![]() |
GYula nézzetek képeket itt... hogy hogy is nézki most Sztendre :(((((
ill az elmult napokban :( van kép Papszigetröl is.. http: // w ww.benkovits. hu/ spacékat szedd ki |
Quote:
|
És az sem lesz két nap amig mindent kifertötlenitenek....
Mondanám hogy hivjátok fel.... de szvsz senki nem van most ott :(((((( MAjd meglátjuk mi lesz... HA tartos lesz az áradás... akkor Gáz :( HA lemegy... és nem jön ujabb........ |
Puli remélem hogy minnél előbb levonul az ár és nem kerültök nagyobb bajba.
A talit meg máshol is meg lehet tartani, az nem probléma. |
A legfrisebb hirek szerint Sztendrén már tetözik az ár.... de minima 4-5 nap amig az a apadás eléri a biztonságos szintet..... Ami asszem csak annyit jelen hogy a gátak falát nem terheli akkora viznyomás :(((((
Eddig még meg vagyunk... és reménykedik mindenki itt...... de majd eccer megmutatom annak akit érdekel hogy hol volt a viz :) vagy azok helyek egy részét ami képeken lácc... :) |
Quote:
Puli bátsi lesz még szentendrén tali az tuti biztos, ha máskor nem hát Lf idején, szóval részemröl ok egy város nézés :) |
bocsánat apuci,tutod jól,hogy nem találom viczesnek a helyzetet,pláne,ha titeket is ennyire érint
|
IdesJ: SG. para ugyan van... de reméljük a legjobbbat :)
Gyula: Látod az LF-et nem tudja veszélyeztetni semmi árviz :))))) de szivesen mutatom majd :)))))) És azért örülnék ha tsak összejönne a klántali itt :) |
Jöhet árvíz vagy föld indulás, LF volt, van és lesz is :)
|
Quote:
Ugy/Igy Legyen :) |
Tartsatok ki!
Gyerekek legfelejebb majd az LFnál talizunk, ott nálatok most lessz sok - sok szép békanyál, meg iszap stb...:(
*ha találtok sellőt azért ne haggyatok ki* Részemről ha kell szóljatok ha kell akár mennék is segiteni! Egyenlőre azt hiszem célszerűbb ha, a hátérből termeljük ami kell nektek ott aztán majd csak vége lessz!! Tartsatok ki sikítsatok ha szorul a hurok!! re...) |
Naon sok civil pakol homokzsákot egész iccaka... diákok logtak a sulibol... de talán..... esztergomban már apad.....
reménykedik a dunakanyar.... |
sziasztok!
Nem tudtam beszélni még a kempingel, nem veszik fel a telefont. Talán Puli többet tud majd mondani. Ismerősök, akik kint voltak zsákot pakolni, és mennek vissza házakhoz takarítani, azt mondták, hogy kezd helyreállni a régi rend. Én nem tudtam elszakadni a melómtól, nem tudtam zsákot pakolni, de takarítani már tudok menni, és ha ott leszek, majd kinézek a kempingbe. Puli! ha esetleg van időd, és oda tudsz menni, körbenéznél, hogy mi a helyzet? Előre is köszönöm! |
Hát lehet csak =végén jutok el oda... hogy tegyek arra egy kört és megnézzem mi a helyzet... de addig is vonul vissza a viz és csak jobb lesz a helyzet :)
|
= = 7 NAhhhh :)
|
http://www.pap-sziget.hu
És itt van mél cim is....az elérhetöségnél Azt lehet olvassák otthonrol is esetleg :) |
Quote:
mailt írtam már, de semmi válasz. Jó lenne, ha tudnál velük beszélni. Várom, hogy mit tudsz intézni, és köszönöm! |
NA akkor 7végén elkocsiázok arra fele :)
|
Quote:
Köszi, ígérem nem leszek hálátlan :p ;) |
Ehhhe ehhhe :)
Rendi :) |
Quote:
Vigyájjá Katanéne mer beváttya:D :D |
Téged meg fel.... puma... apróra :PPPPPPPPPPP
|
nagy kópé ez az apuci,vigyázni kell ám vele :PP
|
Nem is VaOk Kóóóó... Péééé Meg végkép nem :)
|
FONTOS és SÜRGŐS!!
Szasztok!! Most beszéltem a kempingel és addigra minden rendben lesz!!! Már most a hétvégén megy csoport!!! Úgyhogy arra kérek mindenkit, hogy ide írja be a biztos részvételét! Szóljatok mindenkinek, akinek tudtok, és esetleg nem olvassa ezt a fórumot, hogy jelezzenek, sürget az idő!!! KÖSZÖNÖM!!! |
Bar nem ezt kerted, de en szinte biztos hogy nem megyek :( Sajnalom is :(
|
Quote:
Mi biztos menünk Kata :) Csak még nem tom pontosan mikor :) |
Quote:
bar ez meg a hetvegen valtozhat.... szal ha utana lesz meg egy hely, es megis tudok menni, addig csak tartsd fel nekem azt az egy helyet te is Kata, es te is, Moncsi, jo? |
A hely Remy neked el van rakva :p :p
Kedden megmondom, hogyan is tudnánk menni, és még kiirom a busszal jövőknek a könnyebb utat :D |
Quote:
jó lesz ám:PP mi megyünk a medvémmel:) tehát ketten. péntek este vagy szombat reggel,vagy mi is:) |
Minden busz lyó az Árpád-hidi 6-os megállótól ami nem a Püspökmajori lakotelepre megy (jegyvásárlás az épületben és nem a buszon! ).... És a Pap-szigetnél kell lszállni... Tök meglepö modon :)
A püspökmajori busszal a Sztendrei buszpályaudvarig érdemes jönni.... és onnan vagy séta végig a dunaparton.... ( Józanul szvsz kikefélt nagy táv :PPPP :) VAgy másik busszal.... vagy Taxi.... vagy... :)))) És nem felejtettem El KAta a dolgot de csak holnap délelött tudok elnézni a Pap sziget fele :) |
a részvétem biztos asszem:)
|
Quote:
|
Sajnos Nem látok kanyarban :) de még a dunapartrol is takarásban van a sziget :)
|
térkaput se birc nyitni? degagyi:D
|
nyembirok :(
Deja szemed kilopom bármikor :PPPPPPP |
Szijasztok!
Ne lopj Puli bácsi! Ha rosszalkodtok nem kaptok semmiféle ajándékot ám! Asszem az eredeti terv szerint azaz szombaton a kondérok rotyogásának hangjára és valami szesz szerűségre a lányommal begördülünk, ha még lessz hely. Az se érdekel, hogy Bubba irigykedik a piára:) az legalább látszik:p |
Quote:
|
Ahha!
Csak nem tom a Whiskas, vagy a pedigree pal lessz e a megfelelőbb, tudod Kedves a kutyusok aztat kapnak:) Vagy whiskas macskát:) :p |
Hmmmm:p :)
|
All times are GMT +1. The time now is 05:34. |