![]() |
Quote:
|
Építész:
-10% pénz igény építésnél
-10% nyers igény építésnél Sajna nagyon csend lett itt. |
Quote:
|
Ez a téma átmozgatva ide, melegítsük kicsit fel.
|
-10% építési költség (arany)
-10% építési költség (nyersanyag) +10% védettség az épületeket érintő támadásokkal szemben (beleértve a mágikus-, tolvaj- Pl gyújtogatás, földrengés,Rombolás és nekem tetszik hogy 6 kör alatt épülnek fel az épületei nekem ezek a javaslatok tetszenének egy új személyíségnél |
Quote:
|
Quote:
vagy az orknál is a 6 maradna és akkor ennek tükrében fontolja meg aki orkhoz választja |
Quote:
|
Quote:
|
A 6(5) körös épülést kicsit durvának tartom, de a 8(6) nem lenne rossz.
A többi tulajdonság tetszik. |
Quote:
........... |
Quote:
Szerintem szem elott kellene tartani, hogy a szemelyisegek, csak egy apro bonuszt adnak, nem gyokeresen valtoztatjak meg az adott fajt. |
Quote:
Tehát pont úgy, ahogy Remedy írta. |
Nekem a többi kiegészítéssel így is tetszik
|
Quote:
Quote:
|
Épitész szemihez beletenném azt is hogy mondjuk naponta 1x X% épületett lebonthat ugy hogy az lebontott épületek nyersianyagja bekerül a rakijába, még ugy is hogy 10%-ot levesz mondjuk a hod
nem kell nagy X%-ra gondolni. 1-2% területarányosan Amit irtam olyan csopinál jönne jol ahol pl nincs nyersanyag. Jopárszor belefutottam hogy hiába épitenék át sallangot, ha pl nincs kő ez a kettőt el tudnám még hozzá fogadni +10% védettség az épületeket érintő támadásokkal szemben (beleértve a mágikus-, tolvaj- Pl gyújtogatás, földrengés,Rombolás Orknal 6(12), Minden masnal 8(16). bár csak csöndben megjegyzek egy példát félelf gyujtogat oriást mondjuk 1000 hekin, rajta a szieszta. Igy is 1 ház gyulik akkor mennyi fog ha ezt a szemit is választom?? ez a kettő elhanyagolhato ez annyira nem fontos -10% építési költség (arany) -10% építési költség (nyersanyag) ezek apropénzek. Ne csak 1A-ba gondolkodjatok:D bocs az okoskodásért:D |
Quote:
Quote:
|
Szerintem elég lenne csak a -1 kör az építkezésre, és semmi más bónusz ne járjon hozzá. Esetleg a 10% védettség az épületek elleni támadásoknál, még ezt talán bele lehetne venni, mivel ez csak akkor ad bónuszt, ha támadás alatt van az illettő, nem alapból, mint mondjuk a nyersanyagköltség csökkentése.
Az épíkezés aranyköltsége A-n kívül elenyésző, azért fölösleges belenyúlni, a nyersanyagköltség csökkentése meg az építés lerövidülésével együtt már nagyon táp lenne. Szal: egy körrel gyorsabb építkezés vagy: egy körrel gyorsabb építkezés, és +10% védelem az épületek elleni támadások esetén. E két verzió valamelyikét támogatnám személy szerint :) |
Quote:
|
Meg amúgy is, óriás mellé értelemszerűen nem választom ezt a személyiséget, ha ad védelmi bónuszt gyújtás ellen, hanem inkább valamit választok, ami hadira ad pluszt...
Az 1 körrel kevesebb építési időt + 10% védelmet vari / hadi / toli akciók ellen támogatom. :) |
Enélkül a védelem nélkül ez nem is hangzik rosszul. Miért kell ide a védelmet belekeverni?
|
Quote:
amugy amit irtam az inkább uj személyiség már hogy bontok, nyersanyagot kapok. Most az hogy ilyen védelem meg olyan malusz az inkább csak erösités nem pedig uj szemi nagyon aprozátok |
Quote:
De nem vagy véletlen elf?? :) Quote:
|
Quote:
Láttom kipecéztél engemet:D 1. soha nem voltam elf talán 1x 2. Ugyanazt tudom mondani amit már irtam, hogyha lenne uj szemi annak jobban örülnék ha valami uj lenne "ilyen pl az hogy aki ezt választja akkor a területének 1-2%-ig ugy bonthat le épületett, hogy a nyersi 90%-át megkapja" tudom 200 hekin csak aproság, de 1600 hekinél, vagy mondjuk menjünk 2000 hekinél azért tekintélyes lenne tedd szivedre a kezed, és mond hogy nem illik az épitész szemibe. |
90% nyersvissza nagyon sok... még egy lehetőség a restart "nem randeltetésszerű" használatára... 10-30%-ot támogatnék
|
Quote:
területarányosan le lehet bontani mondjuk 2%-ot az 2000 hekin legyen mondjuk khmm khmm 40 heki ennek a nyersanyagjának a 90%-a bemegy a rakiba, amiből vagy pénzt csinálsz a piacon (bár akkor van 40 heki üresed) vagy épitesz mást amire éppen fáj a fogad ha a szövidnek át akarod küldeni ugye az körönként 10% minusz ha restartolsz akkor ugyse ér semmit se mivel ua az országot kapod amivel felléptél, vagy mire gondoltál?? |
Quote:
Bár ez elég macerás, mert sok raktár kell hozzá. :) És kevesebbet nyersz rajta, mint amennyiért felhúztad azt a rengeteg raktárat... Szóval szerintem nem kell területarányos korlát... De a 90%-ot én is sokallom. 50%-70%, ami szerintem ideális, nagyon maximum 80%... |
Quote:
|
Quote:
Az meg is érdemli:D amár komoly csalás:D bocs nem tudtam kihagyni |
Szerintem fontos lenne az a +10% védelem. Ha már valaki áldozott arra, hogy ezt a személyiséget válassza ki, ne egy vándort, harcost, vagy valamelyik másikat, akkor már ne csak az építése legyen segítve, hanem kapjon bónuszt, hogy az épületei "hosszabb életűek" is legyenek... :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nem azért irtam a kipecézést:D |
azért nem kellene nagyon sok nyersit visszakapnia, mert A-ba így még elvetemültebb bontások lennének......30-40% körül de annál többet semmiképp nem támogatok
|
Quote:
Szemelyes velemeny: szerintem meg ne kapjon vissza semmit... :) Bar talan egy masik szemelyiseghez lett irva, de ide talan jobban illik az a kiegeszites, hogy mondjuk foglalaskor kevesebb ureset kapjon... Mert mondjuk csata kozben gyors menti a menthetot a vakolokanallal... :D |
Quote:
lemaradtam sorry..... az én verzióm szerint lehetett volna a "bontó" is a szem neve :D |
Quote:
igen én is filoztam a másik topikba erről, hogy ide jo, ha már épitész lenne a neve. Szerintem belefér a bontás is, Ne csak az 1A-ba gondolkodjatok légyszi, nem csak az a csopi van |
Ezt a területarányos neyrsanyagvisszakapást nem támogatom, teljesen követhetetlenné válik, hogy mikor mennyit fog visszakapni, mikor "kell" bontania legközelebb, ...
Vagy minden bontás után visszakap valamit, vagy nem kap vissza semmit. Ha minden után visszakap, akkor az ilyen magas százalékok nagyon durvák, maximum 20%-ig érdemes gondolkozni. |
Quote:
Nem olvastam végig...csak egy pár hsz-t. Nekem tetszik ez a személyiség, de az ártó 30% soknak találom, mert akkor hadilag megint lehet brutális, és ha teszem fel ez ork lesz akkor nem sok minden állítja meg. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:53. |