Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kérdezz! Felelünk? :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=209)

Senki 04-07-2006 19:39

Quote:

Originally Posted by Milán™
A megtévesztés varázslat az kb hány hekitől műksziik?Mert anarchon 200hekin leteszteltem többször is loptamm azt mégsem árultak be más országot:)

eddig én nekem se jött be soha... nem működik szerintem :D

Ati 04-07-2006 19:41

Teljesen jól működik, csak nem arra akarjátok használni, amire való. :D

agreszivkisparna 04-07-2006 19:48

Quote:

Originally Posted by Steve
Ha elkezdted irni a tekit akár le is bonthatod a könyvtárat az ott marad félkészen s ha ujra építkezel onnan folytatja;)

Köszi, ezt nem tudtam:eek: :)

Senki 04-07-2006 19:48

Quote:

Originally Posted by Ati
Teljesen jól működik, csak nem arra akarjátok használni, amire való. :D

hajnalban nyitottam kaput, hogy reggelre lopjak utolsó körében. 7. lopásra buktam. 3 perc múlva bezárt a kapu... ez 7 órakor volt. 11kor jött egy üzenet nekem, hogy ne lopjak... ezekszerint vagy visszanézte a kaput hogy 2-7ig volt rá nyitva, amit nyílván nem lehet, vagy lebuktak a tolik és engem árultak be a megtévesztés ellenére... világosíts fel plz! -ez a jelenség többször is előfordult velem. de ez az egyik általános eset amikor engem vesznek elő a megtévesztés ellenére, pedig lenyomozhatatlanul próbálok lopni...

Tacsiazuma 04-07-2006 19:55

Ati! Akkor egy "p*fád, beled*glesz" is jelenthető, mint nem elfogadható hangnem? Jó, persze jelenthető, de ez már ér is vmit?

Láma 04-07-2006 20:05

Quote:

Originally Posted by Tacsiazuma
Ati! Akkor egy "p*fád, beled*glesz" is jelenthető, mint nem elfogadható hangnem? Jó, persze jelenthető, de ez már ér is vmit?

Azt jelentessz amit akarsz, sztem még nem lett belőle kára senkinek, persze ésszerű keretek közt. Ha valamit sértőnek érzel nyugodtan jelentheted, legfeljebb a modi nem úgy gondolja....de azt ne várd már el Atitól hogy a szerverbővítés közepén megmondja neked mit lehet feljelenteni, amikor semmi se akadályozza meg hogy ráklikkelj arra a gombra. sztem.

Milán™ 04-07-2006 21:16

Olyankor mi van ha az egfyik szövetségesem elhívta a seregem de közben törölte magát?A seregem megsemmisül vagy visszajön?

Milán™ 04-08-2006 11:32

Nembírom leválasztani az egyik anarchos orimat pedig nem is VIP-es .Hogy lehet ez:confused:

Cyby_ 04-09-2006 22:09

sziasztok!Lenne 1 VIP-el kapcsolatos kérdésem:
Van ugye bár az a funkció,h ha nincs szabad hely a barakba akkor is képez alap katit,ez be van kapcsolva és ha kész a képzés akkor a katonákat nem rakja ki a piacra(be van állítva és az is h mennyiért)hanem elmennek az alap katonák.Azt már próbáltam,h venntem 1 ijászt ami plusz volt de azt kirakta a piacra.
Ezt nem értem és ezt magyarázza meg valaki

Toto 04-10-2006 10:33

Quote:

Originally Posted by Cyby_
sziasztok!Lenne 1 VIP-el kapcsolatos kérdésem:
Van ugye bár az a funkció,h ha nincs szabad hely a barakba akkor is képez alap katit,ez be van kapcsolva és ha kész a képzés akkor a katonákat nem rakja ki a piacra(be van állítva és az is h mennyiért)hanem elmennek az alap katonák.Azt már próbáltam,h venntem 1 ijászt ami plusz volt de azt kirakta a piacra.
Ezt nem értem és ezt magyarázza meg valaki

A képzésből beérkező el nem férő katonák elhagyják a sereget, míg ha piacról tér vissza, vagy piacról veszel, azt kirakja a helytartó. Hogy miért, az passz...

Ati 04-10-2006 13:17

Quote:

Originally Posted by Toto
A képzésből beérkező el nem férő katonák elhagyják a sereget, míg ha piacról tér vissza, vagy piacról veszel, azt kirakja a helytartó. Hogy miért, az passz...

erre csak annyit tudok mondani, hogy:

SÚGÓ!!!

Steve 04-10-2006 14:04

Szal kábé ilyen érzés lehet amiko valamit 990edszerre kell elmagyaráznod?:D
Úgy irígyellek:D

Mondjuk inkább fogalmazzunk így: olvasd el a játék szabályait:cool:

Milán™ 04-10-2006 14:13

Az a kérdéesm lenne hogy A-ban a szövetség felmérés varázslat miktől függ hogy sikerül-e?

Milán™ 04-10-2006 15:56

na mostmár kiderítettem:)

Toto 04-10-2006 18:02

Quote:

Originally Posted by Ati
erre csak annyit tudok mondani, hogy:

SÚGÓ!!!

kössz :D:D

-Fegya- 04-10-2006 20:05

Quote:

Originally Posted by Toto

Toto, A helytartó frissítés előtt és frissítés után dolgozik. Te általában körváltás közben is el tudod adni a beérkező katonákat, a helytartó viszont nem.
Ha érkezik síma katonád, ami nem fér el, akkor a helytartó elad síma katonákat, ha vannak, de síma katona kedvéért nagyon helyesen és logikusan nem ad el képzettebb katonákat (íjászokat, lovasokat, eliteket) a beérkező síma katonák kedvéért.

Toto 04-10-2006 20:50

Quote:

Originally Posted by -Fegya-
Toto, A helytartó frissítés előtt és frissítés után dolgozik. Te általában körváltás közben is el tudod adni a beérkező katonákat, a helytartó viszont nem.
Ha érkezik síma katonád, ami nem fér el, akkor a helytartó elad síma katonákat, ha vannak, de síma katona kedvéért nagyon helyesen és logikusan nem ad el képzettebb katonákat (íjászokat, lovasokat, eliteket) a beérkező síma katonák kedvéért.

no jólvan, benéztem egy tekercskopásos lefokozást :)
csodálkoztam is, hogy az enyém ilyen egyedi helytartó :D
egyébként nekem nem volt panaszom a helytartóra

szinisa 04-14-2006 21:39

Egy rövid kérdés: az elfeknél a közhangulat most 75%-hoz vagy 85%-hoz tart? Tudom: sugó, stb, stb, de:

MOrál sugó: „A középértékhez (75%, elf esetében 85%) húzáson, az általad indított alvilági és mágikus akciók hatásain, a pénzosztáson, valamint ellelfeleid morálcsökkentő (pl. földrengés varázslat) akcióin kívül a következő tényezők befolyásolják a közhangulatot…”

Fajok sugó /elf: „a katonai morál (csak a katonai morál!) 75% helyett 85%-hoz közelít.”

Aki tudja a frankót pls help! Köszi

vonos82 04-14-2006 21:45

Már a kérdést sem értem...
:D

vonos82 04-14-2006 21:50

SZVSZ meg is válaszoltad, 85-höz húz.

szinisa 04-14-2006 22:00

akkor segítek még egy kicsit:
morál sugó szerint a közhangulat is 85%-hoz húz, míg a fajok sugónál azt írja, hogy csak a katonai morál húz 85-höz (tehát a közhangulat marad 75%-os húzásnál)...

vonos82 04-14-2006 22:04

Vágom, és igazad van, a sugó számomra sem egyértelmű.

Várunk okosabbra, mint én (ez nem egy nagy szó, mondjuk).

director 04-15-2006 00:02

Quote:

Originally Posted by vonos82
Vágom, és igazad van, a sugó számomra sem egyértelmű.

Várunk okosabbra, mint én (ez nem egy nagy szó, mondjuk).

a sima morál 75%-hoz húz.. a súgóban tényleg hülyén van írva.. :)

laziga 04-15-2006 16:39

orknál a 20%védelmi bonuszt hogy kapja ott csak a sima egységek értékét kell számolni vagy a torony által adott védöértékrt is számolni kell ?

Láma 04-15-2006 17:01

sima egységek védőértéke alapján számolja hogy megkapod-e de a teljes védőértékhez jön a +20%

laziga 04-15-2006 18:26

köszi ezért adnák neked zöldet ha tudnék:)

Senki 04-15-2006 18:29

Quote:

Originally Posted by Láma
sima egységek védőértéke alapján számolja hogy megkapod-e de a teljes védőértékhez jön a +20%

Jaja, így van! Ati már beírta ezt valahova ide, csak el van ásva... hiába, nem egyértelmű teljesen a súgó... :)

Kisbér 04-18-2006 09:57

Quote:

Originally Posted by Senki
Jaja, így van! Ati már beírta ezt valahova ide, csak el van ásva... hiába, nem egyértelmű teljesen a súgó... :)

Nem kell mindig egyértelmű magyarázat :D
Így nem lenne izgalom... Kiszámolod, és darabra meg tudnád venni az egységeket, ami még elég, vagy már elég a bejutáshoz/védelemhez...

Így elveszne az izgalom...

Mikor mondjuk 8 sereggel mész egyik ősellenséged felé, és reménykedsz benne, hogy jól számoltál... :D
Ilyenkor jobban szoktam izgulni, mint annó államvizsgán :D

Skorl 04-18-2006 22:46

A segélykeretet forduláskor lehúzza a redszer 1 millára vagy marad a már addig összegyüjtött segély fordulás után 5 szinten???

director 04-19-2006 00:59

Quote:

Originally Posted by Skorl
A segélykeretet forduláskor lehúzza a redszer 1 millára vagy marad a már addig összegyüjtött segély fordulás után 5 szinten???

hm, nekem úgy rémlik, hgoy megmarad.. de nemtom.. rég fordultam már:D

Senki 04-19-2006 09:52

Megmarad :)

Nikol 04-19-2006 12:29

:confused: Szintlépéskor az üres területek, amik beépítetlenek elvesznek? A súgóban csak az van: Szintlépéskor a képzés alatt lévõ katonák elvesznek, akárcsak az írás alatt lévõ tekercsek, és az építés alatt lévõ épületek (ez utóbbinál a helyük is!).

Békés 04-19-2006 15:50

Quote:

Originally Posted by Nikol
:confused: Szintlépéskor az üres területek, amik beépítetlenek elvesznek? A súgóban csak az van: Szintlépéskor a képzés alatt lévõ katonák elvesznek, akárcsak az írás alatt lévõ tekercsek, és az építés alatt lévõ épületek (ez utóbbinál a helyük is!).

Megmaradnak.

Steve 04-19-2006 16:21

Igen ez arra vonatkozik, hogyha max heki felett vagy akkor lebontasz és a határ feletti részt annulálja a gép!

Nikol 04-19-2006 16:28

Köszi a választ :D:)

Steve 04-19-2006 16:47

Irj be még párat aztán memberként megköszönheted zölddel is:p ;) :D

director 04-19-2006 17:14

Quote:

Originally Posted by Steve
Irj be még párat aztán memberként megköszönheted zölddel is:p ;) :D

már most is megteheti szerintem.. mintha változtak volna a szabályok.. (?)
(kaptam érvényes zöldet 100alattitól)

Senki 04-19-2006 17:53

Quote:

Originally Posted by director
már most is megteheti szerintem.. mintha változtak volna a szabályok.. (?)
(kaptam érvényes zöldet 100alattitól)

nem 100 alattól érvénytelen a zöld. eddig se úgy volt... attól is számít, hogy mióta vagy tag...

director 04-19-2006 23:05

Quote:

Originally Posted by Senki
nem 100 alattól érvénytelen a zöld. eddig se úgy volt... attól is számít, hogy mióta vagy tag...

és hogy mennyire vagy zöld vagy piros.. meg talán még a mellbőséget is figyelembe veszik:D

DearCody 04-19-2006 23:13

Hello!
Lenne 1 olyan kérdésem, h 5-ről 4-es szintre, milyen sereggel (beleértve persze vari, toli is) érdemes fellépni. Ha lehet akkor írja le vki légyszi hadira, tolira és varira is ha lehet.
Előre is köszönöm!!! ;)

All times are GMT +1. The time now is 12:00.