![]() |
Quote:
|
Quote:
|
nekem így is kevés az 5piac naponta, pedig egybe van tárolva jópárszázezer varim. van az oriban elég kp ha baj van, tudok sereget cserélni. szal szerintem nem kell több részletben tárolni, bőven jó egyben.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de vhol egy réges régi témában megszületett anno ennek a vitának a végeredménye:) még nem létezik ilyen ország, de elméletben létezhet,...igaz csak A-ban és ott is akkor csak 65536 hektár felett:) ott szövi segitség hiányában már nem veri át az elfet az ork:) |
Quote:
hodba vn 65535 barakkos ork és akár lehet elfet csinálni 65535 barakkal és 65535 toronnyal ha jol emléxem vn is ilyen ori de nem tuti h elf :) na jo számolgatást hogy egy ork szövi beveri e :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
65535hekin 65535barakk és 65535torony? na egy ilyen ország nekem is kéne :p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Én mint kezdő játékos szeretném ki kérni a tapasztaltabbak véleményét, arról hogy 5ös szinten mennyi tartalékot érdemes felhalmozni.
Eddig már 3 különböző véleményt hallottam és nemigazán tudom így hogy melyik a jó. |
Quote:
|
Quote:
szerintem, attól függ mi a terved később.. milyen orival játszol tanyafree, vagy lassan fedezgetős:) pár száz milla jól jöhet bármikor, és viszonylag nem is nehéz összeszedni:) |
Hadis szeretnék lenni, és tekiben tartani a tartalékot. Én úgy 1milliárdra gondoltam 200 hekire. Annyi elég?
|
Quote:
|
Elég, de gnóm legyél, tudós, 50% barakkal + 10% őrtoronnyal. (esetleg Gnóm kereskedő hasonló barakkmennyiséggel)
Ha tényleg keztdő vagy, egy ilyen ország elég biztonságos, a vagyonodat ellopni nem tudják, elit/íjász felállással elég nagyot tudsz ütni, MF-ként meg igen szép védelmed is lesz mellé. (Persze, ez csak az én véleményem. Egy vélemény, a sok közül.) Én 1,4 milliárdot csináltam 5. szinten, és lazán mentem a 2. szintig. Tovább is tudtam volna menni, csak megúntam a normál játékot, és leszabiztam magam. Kb 1 éve. Vagy inkább 1,5. :D De ez lényegtelen. A lényeg, hogy 1,4 milliárd tartalékkal szépen elvoltam. Szövetségben is, és magányos farkasként is. Úgyhogy ebből következtetvén, az 1 milliárd is elég lehet, ha okosan fekteted be, és eldugdosod a csúnya fosztogatók elől, és nem hagyod kopni a tekercsedet. Hajrá. |
B-ig elég 1 mrd(B-ig nulla taralékkal is el lehet jutni:) ), de Aban kicsit több kell a lendületes haladáshoz:)
de 5.en megteszi, lehet később innen-onnan fosztani:) vagy ha elfogy máshol is lehet pl kicsit katittermelni.. |
Köszi a segítséget!
|
All times are GMT +1. The time now is 22:07. |