![]() |
Quote:
Mi ez a marhaság??? |
Quote:
|
Quote:
Mivel mostmár nem nagyon tud egy elf visszavágni, mi gátolna meg bárkit is abban, hogy betámadja? Szerencsétlen elf, már semmit nem tud tenni, csak nyelni egy nagyot. És így a békés fejlődés is nehezebbé válik. Quote:
elf -> ork: +30% védőerő -> +30% támadóerő +40% tekercs -> +40% tekercs +30% védelem vari -> +30% vérszomj +30% torony bónusz -> +20% tábornok bónusz ------------------- -> +10% fölfelé támadás bónusz elfnél ez: 1,3*1,4*1,3*1,3 = 3,0758 orknál: 1,3*1,4*1,3*1,2*1,1 = 3,12312 tehát az ork tábornok még a 30% véderő-bónusz ellenére is erősebbnek tűnik. :confused: |
Quote:
Nem éri meg... :D De tényleg jobb lenne: rúnaigény 10x körire emelni +3 helyett +2 készültségcsökkenés 80% helyett 60% *körire = körülire |
Így az elfnek 9% lesz egy kapunyitás. Ha átépülök infoszerzőre, akkor az 5kapu megnyitása 45%!!!!!!!!!! Ergó elfelejthetem a védővarikat...
|
Az elf egy unalmas faj, nem annak való akir 24 órában van;)
És azért egy elf szépen fedezgessen fel, és ha nem piszkál senki nem piszkálják! Egy elfel sokkal könyebb feljutni mint egy orkkal. Most a 80% barakkos ork átüt egy elfet, minden fajt átüt, csak ha kint van a serege akkor holnap a csopi alján lesz. Egy orknak ennyi barakk melett semmi mása nincs és full tanyafrees, és ha befuccsol a kaja akkor az orknak pá-pá:D Jah és 60-80% barakkos orkok csak egy csoportban vannak, na melyikbe?:D OFF/ 45 látogató, haladunk, haladunk:D |
kedves Pax Hungaricum,
en spec rosszul vagyok ha nincs 100korul a katmoralom de nem ez a kerdes. arrol van szo, hogy egy -kocsmas oriasnak kemenyen utnie kell ezert a 100ert, az elf meg ul a feneken kilopja a kornyek szemet 5 korrol es ugyis 100 (van celpont boven, minden hadist, oriast lazan atlop mar kozepes mennyisegu tolival is). fel, hogy neha leverik? kit erdekel? a sereges meg attol tart ,h rakat sereg kiseri, legyujtjak, szetartozzak... |
Quote:
Lassan ott tartunk, hogy nem a hullát kell erősíteni, mert szépen lassan mellébutítjuk a többi fajt, most az elf, következőre az óriás lesz túl tápos, aztán mi jön, az ork? |
Quote:
egy másik topikban én is leírtam már párszor, hogy egy ork tábornok télleg egy 20%os védettségű elf-el van egyensúlyban |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Hm.
Kicsit le lett gyengitve csoro elf. En adnek neki cserebe katonai vedelmet még lentebbi szinteken....hiszen csorikat nem olyan nehez beutni, viszont cserebe semmit nem tud tenni majd..Kivéve 1/A, ott nem kell erositeni az elf fajt katonai vedelembe. |
Quote:
Tamadoakcio, az biztos, de szerintem nem artovarazslat :) |
Quote:
Elfnél kifelejtetted a +2 védőpontot... Szóval még durvább az elf védelem. De a végeredmény aránya stimmel. Az orkkal még í 30% védőerővel is be lehet verni az elfet, igaz, hogy áldozatokkal járt... Csakhogy! Ezt az áldozatot most sokkal szívesebben hozzák meg, mert nem kell félni egy esetleges ártó akciótól. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
súgóból az elf hátrányaira: "a veszteségek 30%-kal magasabbak" ez nem vonatkozik mindenre? pl a gyújtogatásra is? mert ha nem, akkor sry nem írtam semmit de akkor leírná valaki, hogy pontosan mikre vonatkozik? gondolom nem csak katonai egységekre, különben akkor ugyanaz volna kiírva, mint a gnómnál |
Quote:
Kipróbáltam, az elfnek 9% a kapunyitás mostantól. |
Quote:
részben van a súgóban, de most megkértem valakit hogy tesztelje le. KILENC!!! |
Quote:
|
az a baj, h napi kevesszer belepo elfesek olyan tamadoerot akartok a brutal vedelem melle amivel 0 raforditassal 5perc alatt lezuzhattok egy napi 100x+ belepo 1000L porgo utos orit.
ne sirjatok. probaljatok ki 0 tanyaval 75%+ barakkal mit tudtok eloadni ha szerintetek az az elonyosebb. :) |
köszönöm a pirosat Ati de ha már ott tartunk talán lehet átkéne mégegyszer gondolnod ezt az elf kérdést és talán megfontolni hogy mégse legyen ennyire lebutítva csóró elf :p
|
Quote:
az ezerrel pörgő ütős orit csak kicsit tudnám bántani, úgyis elmegy mellettem. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha viszont normálban csopiban tartasz 75%+ barakos orit akkor bocsesz. :) |
Nagyjából végig olvatsam, és valaki írta, hogy varis téren miért lett gyengítve..
egyetértek.. fél-elffel én speciel simán az elfeket, és az embereket keresem, hogy lelophassam, ezek után az elf semmit nem tud tenni ellenem... nem igazán fair... |
Mintha valahol azt mondta volna Ati, hogy rajta szinte lehetetlen átvinni fajok gyengítését. Hát ahhoz képest most még kérni sem kellett. Ezt nevezem változásnak. Csak NE így tovább. :o
|
Quote:
|
miért van az, hogy mindenki csendben fejlődő orinak gondolja az elfet, hamár ez egy olyan játék, ahol emberek játszanak és egymás ellen, akkor nem arra gondolok, hogy egymás mellett fedezgetve haladunk a sok kis kék szám felé, hanem azért egy kis akció is kellene. De ha erre rávágjátok hogy legyek másik fajjal, akkor minek van az elf faj ebbe a játékba?:confused: (mégegyszer megjegyzem nincs elfem)
|
Quote:
|
Quote:
|
jo, felejtsuk el az A-t. azert irtam mert mindig azzal jonnek, hogy a hadik atjarohaznak nezik oket. turot!
sztem igy is a tobbi fajoknal nagysagrendekkel kevesebb alkalommal lesz a BEKES! elfekbol celpont. azt gondolom ha vkinek csak az elfre van ideje, energiaja akkor ne akarjon mar azzal mindenkit megfelemlito, lealazo istencsaszar lenni. es megegyszer: ne hasonlitsatok ossze az elf hatranyait mas fajok elonyeivel! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
aki csendben akar fejlődni, az kössön mnt-ket a környéken. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:27. |