![]() |
Quote:
|
Sajnos lemaradtam tegnap a csattanoról..
DE érdekes volt megfigyelni hogyan alakul a dolog. Logikával egyértelműen kisakkozható volt , h mennyi az esély az emberke ártatlanságának és naivitásának. De tény jól jött a tuti bizonyíték:) Másik számomra nagyon meglepő volt az hogy az emberek többsége ha egy több jelentésű szót használtunk mindig a rossz jelentésére gondolt és tett fel vele kérdést.... Még akkoris hogyha alapvető logikával látszott a szövegkörnyezet utalt rá, hogy milyen értelemben, mit értek az adott szó alatt. De újjab példája ennek a mészárlás:) 1 szó, amit mindenki használ. Ehez nem tartozik semmi olyan alapjában rossz dolog ami miatt ne lehetne így használni. Vagy ezzel a gondolkodással a rossz dolgokat kifejező szavakat ne használjuk? Nagyon sok a buta v. elbagatelizáló dolog ,gondolat. Talán Goldy volt aki legkönnyebben pont erről az oldalról fogta meg a dolgokat, mégpedig, hogy magával az ideologiával van gond amit képvisel.... (azzal a többlet jelentéssel, amit képvisel az a magatartás forma ) Namármost tudtommal maga a mészárlás jelenleg a köztudatban nincs felruházva semmien idoologiával. Ati: USA-val kapcsolatban az hogy mi a politikai jó meg rossz, amit esetleg még a médián keresztül is nyomatnak az emberekre, melyek többségénék működik is ez a manipulálás. Azért vannak azok az emberek akik rendelkeznek olyan inteligenciával h ezeken már átlátnak.... Tehát valószínűleg elítélik . Így szerintem nem jelenthető ki hogy mindenki jónak tartja USA fellépését, de ez vmennyire látszik néha a hírekben is, h amerikában is sokan ellenzik... Végül sajnos vannak dolgok mint ezaz eset is mutatja ,amit csak szubjektív szempontok alapján lehet megközelítennni... mi a jó mi a rossz... De mégis az emberek többsége helyesen eltudja azt dönteni, mi a mgefelelő. De szerintem ugyanilyen az állásfoglalásos, más játékos ellehetetlenítése... Szerintem ott is a rendelkezésre álló infok alapján kell szubjektív döntést hozni. Ott sincs kézzelfogható határ! (hektárra jutó rombolások, mészárlások ..stb.) |
Quote:
Pont erről van szó... beír az ember akármelyik topicba egy éktelen baromságot, lásd az én hozzá szólásomat a mészárlás vs birkanyírás és képesek vagytok bele kötni, illetve órákon át magyarázni, hogy ez miért is van így meg úgy, értelmező szótárt keresni mit is jelent a mészárlás stb... mennyire rá értek :D aki ennyire unatkozik, hogy más ori neveket vadászik jobb híján, és értelmetlen dolgokról vitatkozik a fórumon jöhet priviben az ori száma, találunk elfoglaltságot... :p :p |
Quote:
Ráadásul annyira ráérsz, hogy még tálalsz is neki elfoglaltságot:D Szééép mondhatom.:D:D:D |
Quote:
:D :D :D de igazából nem hiszem el , hogy senkinek nem esik le hogy mekkora baromságokról van szó :p |
Quote:
|
Quote:
|
Bocsanat,
kicsit megkesve juttottam el ideaig, mar lehet annyira nemis relevans, de csak kikivankozik: Mia baj tehat Gecimanóval es Lepkefinggal? erre igazabol nemvolt epkezlab magyarazat, ami meg volt, az ENGEM nem gyozott meg... :rolleyes: UI: itt megkaphatnam enis uziben a kizaras alapjaul szolgalo zoldet? |
Quote:
|
Quote:
|
én arra szavaztam, hogy nem kell az ilyennel foglalkozni. indoklás: másban meg kelthet pl. a vörös hadsereg név ellenérzést, mondjuk ha a nagyanyját orosz katonák tették akarata ellenére nagylánnyá...
ilyen alapon mindenki találna vagy 20 nevet,ami nem tetszik neki... engem ha annyira zavart egy név, inkább lerengettem,mészároltam, vagy loptam,ilyesmi... az benne van a játék kereteiben,és nem szükséges mindig a "porondmesteri" beavatkozás.ha sokakat bánt egy név,akkor előbb-utóbb leeseik neki,hogy mér' mindenki őt b...tatja.szerencsésebb,ha ezt a társaság egymást közt rendezi le,mintha "fölülről belenyúlnak" ilyen kérdésekbe |
sztem attól hogy kicsit meggyepálsz vkit még ott lesz a játékba...
Amúgy sztem egy Gulag nevű ori sem illene ugyanúgy... |
Szerintem nagyon sértő!!!És hogy ilyen ország név egyáltalán felvetődik.Túl sok ember halt meg ott csak a vallása vagy a hova tartozása miatt.Ilyen országnevet akkor sem engednék ha a sivatagban hó esne.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
itt az a kérdés, hogy ez elfogadható országnév-e, és annak semmi köze ahhoz, hogy milyen ember az ori gazdája. Ugyanakkor nem foglalok állást a kérdésben, és nem is szavaztam. |
Quote:
|
No, sikerült előásnunk a lerágott csontot? :D
|
rágjuk tovább:D
Meglep, hogy megvan még ez a topic::eek: |
Quote:
|
Quote:
Nem csak épp lezárt téma 1 konkrét ügy kapcsán, ami ki lett tárgyalva... |
Quote:
Sőt, a megvalósult javaslatok sincsenek lezárva, csak az elvetettek. :) |
Quote:
Nekem úgy tünt egy konrkét ügy kapcsán jött a téma és a konkrét ügyhöz szorosan kapcsolódott, ami ügy ugye már megoldódott ,lezárult... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tehát szintén az első opcióra voksolnék .. |
Quote:
|
Quote:
|
Eggyetértek Ati nak azzal a hozzászólásával ,hogy az aktuálpolitika határozza meg ezt a kérdést lényegében. Ez határozza meg ,hogy mi jo és mi a rossz. Ugye most a hatalom a balliberális oldal kezében van akik hangoztatják , sujkolják ,hogy a holocaust igy meg ugy jajj istenem stbstb és minden jobboldali illetve szélsőjobboldi eszme rossz kártékony . Persze ez attol függ melyik oldalról nézzük . Éppen ezért a Hódítóban is minden ehez hasonló ország törölve lett/lesz. Persze az ilyen nevü országokkal ,hogy Szovjetunió , Cccp , usa , amerikai egyesült államok , izreal semmi baj nincs és senki se emeli fel a hangját ,ha meg igen akkor az hülye ,mert csak. Közben a Szovjetunió területére hasonlo mennyiségbe hurcoltak el embereket munkatáborokba (gulag) és megkinoztak megöltek szóval ha a 3.birodalom nem akkor a szovjetunio is hasonloan rossz választás. nemhiszem ,hogy bármelyikönknek jó gondolatok jutnak eszünkbe e országnév hallatán. Ugyanez az usa val is akik ok nélkül több országot lerohantak ,mert azok voltak a "rosszak" . Nem tudom ki kiáltotta ki az usa t a világ csendörségének és miért van az ,hogy az az ország határozza meg ,hogy mi a jo és ki a jó. izraelről nemis beszélve ,jogtalan területeket vettek/vesznek el palesztinátol és annak okán ,hogy az usa ö mögöttük áll bármit meg is tesznek.
bocsi , kicsit hosszu és sok helyen értelmetlen mondatok vannak de szerintem megértitek a lényeget |
Csak halkan megjegyzem: a jobboldal és a szélsőjobb között nagy különbség van, mint ahogy bal és szélsőbal között is. Úgy általában a józanság és a szélsőség között.
Tehát az ilyen mondatokkal, hogy "minden jobboldali illetve szélsőjobboldi eszme rossz kártékony" csak csínján, ne mossunk össze normális, értelmes embereket levadult szélsőségesekkel. |
Ja, és még valami, kedves depth. Olvasd el ezt: http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1670, mielőtt elkezdenéd ilyen sablonszövegekkel szidni a rendszert.
|
Quote:
elolvastam az egész topikot és épphogy ti irkáltatok liberális sablondumákat... |
Quote:
Naháááát... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ja és nem látom, hogy akár egyetlen sima Németországot kivágtak volna... |
Ne csak a politikát nézzétek..irok egy példát sztem hogy Sátán ..ien névvel ori nem hiszem hogy sokáig huzná itt..DE ha azt irom hogy Fényhozó akkor akár évekig is ellehetek holott a kettö ugyanazt takarja..Vagy ha azt irom hogy Bukott angyal..ez is azt jelenti....szoval ugy gondolom hogy nem a nevekkel van alegnagyobb baj hanem azokkal akik a nevekhez különbözö ideologiát ne adj isten szélsöséget gyártanak..Ez lehet akár vallási vagy politikai szélsöség....
Vagy egy másik konkrét példa ez pedig a horogkereszt azt ha jol tudom a tükörképe az egy egyiptomi jelkép volt..De ha most lerajzolnáld a Tükörképet az eredeti jelkápet és azt mutogatnád ne adj isten hordanád még a rendörök is bevisznek önkényuralmi jelkép viselése miatt holott nem az ...csak Hitler felhasználta a tükörképét...Szoval az egésszel csak azt akartam irni hogy a fejekben kellene rendet rakni ...Ott romlott el minden..:( |
Quote:
most mondhatnám a kereszténységet , a revíziot , a tiszta hazaszeretetet amit más oldalon nemhiszem ,hogy ennyire megtalálható. |
All times are GMT +1. The time now is 02:11. |