Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Búja-Baja-Storyja (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1582)

Andrew 12-04-2007 20:00

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 139917)
Igazából még tegnap történt (sőt már tegnap elött). Az a baj, hogy nagyot csalodtam vkibe, de haragra képtelen vagyok, max pillanatnyi kirohanás van nálam, igazából ez a szerencséje is. Mindenesetre sikerült vkinek a legérzékenyebb pontomon megsebbeznie, ráadásul pont egy olyan embernek akitől ezt a legkevésbé vártam. :(

huhúú, ismerős :p

Dragi 12-04-2007 20:09

búm bajom sztorym há az akadna :)

Ati 12-04-2007 20:13

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 140063)
búm bajom sztorym há az akadna :)

Nocsak. Halljuk!

Dragi 12-04-2007 20:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 140066)
Nocsak. Halljuk!

hát szombaton rosszul lettem aztán hétfőn elmentem dokihoz és most mehetek kardiológiára mer magas a vérnyomásom :(

Redback 12-04-2007 20:15

Nah megosztom veletek a történetem.Egy csajjal egész jól összejöttem, beszéltünk tök sokat meg minden.Egy idő után elkezdett olyanokat mondani, hogy szeretlek meg ilyeneket.Volt sulidisco.Odaült mellém, nekem dőlt, nah mondom ezaz, itt már nyert utam van, és átkarolta, simogattam stb.Így telt el kb fél óra.Le akartam smárolni, de ő elfordította a fejét mondta hogy ne és elment.Másnap megtudtam, azért mert neki csak egy nagyon jó barát vagyok de nem több.Ez eléggé szarul esett :S. Hát ennyi.

Toti 12-04-2007 20:16

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 140067)
hát szombaton rosszul lettem aztán hétfőn elmentem dokihoz és most mehetek kardiológiára mer magas a vérnyomásom :(

Arra akkor orvosság kell.

A bor növeli, a pálinka csökkenti a sör pedig sabilizálja a vérnyomást. :D
vagy valami ilyesmi :p

Toti 12-04-2007 20:17

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 140069)
Nah megosztom veletek a történetem.Egy csajjal egész jól összejöttem, beszéltünk tök sokat meg minden.Egy idő után elkezdett olyanokat mondani, hogy szeretlek meg ilyeneket.Volt sulidisco.Odaült mellém, nekem dőlt, nah mondom ezaz, itt már nyert utam van, és átkarolta, simogattam stb.Így telt el kb fél óra.Le akartam smárolni, de ő elfordította a fejét mondta hogy ne és elment.Másnap megtudtam, azért mert neki csak egy nagyon jó barát vagyok de nem több.Ez eléggé szarul esett :S. Hát ennyi.

Pedig azt hitted, hogy meg bírod fektetni mi?:D Mindenkivel megesik. Egy kicsit meghajtod a szekeret és vársz, akkor felül rá:)

Redback 12-04-2007 20:18

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 140070)
Arra akkor orvosság kell.

A bor növeli, a pálinka csökkenti a sör pedig sabilizálja a vérnyomást. :D
vagy valami ilyesmi :p

Akkor lengessünk! 1 deci pálinka,(leesik a vérnyomásod)3 deci bor(visszajön), és egy üveg sör(3 évig nem lesz baj a vérnyomásoddal).

Redback 12-04-2007 20:19

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 140071)
Pedig azt hitted, hogy meg bírod fektetni mi?:D Mindenkivel megesik. Egy kicsit meghajtod a szekeret és vársz, akkor felül rá:)

14 éves vok.Nem akartam többet csak járni vele.De sajna már tom hogy tetszik neki egy másik srác.Meg msn-en is alig beszélünk már, szal ezt benéztem.(de pepa versével talán sikerül visszahúzni)

Toti 12-04-2007 20:20

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 140073)
14 éves vok.Nem akartam többet csak járni vele.De sajna már tom hogy tetszik neki egy másik srác.Meg msn-en is alig beszélünk már, szal ezt benéztem.(de pepa versével talán sikerül visszahúzni)

Próba cseresznye. Abba még nem halt bele senki. Ami nem öl meg az megerősít.

Ati 12-04-2007 20:21

Quote:

Engem ezzel áltsuliban "kezeltek", ez annyiból állt, hogy hetente egyszer el kellett mennem vérnyomásmérésre, és egy idő után már nem kellett többet menni. :) Közben nem kaptam semmit. :)

Mondjuk ha rosszul voltál, az nem egy túl jó előjel. :(

De ezeket ma már szerencsére egész jól kezelik, és helyreteszik.

Dragi 12-04-2007 20:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 140077)
Engem ezzel áltsuliban "kezeltek", ez annyiból állt, hogy hetente egyszer el kellett mennem vérnyomásmérésre, és egy idő után már nem kellett többet menni. :) Közben nem kaptam semmit. :)

Hát remélem :) De majd meglátjuk :)

Redback 12-04-2007 20:26

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 140075)
Próba cseresznye. Abba még nem halt bele senki. Ami nem öl meg az megerősít.

Csak még azt nemtom, hogy miként adjam neki oda.De kitalálom, ha mást nem, msn-en.

Kubbi 12-04-2007 20:33

Én páromat azzal szereztem meg, hogy bementem koliba a szobatársához, amikor nem volt ott, az ágyán leterítettem egy terítőt, ráhelyeztem egy plüss kutyát. Mellé egy vörösrózsát, és írtam egy levelet, tussal és tintával. Olyan régies stílusban. És ezt betettem egy névre szóló borítékba, mai a kutya, és a rózsa elött volt. És persze elpitlikeltem onnan, nehogy ott találjon. :D
Azóta azzal a kutyuval alszik, ha nem vagyunk együtt. :)
Csak egy ötlet... :)

Redback 12-04-2007 20:39

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 140081)
Én páromat azzal szereztem meg, hogy bementem koliba a szobatársához, amikor nem volt ott, az ágyán leterítettem egy terítőt, ráhelyeztem egy plüss kutyát. Mellé egy vörösrózsát, és írtam egy levelet, tussal és tintával. Olyan régies stílusban. És ezt betettem egy névre szóló borítékba, mai a kutya, és a rózsa elött volt. És persze elpitlikeltem onnan, nehogy ott találjon. :D
Azóta azzal a kutyuval alszik, ha nem vagyunk együtt. :)
Csak egy ötlet... :)

de az a baj hogy csak általános sulisak vagyunk.Am koliban könnyebb megszerezni egy csajt.

Phoenix 12-04-2007 20:48

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 140084)
de az a baj hogy csak általános sulisak vagyunk.Am koliban könnyebb megszerezni egy csajt.

Nem feltétlenül :)
Voltam én is hasonló szituban mint te szakközépben csak az majd egy évig húzódott, a végén nem lett belőle semmi. Kár veszett ügyre pocsékolni a drága időt! (Azóta sok idő telt el, lassan 16 hónapja vagyok együtt barátnőmmel és pár hónapja eljegyeztem) Szval ha egy lány azt mondja, hogy legyetek barátok, azzal mást nem valószínű hogy elérsz, bár történek csodák. Röviden...azt tanácsolom, hogy keress mást, úgy hamarabb belebotlasz abba aki épp téged keres ;)
http://www.my-smileys.de/generator/s...865d979fe8.png

Redback 12-04-2007 20:51

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 140090)
Nem feltétlenül :)
Voltam én is hasonló szituban mint te szakközépben csak az majd egy évig húzódott, a végén nem lett belőle semmi. Kár veszett ügyre pocsékolni a drága időt! (Azóta sok idő telt el, lassan 16 hónapja vagyok együtt barátnőmmel és pár hónapja eljegyeztem) Szval ha egy lány azt mondja, hogy legyetek barátok, azzal mást nem valószínű hogy elérsz, bár történek csodák. Röviden...azt tanácsolom, hogy keress mást, úgy hamarabb belebotlasz abba aki épp téged keres ;)
http://www.my-smileys.de/generator/s...865d979fe8.png

De az a baj, hogy nekem csak Ő kell.Megpróbálom elfeledni, de nehezen fog menni, vagy egyáltalán nem.

Phoenix 12-04-2007 21:00

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 140092)
De az a baj, hogy nekem csak Ő kell.Megpróbálom elfeledni, de nehezen fog menni, vagy egyáltalán nem.

Jah...ez a legnehezebb, de próbáld meg a gondolataid lefoglalni minden percben erre egész jó a hód, azonkívül meg irány szórakozni :) Nem mondom, hogy könnyű, de az idő mindent megold ;)

Redback 12-04-2007 21:04

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 140096)
Jah...ez a legnehezebb, de próbáld meg a gondolataid lefoglalni minden percben erre egész jó a hód, azonkívül meg irány szórakozni :) Nem mondom, hogy könnyű, de az idő mindent megold ;)

Hát próbálok nem rá gondolni, de sajna vagy szerencsére egy busszal járunk, egy suliba, és szinte minden szünetben talizunk.

Gyula 12-04-2007 21:07

Quote:

Kolléga, hasonló problémával küzdök. Úgy hogy szombaton nincs rövid, és ha kell adok egy izom vérnyomás csökkentőt :) Az utóbbi időben mindig van nálam.

Zsáni 12-04-2007 21:09

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 140102)
Kolléga, hasonló problémával küzdök. Úgy hogy szombaton nincs rövid, és ha kell adok egy izom vérnyomás csökkentőt :) Az utóbbi időben mindig van nálam.

a frövideket majd én eltüntetem előled :D

BimmBimm 12-04-2007 21:13

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 140077)

Hát igen ez is egy eshetőség hogy semmi... meg az is hogy azóta gyógyszert szed (pl. én) mert ez velem is megesett... Bár nekem sosem voltak panaszaim:D

Gyula 12-04-2007 21:14

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 140113)
Hát igen ez is egy eshetőség hogy semmi... meg az is hogy azóta gyógyszert szed (pl. én) mert ez velem is megesett... Bár nekem sosem voltak panaszaim:D

Te is, én is, Dragi is, Ati is :) Lehet h a magas vérnyomást a hódító okozza?

Megyek regelek egy orit most és ha a regisztrációnál nem olvasom, hogy magas vérnyomást eredményez a játék akkor már hívom is az ügyvédemet :)

Zsáni 12-04-2007 21:15

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 140113)

nekem vannak, de arra nincs megoldás :)
hol nagyon alacsony, hol nagyon magas :(

BimmBimm 12-04-2007 21:16

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 140115)

Megyek regelek egy orit most és ha a regisztrációnál nem olvasom, hogy magas vérnyomást eredményez a játék akkor már hívom is az ügyvédemet :)

És még nem is beszélsz akkora marhaságot! :D Amikor pl bevernek amikor nagyon nem kéne, akkor bizony felmegy a vérnyomásom... :D:D:D

BimmBimm 12-04-2007 21:17

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 140116)
nekem vannak, de arra nincs megoldás :)
hol nagyon alacsony, hol nagyon magas :(

a vérnyomáscsökkentőt kávéval veszed be:D:D

Redback 12-04-2007 21:19

Szegény Ati akkor előre tudta hogy Hódozni fog, és azért volt magas a vérnyomása?XD Am Ati én elkezdenék spórolni, mert 3 embernek sok lessz a kártérítés... :D

Toti 12-04-2007 21:19

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 140119)
a vérnyomáscsökkentőt kávéval veszed be:D:D

Mivel pont kiegyenlítik egymás hatását tökéletes.:D beállítja a legjobb értéket.:)

/De én akkor is az én módszeremre tippelek. :D Az a legtutibb;)/

Toti 12-04-2007 21:20

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 140120)
Szegény Ati akkor előre tudta hogy Hódozni fog, és azért volt magas a vérnyomása?XD Am Ati én elkezdenék spórolni, mert 3 embernek sok lessz a kártérítés... :D

Hopp! most jut eszembe, hogy nekem is nagyon magas a vérnyomásom.:p

Apropó! csak egy halk kérdés. Mennyi pénzt adnak egy ilyen kártérítésnél?:D:p

BimmBimm 12-04-2007 21:21

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 140124)

1 év VIP:D

(már csak ki kell harcolni:D:D:D)

Redback 12-04-2007 21:22

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 140124)

Megmértem én is...Nekem is igen magas értéket mutat....Akkor már öten vagyunk :D.Mégvalaki?(Áhh de inkább mégse magas a vérnyomásom mert akkor nem röpizhetek :D )

Redback 12-04-2007 21:23

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 140126)

az 6k ft..A semmi.Inkább 100 év VIP.Unokáitok is azzal fognak játszani XD

BimmBimm 12-04-2007 21:24

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 140129)
az 6k ft..A semmi.Inkább 100 év VIP.Unokáitok is azzal fognak játszani XD

A telhetetlenség... én inkább harcolok 1 napig egy év vipért míg te egy évig 100 év vipért:D

Toti 12-04-2007 21:24

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 140126)

Nekem annyira magas, hogy az összes orimra legalább 3 év VIP-et kellene, hogy adjanak.:D

Na hol is van Horland? hagy tépjem szét. ( De most kivel is kell harcolni? ) :D:D:D

Toti 12-04-2007 21:25

103 Bimmbimm :D

Redback 12-04-2007 21:26

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 140132)
103 Bimmbimm :D

Nah ez egy sör...(Az pont jó, mert stabilizálja)

Ati 12-04-2007 21:28

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 140115)

Na várj... Nekem a Hód ELŐTT volt ilyen. Most nincs. :D Ez azt jelenti, hogy gyógyító hatású? :D

Redback 12-04-2007 21:29

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 140134)
Na várj... Nekem a Hód ELŐTT volt ilyen. Most nincs. :D Ez azt jelenti, hogy gyógyító hatású? :D

Ez is lehet....Akkor meg ők fizetnek neked egy év VIP-et csak úgy. :D

[HTPA]GeeForce 12-04-2007 21:31

Én ha levernek nem lesz magas a vérnyomásom. 2 variáció van.
1. 2/D-ben vernek le. Nem eredményez magas vérnyomást, mert 3 perc alatt meghalok gyomorfekélyes agyrákban, és fejbelövöm magam a biztonság kedvéért.
2. bárhol máshol. Nem eredményez magas vérnyomást, mert nem érdekel.
:D

[HTPA]GeeForce 12-04-2007 21:32

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 140134)

És ha valaki nem akar meggyógyulni, de a hód meg meggyógyítja ennek ellenére? :D:D:D :p

All times are GMT +1. The time now is 11:48.