lehet csökkenteni az adagokat :)

Dr Rozi rendel 03-04-2008 12:30

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 162926)
tesztelve :)
nem lett sós, mert ez rengeteg tészta lesz, azt hiszem 3 nagy tepsi tészta jött ki belőle, és én speciel elég vastagon szeretem a tésztát :)
ennek arányában lehet csökkenteni az adagokat :)

Én is vastagon szeretm a tésztáját, persze rátétet se sajnálom le, és különösképpen a szélét komálom :) Úgy intézem, hogy a széle az enyém legyen:) :D

All times are GMT +1. The time now is 14:42.