![]() |
Quote:
|
Teljesen jól működik, csak nem arra akarjátok használni, amire való. :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Ati! Akkor egy "p*fád, beled*glesz" is jelenthető, mint nem elfogadható hangnem? Jó, persze jelenthető, de ez már ér is vmit?
|
Quote:
|
Olyankor mi van ha az egfyik szövetségesem elhívta a seregem de közben törölte magát?A seregem megsemmisül vagy visszajön?
|
Nembírom leválasztani az egyik anarchos orimat pedig nem is VIP-es .Hogy lehet ez:confused:
|
sziasztok!Lenne 1 VIP-el kapcsolatos kérdésem:
Van ugye bár az a funkció,h ha nincs szabad hely a barakba akkor is képez alap katit,ez be van kapcsolva és ha kész a képzés akkor a katonákat nem rakja ki a piacra(be van állítva és az is h mennyiért)hanem elmennek az alap katonák.Azt már próbáltam,h venntem 1 ijászt ami plusz volt de azt kirakta a piacra. Ezt nem értem és ezt magyarázza meg valaki |
Quote:
|
Quote:
SÚGÓ!!! |
Szal kábé ilyen érzés lehet amiko valamit 990edszerre kell elmagyaráznod?:D
Úgy irígyellek:D Mondjuk inkább fogalmazzunk így: olvasd el a játék szabályait:cool: |
Az a kérdéesm lenne hogy A-ban a szövetség felmérés varázslat miktől függ hogy sikerül-e?
|
na mostmár kiderítettem:)
|
Quote:
|
Quote:
Ha érkezik síma katonád, ami nem fér el, akkor a helytartó elad síma katonákat, ha vannak, de síma katona kedvéért nagyon helyesen és logikusan nem ad el képzettebb katonákat (íjászokat, lovasokat, eliteket) a beérkező síma katonák kedvéért. |
Quote:
csodálkoztam is, hogy az enyém ilyen egyedi helytartó :D egyébként nekem nem volt panaszom a helytartóra |
Egy rövid kérdés: az elfeknél a közhangulat most 75%-hoz vagy 85%-hoz tart? Tudom: sugó, stb, stb, de:
MOrál sugó: „A középértékhez (75%, elf esetében 85%) húzáson, az általad indított alvilági és mágikus akciók hatásain, a pénzosztáson, valamint ellelfeleid morálcsökkentő (pl. földrengés varázslat) akcióin kívül a következő tényezők befolyásolják a közhangulatot…” Fajok sugó /elf: „a katonai morál (csak a katonai morál!) 75% helyett 85%-hoz közelít.” Aki tudja a frankót pls help! Köszi |
Már a kérdést sem értem...
:D |
SZVSZ meg is válaszoltad, 85-höz húz.
|
akkor segítek még egy kicsit:
morál sugó szerint a közhangulat is 85%-hoz húz, míg a fajok sugónál azt írja, hogy csak a katonai morál húz 85-höz (tehát a közhangulat marad 75%-os húzásnál)... |
Vágom, és igazad van, a sugó számomra sem egyértelmű.
Várunk okosabbra, mint én (ez nem egy nagy szó, mondjuk). |
Quote:
|
orknál a 20%védelmi bonuszt hogy kapja ott csak a sima egységek értékét kell számolni vagy a torony által adott védöértékrt is számolni kell ?
|
sima egységek védőértéke alapján számolja hogy megkapod-e de a teljes védőértékhez jön a +20%
|
köszi ezért adnák neked zöldet ha tudnék:)
|
Quote:
|
Quote:
Így nem lenne izgalom... Kiszámolod, és darabra meg tudnád venni az egységeket, ami még elég, vagy már elég a bejutáshoz/védelemhez... Így elveszne az izgalom... Mikor mondjuk 8 sereggel mész egyik ősellenséged felé, és reménykedsz benne, hogy jól számoltál... :D Ilyenkor jobban szoktam izgulni, mint annó államvizsgán :D |
A segélykeretet forduláskor lehúzza a redszer 1 millára vagy marad a már addig összegyüjtött segély fordulás után 5 szinten???
|
Quote:
|
Megmarad :)
|
:confused: Szintlépéskor az üres területek, amik beépítetlenek elvesznek? A súgóban csak az van: Szintlépéskor a képzés alatt lévõ katonák elvesznek, akárcsak az írás alatt lévõ tekercsek, és az építés alatt lévõ épületek (ez utóbbinál a helyük is!).
|
Quote:
|
Igen ez arra vonatkozik, hogyha max heki felett vagy akkor lebontasz és a határ feletti részt annulálja a gép!
|
Köszi a választ :D:)
|
Irj be még párat aztán memberként megköszönheted zölddel is:p ;) :D
|
Quote:
(kaptam érvényes zöldet 100alattitól) |
Quote:
|
Quote:
|
Hello!
Lenne 1 olyan kérdésem, h 5-ről 4-es szintre, milyen sereggel (beleértve persze vari, toli is) érdemes fellépni. Ha lehet akkor írja le vki légyszi hadira, tolira és varira is ha lehet. Előre is köszönöm!!! ;) |
All times are GMT +1. The time now is 12:00. |