![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tényleg, még nem hallottam a C csoportról! Miért nincs olyan? |
Quote:
21 2/C *** A Császár *** 0 akkor ő mégis hol van ?:) |
Quote:
Nekem elég misztikus, mesélnél 1-2 mondatot róla? |
Quote:
|
Quote:
Csak azt nem értem, hogy a Császár értéke miért nulla, mikor mérhetetlen mennyiségű földje van!:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sziasztok lenne még egy pár kérdésem az 1A-val kapcsolatban.
Mekkora az a tartalék amivel már érdemes fellépni az 1a-ba? Mekkora hátrányai vannak annak ha a játékos Óriás? Vagy célszerűbb a Gnómot választani? Vagy mekkora aktív játék szükséges ahoz, hogy az játékos inkább támadó legyen mint védekező? Most hirtelen ennyi. Köszönöm a válaszokat. |
Quote:
Jo klannal akar 0 tartalek is eleg. Amugy meg hatar a csillagos eg... De A-ban is lehet kicsit penzt gyujteni :) Orias van olyan jo mint a gnom, szerintem, bar a tobbseg a gnomra szavaz. En mondjuk az orkra, de ez szemelyes hitvallasom... :) Az aktiv ido szinten fugg a klantol, ok sok terhet le tudnak venni a valladrol. Persze minel tobb az idod, annal jobb. :) |
Quote:
:D |
Quote:
Ha be tudsz állni egy jó kjlánba akkor a pénz nem számít. Bármennyivel is lépsz fel előbb, vagy útobb úgy is elfogy és neki kell állni termelni. |
Sziasztok!
Köszönöm mindenki válaszát, és egy kicsivel közelebb kerültem ahoz hogy tudjam mit akarok. Azért is vagyok bizonytalan mert őrült nagy tartalékaim azok nincsennek. Óriás Hadi-vari vagyok még most. Mf és senki nem vár az 1a-ban.:( Ezért a bizonytalanság. Mert ha egyedül vagyok akkor lehet hogy jobban járok ha elfre váltok,de az nagy építkezésbe kerülne. Persze pénz nélkül?!? Vagy maradjak Óriás csökkentsek a templomokon hadisodjak el jobban és lépjek? |
Quote:
|
Quote:
|
Sziasztok.
Tanyfree orinál, hogy kell beállitani a ht.-t mert a szövimmet akarjuk feltolni de vándorolnak el az emberei. Bent marad 100-200gabonája és akkor már a ht. nem veszi ki a gabonát. Most 50raktárja van ha 0 lenne akkor a ht. tudná etetni az oriját? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Köszi a segitséget. |
Quote:
És akkor meg lehet kapni, hogy mennyi gabonának kell maradnia az éhezik ciklusra, hogy csak annyi menjen el, ami utána vissza is jön. |
Quote:
Amugy az volt a baj, hogy az éhezés ciklusba több ment el mint amenyi vissza jött. Kösz a segitséget. |
lehet nem alacsony morállal kéne ilyet játszani ;)
|
Quote:
Még mindig megspórolod a gabonafogyasztás negyedét. Grabi tanácsát is jó megfogadni. |
Quote:
|
Quote:
|
Bocsi, ha offnak minősülne, csak érdekelne, hogy ha van az A-ban országom(még nincs, de nemsokára lesz), és a B-ből fordulok az 5.csoportba, akkor is kapok +személyiséget, vagy csak akkor ha A-ból fordulok? Erre választ nem találtam még sehol. Bocsi az offért, de nem akartam új topicot nyitni neki, mert csak 1-2 oldalas lett volna...
|
Igen.
Idézet a súgóból: Lehetőség van arra is, hogy ne a legfelső szintről indulj újra, hanem az 1/A csoportban folyamatosan játszva egyik országoddal, egy másik országoddal már a második szintről megtedd ezt. Ehhez az szükséges, hogy az 1/A csoportban levő országod megfeleljen a szintlépés feltételeinek (annak ellenére, hogy nem azzal lépsz, bizonyítanod kell, hogy ott is megállod a helyed), valamint természetesen a második szinten levő országgal is meg kell felelned a szintlépés feltételeinek. A plusz személyiség bónusza ilyenkor is jár. |
Quote:
|
nekem is lenne egy egyszerü kérdésem és a sugoban ez sajnos nincsen
Ha klánban vagyok és szeretnék belépni egy nagyobb klánba ez eddig villi és tudom de... ha piacon van cuccom az elveszik e vagy sem??? mert ugye felbomlik a klán és elvileg szk-ra kerül az ember vagy várjam meg mig visszajön minden és akkor bomlaszam?? |
Ha jól tévedek, az árud kint marad, és ugyanúgy eladod vagy visszajön, mintha klánban lennél. Magyarul nem vész el az árud, csak ha a gonosz rablók elviszik visszaúton ;)
|
Quote:
Ha kilépsz a klánodból 3 körig nem tudsz újra klánba lépni. Ha ezalatt nem jön vissza olyan árud ami elvész ha nincs helye, akkor nyugodtan lépj át. Azzal, hogy szk-ra mész nem veszíted el a piacon lévő árudat. |
remélem nem tévedtek:))
böven elfér minden:)) csak nem akarnám elveszteni |
viszont az fontos h SZK-n nem újrázódnak a piacra lépéseid.
|
Quote:
|
Quote:
|
üdvözletem
szeretnék egy olyan dolgot kérdezni, hogy ha 1/A-ban egy öt fős klánbol három tag szabin van, akkor a klán minimális védőértéke 500k lesz, vagy a szabis orik miatt kevesebb? (a két nem szabis tag védőértéke biztossan kevesebb mint 500k) |
All times are GMT +1. The time now is 22:42. |