Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Túl sok idő a topban (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2128)

bakarcsi 10-12-2007 13:26

Sziasztok!
Régen jártam erre....
Továbbra is gondnak tartom az I/A régebbi változásait, mert szerintem ez jelentősen blokkolja a folyamatos játékot.
Nehéz a top 30-ba kerülés (ez csak természetes és jó is!) de gondoljuk el: amióta lehet egyszemélyesa szövi, sokszor tisztességes játékkal már lehetetlen a top 30-ba kerülni. Ezért aztán az alsóbb csoportokban egyre gyűlnek a szabis orik. Nézzétek meg csak a 2/B-t! Az új országok többsége is azért van, mert más országai az adott játékosnak valahol kényszerből szabin dekkol...
Nemlenne érdemes ezen változtatni?

Grabi 10-12-2007 13:28

tessék??

tisztességes játékkal nem lehet top30%-ba kerülni A-ban? ugye ez csak vicc? egyfős klánnal simán lehet.
de még ha az se, most fedeztettünk fel vkit a top30-ra, cakkunpakk mindennel együtt nem volt több 5-6 mrdnál. és kb. ennyit le is képzett meg termelt nekünk, szóval durván nullszaldó. és 1k kör alatt lehet lépni.

esetleg érdemes lenne a témát átolvasni, nem az A-ról van szó jelen esetben. és nem is sok szabisról!

Ati 10-12-2007 13:38

Quote:

Originally Posted by bakarcsi (Post 129102)
Sziasztok!
Régen jártam erre....
Továbbra is gondnak tartom az I/A régebbi változásait, mert szerintem ez jelentősen blokkolja a folyamatos játékot.
Nehéz a top 30-ba kerülés (ez csak természetes és jó is!) de gondoljuk el: amióta lehet egyszemélyesa szövi, sokszor tisztességes játékkal már lehetetlen a top 30-ba kerülni. Ezért aztán az alsóbb csoportokban egyre gyűlnek a szabis orik. Nézzétek meg csak a 2/B-t! Az új országok többsége is azért van, mert más országai az adott játékosnak valahol kényszerből szabin dekkol...
Nemlenne érdemes ezen változtatni?

Ennek semmi köze a témához, kérlek, hogy ne teljesen másról írj, mint ami a téma. Köszönöm.

Stoky(Gárdi) NEXUS 11-06-2007 22:30

szerintem legyen minden csopiba minimum föld bevezetve!

Nogixer 11-06-2007 23:06

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 134020)
szerintem legyen minden csopiba minimum föld bevezetve!

Erre fogsz 1-2 hideget kapni!
Ahogy múlnak a játékban eltöltött hónapjaim, nekem is lenne 1-2 ötletem a topic címével kapcsolatban, csak az a baj, hogy mint pl. az elf kiherélése,ez a kérdés is szerintem az 1/a csopi kérdése sokak szemében!
Én nem tudom, ott mi a helyzet, de az szerintem is jópofa, hogy -ahol én játszom- csopi 4. helye az 5.-től kb. 36 körre van:)
Én még csak 1 éve játszom, úgyhogy nem valószínű hogy átlátom, de nem tudom, mi módon van bárkinek esélye feljutni ebben a csopiban a csúcsra?

Kutyuleee 11-08-2007 15:30

Quote:

Originally Posted by Nogixer (Post 134036)
Erre fogsz 1-2 hideget kapni!
Ahogy múlnak a játékban eltöltött hónapjaim, nekem is lenne 1-2 ötletem a topic címével kapcsolatban, csak az a baj, hogy mint pl. az elf kiherélése,ez a kérdés is szerintem az 1/a csopi kérdése sokak szemében!
Én nem tudom, ott mi a helyzet, de az szerintem is jópofa, hogy -ahol én játszom- csopi 4. helye az 5.-től kb. 36 körre van:)
Én még csak 1 éve játszom, úgyhogy nem valószínű hogy átlátom, de nem tudom, mi módon van bárkinek esélye feljutni ebben a csopiban a csúcsra?

pedig a külsőn már sok helyen le van írva, hogy hogy lehetett, illetve hogy hogy lehet feljutni oda.
És ez minden csopiról szól, csak pont az 1/A-ról nem;)

Ati 11-21-2007 12:10

Ez a téma kineveződött a jelen pillanatban legaktuálisabb témává, úgyhogy ha bárkinek bármi hozzátennivalója van az eddig elhangzottakhoz, akkor most tegye meg. :)

Cyby_ 11-21-2007 12:40

Van teszt eredményem/ünk

5U topjába eltöltöttünk majdnem 4k topkört,amikor lépek 4k lesz.annyi hozzáfüzni valóm van,h ennyi bőven elég arra ,h termeljek eg yforduloshoz elég tartalékot.

Szóval 4k topkör után elkezdhet kopni aheki 1kör/1heki arányba.
másik aki fellépési határ felé megy annak legyne minimum föld,h ne bírja leadni lépés elött avolt szöviknek és ha alákopik megjárta.Ha valakinek ez nem tetszene,nekem most ppl még 400köröm lenne,h amin földet elérjem!annyi idö alatt felkésztem az orit lépésre!

Synkel 11-21-2007 12:43

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 136750)
Van teszt eredményem/ünk

5U topjába eltöltöttünk majdnem 4k topkört,amikor lépek 4k lesz.annyi hozzáfüzni valóm van,h ennyi bőven elég arra ,h termeljek eg yforduloshoz elég tartalékot.

Szóval 4k topkör után elkezdhet kopni aheki 1kör/1heki arányba.
másik aki fellépési határ felé megy annak legyne minimum föld,h ne bírja leadni lépés elött avolt szöviknek és ha alákopik megjárta.Ha valakinek ez nem tetszene,nekem most ppl még 400köröm lenne,h amin földet elérjem!annyi idö alatt felkésztem az orit lépésre!

Nekem tetszik ez a 4k kör után kopó körönkénti 1 heki. Azt már tutira nem lehet isminek átadni. Ugyanakkor fontosnak tartanám, hogy 4k topkör után a termelés is elég drasztikusan csökkenjen. Meg a minimum földet is...

Gyula 11-21-2007 12:43

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 109087)
Sziasztok!

4 különböző témát hoznék egybe, mert nagyon szanaszét beszélünk róla, holott ezek szerintem egybe tartoznak:
  1. Maximum föld
  2. Minimum föld
  3. J.K.SZ. kiszürése a topban/a földleadás visszaszoritása
  4. A b-ben 2k topkör után romoljon a morál !
Az egységesítés jegyében a javaslatok, amik felmerültek:
  1. Ne 1800 körnél kezdődjön el a top miatti romlás, hanem toljuk ki 2000 körre, így minden csoportban gond nélkül el lehet lenni, a 2/B-ben is.
  2. Az idő előrehaladtával egyre jobban romoljon a morál, és a gyújtogatás mértéke is a körönkénti esetleges 1 épületről emelkedjen meg körönként egyre több épület felgyújtására.
  3. Ne csak házakat és barakkokat gyújtsanak, hanem minden más épületet is, ami az adott országban van.
  4. Legyen mindenhol minimum föld, ahogy most az A-ban és B-ben van. Ezzel kapcsolatban vannak a legnagyobb aggályaim, hiszen jelenleg a minimum föld nem lehet több, mint a fellépési határ. Ez a módosítás ebben a formában nem érne el semmit. A minimum föld maximum fölé emelése viszont hogy is mondjam csak, elég "érdekesen" nézne ki. :)
A másik 4 témát zárom, és próbáljuk ezt egy téma keretén belül megvalósítani.

1. A maximum föld bevezetését feleslegesnek tartom, ha valakir fel akar menni termelni, had menjen. akinek meg nem tetszik az menjen utánna és szedje le.

2. Minimum föld. Ennek estleg van értelme de csak a lépési határ felett, az alatt nem igen hiszem hogy vannak föld leadások, felesleges azért büntetni valakit mert hozott egy két rossz döntést és egy két hekivel beütöték a minimum hekije alá. Szóval a csoportonkénti fellépési határ felett támogatom a minimum föld bevezetését.

3. lásd a 2-es pontra adott válaszomat.

4. az egyésgesítés jegyében 2k körnél kezdjen romlani a morál minden csoport topjában, feleslegesnek tartok egyéb nehezítést, akinek nem tetszik a termelő top az menjen és szedje le onnan.

-Fegya- 11-21-2007 16:25

A minimum földet támogatom. Nem hiszem, hogy szét kéne választani, hogy fellépési szint fölött van-e, vagy sem. Fellépési szint alatt nem igazán lehet erre ráfázni, akkor meg miért ne legyen egységes?

Gyula 11-21-2007 16:33

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 136778)
A minimum földet támogatom. Nem hiszem, hogy szét kéne választani, hogy fellépési szint fölött van-e, vagy sem. Fellépési szint alatt nem igazán lehet erre ráfázni, akkor meg miért ne legyen egységes?

Mert felesleges, irtam feljebb,valakinek van egy roszabb napja, kap egy sorozat ütést és emiatt nem tud lépni x ideig, aki fel akar lépni, és nincs meg a szintlépési maximuma, az nem fogja leveretni magát szánt szándékkal, ezért szerintem a minima föld a max heki alatt csak egy kényelmetlenséget okozó tényező lenne.

-Fegya- 11-21-2007 17:28

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 136780)
Mert felesleges, irtam feljebb,valakinek van egy roszabb napja, kap egy sorozat ütést és emiatt nem tud lépni x ideig, aki fel akar lépni, és nincs meg a szintlépési maximuma, az nem fogja leveretni magát szánt szándékkal, ezért szerintem a minima föld a max heki alatt csak egy kényelmetlenséget okozó tényező lenne.

Gyula, leüttetem magam éppen a fellépési határ alá, ott már nincs minimumföld és símán fellépek.
Gondolom, nem ezt akarod...

Gyula 11-21-2007 17:36

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 136799)
Gyula, leüttetem magam éppen a fellépési határ alá, ott már nincs minimumföld és símán fellépek.
Gondolom, nem ezt akarod...

szerintem megoldható az hogy ha valaki oylan magasra megy hogy van neki minima föld akkor az szintlépésig ne is kapcsolódjon ki.

Synkel 11-21-2007 18:24

Szerintem a minimum föld az minimum föld, független attól, hogy ki mennyire topos.

Paliking 11-23-2007 10:39

1 . ne legyen maximum föld
2. legyen mindenhol minimum föld a mostani A-s, B-s verziónak megfelelően, függetlenül attól, hogy fellépési határ felett van-e az ori
3. a 2-es alapján a földleadás jlentősen visszaszorítható
4. 2/B-ben 2k top kör után romoljon a morál, és én javaslom a termelés lineáris csökkenését 4k körtől 7k körig, 7k körnél szűnjön meg minden termelés, ne fejlődjön tovább az ország, és kezdjen el körönként 1 hekit veszíteni.

Cyby_ 11-23-2007 15:39

Mninmum fold támogatva,és 4k topkörtöl elkezdhet csökkeni az ori 1hekivel/kör

Betelgeuse 11-23-2007 16:01

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 137227)
Mninmum fold támogatva,és 4k topkörtöl elkezdhet csökkeni az ori 1hekivel/kör

a hekicsökkenés egy baromság... értelme sincs és mit csinálsz ha a következő szinten van országod és nem tudsz lépni?

Ati 11-23-2007 16:10

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 137230)
a hekicsökkenés egy baromság... értelme sincs és mit csinálsz ha a következő szinten van országod és nem tudsz lépni?

Sietsz vele. Nagyon. :) Ettől függetlenül a hektárVESZTÉS az kilőve, de az erősöfő épületrombolás az bekerül(t).

Andrew 11-23-2007 16:13

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 137230)

kérdés az, hogy mit csináltál az elmúlt 4k körben? :rolleyes:

Betelgeuse 11-23-2007 16:28

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 137233)
kérdés az, hogy mit csináltál az elmúlt 4k körben? :rolleyes:

szabin?
leütüttek a minimum föld alá?
újráztál mert szétkaptak?

Betelgeuse 11-23-2007 16:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 137231)
Sietsz vele. Nagyon. :) Ettől függetlenül a hektárVESZTÉS az kilőve, de az erősöfő épületrombolás az bekerül(t).

ha (t) akkor minek még ez a topik?;)
át a lezárt témák közé kihírdetni a végeredményt, hogy akit érint karácsonyig fel tudjon rá készülni:) Mi lesz azokkal akik szabin vannak bevezeted a minimum földet és mire visszajönnek szabiról aláesnek?

Andrew 11-23-2007 17:23

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 137237)
szabin?
leütüttek a minimum föld alá?
újráztál mert szétkaptak?

mint h valaki kérne rá, hogy ilyeneket írjál :rolleyes:
ha az elmúlt 4k körben szabin voltál, akkor sanszos, hogy nem telt le a 4k topköröd... vagy már leestél a max felvihető földre :)
ha leütnek a minimum föld alá, akkor esélyes, hogy a max felvihető föld alá kerül a földed, ahol pedig nem hiszem, hogy csökkenne a hektármennyiség
ha újrázol, újfent nem lesz meg a 4k topköröd

máskérdés, hogy ilyen amúgy sem lesz, de ha lenne sem értem a problémádat

Grabi 11-23-2007 17:46

hát itt jön elő az, hogy miért mész fel 2k hekire? miért használod menekülésre a szabadság funkciót?

szerintem aki felmegy 2k hekire ötösön és utánna vagy erőszakkal vagy menekülés révén lekerül 600 hekire az megérdemli, hogy ne tudjon lépni és megint fel kelljen mennie magasra.
nem véletlen lett bevezetve a min. föld. nagyon örülnék neki, ha bekerülne minden szintre.

Betelgeuse 11-23-2007 17:51

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 137241)
mint h valaki kérne rá, hogy ilyeneket írjál :rolleyes:
ha az elmúlt 4k körben szabin voltál, akkor sanszos, hogy nem telt le a 4k topköröd... vagy már leestél a max felvihető földre :)
ha leütnek a minimum föld alá, akkor esélyes, hogy a max felvihető föld alá kerül a földed, ahol pedig nem hiszem, hogy csökkenne a hektármennyiség
ha újrázol, újfent nem lesz meg a 4k topköröd

máskérdés, hogy ilyen amúgy sem lesz, de ha lenne sem értem a problémádat

Bocsi olvass már vissza miről volt szó.. a következő szinten lévő országról ami akadályoz a lépésben... annak mi köze ezekhez amit írtál?:) de értelmetlen vita mert az már kiderült, hogy hekivesztés nem lesz

Betelgeuse 11-23-2007 17:56

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 137247)
hát itt jön elő az, hogy miért mész fel 2k hekire? miért használod menekülésre a szabadság funkciót?

szerintem aki felmegy 2k hekire ötösön és utánna vagy erőszakkal vagy menekülés révén lekerül 600 hekire az megérdemli, hogy ne tudjon lépni és megint fel kelljen mennie magasra.
nem véletlen lett bevezetve a min. föld. nagyon örülnék neki, ha bekerülne minden szintre.

Teljesen igazad van de van élet a hódon kívül is és lehet más dolgod. Elmész szabira úgy, hogy nincs minimum föld mire visszajössz 1 hónap mulva közben bevezetik és aláesel de visszamászni már nem tudsz mert nincs előtted ország törölheted az országod esetleg valami szép kék számmal...

Andrew 11-23-2007 17:57

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 137248)
Bocsi olvass már vissza miről volt szó.. a következő szinten lévő országról ami akadályoz a lépésben... annak mi köze ezekhez amit írtál?:) de értelmetlen vita mert az már kiderült, hogy hekivesztés nem lesz

továbbra is 4k környi időd volt... ha teljesen nullára vertek, akkor is van időd talpraállni - ha nem sikerül, meg is érdemled :) + a másik oridat is szabira teheted

Grabi 11-23-2007 17:58

szerintem ebben az esetben az a játékos átlag fölötti. szépen szabisként szervez magának egy szövit, amivel vissza tud mászni később.

vagy egy másik nézőpont: amennyiben nem tudod a feljutás feltételeit, teljesíteni nem vagy méltó a követekző szintre, oldd meg a feljutás feltételeit. ez a mérce.

Betelgeuse 11-23-2007 18:34

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 137251)
továbbra is 4k környi időd volt... ha teljesen nullára vertek, akkor is van időd talpraállni - ha nem sikerül, meg is érdemled :) + a másik oridat is szabira teheted

továbbra sem tudom miről beszélsz de szerintem már Te sem:) A földvesztéses variációra írtam, hogy nem jó mert mi van ha lépni nem tudsz a földed meg kopik és minimum alá kerülsz... a szabi miért is segít ezen?:)

Betelgeuse 11-23-2007 18:37

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 137253)
szerintem ebben az esetben az a játékos átlag fölötti. szépen szabisként szervez magának egy szövit, amivel vissza tud mászni később.

vagy egy másik nézőpont: amennyiben nem tudod a feljutás feltételeit, teljesíteni nem vagy méltó a követekző szintre, oldd meg a feljutás feltételeit. ez a mérce.

Szervezhetsz Te bármilyen szövit ha az előtted lévő termelőket lekényszerítették és nincs kin felmásznod... a kérdésem azokról szól akik nem tudnak a bevezetésről mert előtte mennek szabira. Velük szemben nem igazán korrekt megoldás szerintem

Andrew 11-23-2007 18:39

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 137262)
továbbra sem tudom miről beszélsz de szerintem már Te sem:) A földvesztéses variációra írtam, hogy nem jó mert mi van ha lépni nem tudsz a földed meg kopik és minimum alá kerülsz... a szabi miért is segít ezen?:)

kopjon :) aki 4k kört eltöltött ott, az már tudja fedezni a kopást :)

Betelgeuse 11-23-2007 20:04

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 137264)
kopjon :) aki 4k kört eltöltött ott, az már tudja fedezni a kopást :)

Nem fog kopni nem tudsz olvasni?;)
Ez már fájt Tőled is Sirenár...persze még mindig tudom, hogy miért csinálod:) Tehát aki eltöltött 4k kört az már tud felfedezni ha 1. akkor is? Tud ütni ha 20 körre mindenki akkor is? Jó tőled tanulni adsz különórákat is?:) Inkább gyere vissza szabiról és játsz nem kell itt unatkoznod esténként:)

Andrew 11-23-2007 20:09

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 137272)
Nem fog kopni nem tudsz olvasni?;)
Ez már fájt Tőled is Sirenár...persze még mindig tudom, hogy miért csinálod:) Tehát aki eltöltött 4k kört az már tud felfedezni ha 1. akkor is? Tud ütni ha 20 körre mindenki akkor is? Jó tőled tanulni adsz különórákat is?:) Inkább gyere vissza szabiról és játsz nem kell itt unatkoznod esténként:)

tudom hogy nem fog kopni, egy egyszerű eszmefuttatás volt :)
ha tudod a nevem, úgy illik, Te is bemutatkozol ;)

Ati 11-23-2007 20:12

Örülök a szétoffolásnak, ezek szerint a téma nem ér meg annyit, hogy ezzel foglalkozzunk, és ne egymás szapulásával? Úgy tűnik, hogy erre a sokszáz másik téma nem elég...

Betelgeuse 11-23-2007 20:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 137276)
Örülök a szétoffolásnak, ezek szerint a téma nem ér meg annyit, hogy ezzel foglalkozzunk, és ne egymás szapulásával? Úgy tűnik, hogy erre a sokszáz másik téma nem elég...

Ha már egyszer bekerül(t):D Újat itt már nem lehet mondani minden érv és ellenérv elhangzott. Úgy is azok nyernek akik irigykedve nézték a nagy termelőket, leszedni nem tudták ezért veled szedetik most le:p Akkor hajrá kapjuk le mindet:)

Synkel 11-23-2007 20:32

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 137276)

Azért ne legyen már annyira egyszerű a dolog, hogy idejön egy határvédő és addig vergődik, míg megy az egésza levesbe...

Nekem tetszett volna a föld kopása is, de ha nem, hát nem, ezt is túlélem:)
Akkor viszont 4-6k topkör közt a termelés 0-ra redukálása, fokozott rombolás a nép által, esetleg el tudok képzelni a termeléssel párhuzamosan egy katmorálesést is 0-ig. Aki beér 100k pontra az ilyen orikhoz verhesse is be akkor is ha nincs sereg a piacon amivel odafedezhetne.
Némi meghirdetés (automata üzenet) után szerintem ennek egyből életbe kellene lépni, nem úgy, hogy a most 10k topkörrel rendelkezők még 4k körig vígan élhessék világukat. Szerintem nincs olyan csoport főleg 5. szinten ahonnan 10k körös termelés nem elegendő a továbblépéshez:)
Minimum föld kell
Meg JKSZ bejelentő is földleadásra kihegyezve.
Remélem nem tűnök túl radikálisnak:)

Betelguze érvelésére pedig annyit mondanék, hogy akik elérhetetlen helyen vannak most azok nem szabiznak, mert már régebb óta be van vezetve a föld fogyása szabi alatt. Szal valahogy nem áll meg az érvelés miszerint nem tudtak a minimum földről szabi miatt. Ha meg nem elérhetetlen helyen vannak, és bármi oknál fogva szabira kényszerültek akkor feltételezhetően vissza is tudják szerezni az esetlegesen elkopó földjüket a minimum hekiig.
Meg azt se nem hiszem, hogy akik jelen pillanatban 100k-s sorszámmal kis kék nélkül az 5. szintek topjában termelgetnek azért gyűjtögetnének évek óta hogy fentebb nehogy ne legyen mit a tejbe aprítsanak.

Synkel 11-24-2007 15:12

Jobban belegondolva a katmorálnak nem lenne jó ha lemenne 0-ra. Feleslegessé tenné a jksz bejelentőt, mert 0 katmorálos orit macerás lenne kirakni amiért 4x5 sereg beveri. Úgyhogy tökéletes kibúvó lenne a földleadás vádja alól, legfeljebb a minimum föld okozhat problémát, ami azért nem fog, mert ezeknek az oriknak 90%-a az életbe nem is akart fellépni az adott szintről.

Gyula 11-24-2007 17:18

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 137340)
Jobban belegondolva a katmorálnak nem lenne jó ha lemenne 0-ra. Feleslegessé tenné a jksz bejelentőt, mert 0 katmorálos orit macerás lenne kirakni amiért 4x5 sereg beveri. Úgyhogy tökéletes kibúvó lenne a földleadás vádja alól, legfeljebb a minimum föld okozhat problémát, ami azért nem fog, mert ezeknek az oriknak 90%-a az életbe nem is akart fellépni az adott szintről.

Ha nem lép fel akkor hogy forgatja a többi oriját?
Ha tényleg nem lép fel, akkor végképp semmi értelme a minimum földnek, mert lent meg semmi értelme.

Synkel 11-24-2007 18:53

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 137351)
Ha nem lép fel akkor hogy forgatja a többi oriját?
Ha tényleg nem lép fel, akkor végképp semmi értelme a minimum földnek, mert lent meg semmi értelme.

A maradék 10% miatt:)
A kék szémosok miatt, akik nyilván lépni fognak, és ha elég nagy az a bizonyos kék, akkor messze a 600 heki felett kell lépniük. Vigyék ki a földet a csoportból, ne ismiknek adják át miután nekik már nem kell.

Gyula 11-24-2007 19:08

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 137364)
A maradék 10% miatt:)
A kék szémosok miatt, akik nyilván lépni fognak, és ha elég nagy az a bizonyos kék, akkor messze a 600 heki felett kell lépniük. Vigyék ki a földet a csoportból, ne ismiknek adják át miután nekik már nem kell.

A kék kettesek marha sokan vannak, a hármasok már jóval kevesebben, sztem 5-ösig nem igen kell felmenni a lépő heki főlé, legalább is azokban a csopikban ahol én járok. 5-ös felett meg azért nincs olyan sok ország.

All times are GMT +1. The time now is 23:04.