![]() |
Carlos Te a Bubba mellett fox aludni :)
Kérnék mindenkit hogy április első hetében próbáljon valami biztosat mondani, és még jelezni azt hogy villámlátogatás lesz vagy ott alvás is, ez monnyuk fontos lenne a hely foglalás miatt is :) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
(szegényt már most sajnálom.:P) |
Quote:
|
Quote:
Moncsim Te hivatalbol ott leszel :PPPPP |
Nekem azért kell valami fedél a fejem fölé... bár ha nem lessz úgy is jó, csak ne essen, met akkor kiakadok.
Nekem ki lecc az éjjeli társam? :D Felhivnám a figyelmet, hogy nekem dumcsi + ivócimimbi kell éjjszakára is és nem szundipartner :D |
Quote:
most eccere inni meg dumálni hogy lehet?:eek: |
Quote:
Ez azért jó, mert a másik orrlyukamon keresztül tudok lélegezni a számmal meg beszélni :D 3dolgot mívelek eccerre :D |
Quote:
ha ezt előadod csakis éccaka setétben mindenkinek háttal ok? |
Quote:
Már nagyon várom a talit :) Kivi vagyok mi sül ki belőle és vajon mindenki olyan e, mint ahogyan elképzeltem :D |
:eek: :eek: :eek:
ÁÁÁÁÁÁÁ Zsótti, lehet téged mégse kellett volna elhívni? Most monnya a fülembe a Zsáni h a Bubba meg akarja harapni, szal Te a Bubbával alszol, me a Carlos lemonta,, azt a Bubbának meg ha hozzád is van gusztusa hát harapdájjon :DDDD |
Quote:
|
Nah azé nem kívánatos minden szavamat komolyan venni :-DDDD
|
Quote:
szvsz nem csak a szavaidra érvényes az állítás:p |
Quote:
|
Quote:
Csak annyit mondok, hogy rólad is mint mindenkiről, akihez valamilyen formában kötődök a hódítón belül (barátság, közös érdek, tiszteletre méltó ellenfél, beszélgető partner stb) van elképzelésem, de hogy ez valójában milyen, maradjon az én titkom :D |
püff neki még titkolódzik is:D
nem elég a szippantószál:eek: |
Quote:
Meg hivatalból ott leszek :) Jah, meg jegyzetelek :) Ez is 3 dolog nem ? :D |
Quote:
na a fotózás tőlem se maradhat el :D most már csak nagyobb memóriát kéne vennem :D |
Quote:
|
Quote:
ne kötöcködjé, mert tényleg melletted fogok enni :p :D :D :D |
hajajaj
szólj kérlek hogy mikor kezdjek el rettegni:p |
Quote:
olyankor mindig :p :D |
Gyula ba': Ha Buzsikat elengedik a szülei, elmegyünk :)
Remélem, azt kitudom harcolni, hogy napközbenre elmenjünk. Hánykor is keltek fel szombaton? :) Mert 4-5ig szerintem tudnánk maradni. |
Van már pontos lista, hogy kik mennek?
|
Quote:
legalább 1 estére maradjatok :) Ki mondta, hogy felkelünk egyáltalán? :D |
Szecsa bácsi, örülnék neki.
Gabi van lista, csak még nem tettem fel. |
Biztos, hogy nem engednek el otalvassal....igyekszem kibulizni, hogy szombaton napkozben elmenjunk :) De nem adok ra nagy eselyt :(
|
Quote:
|
Quote:
én a társaság nagy részével még a sarokig se engedném :D :D :D |
Hozzám alapban nem jöhet :D
Pedig hidd el, vigyáznék rá :) |
Quote:
Szecsa, akkor ez ciki.:o |
Quote:
Kivel mész? Ki lesz ott? :) de azért jó lenne, ha mégis csoda történne, és legalább kicsit el tudnátok jönni :) |
Quote:
|
Stil +1fő
Steve Puma Moni és Stefi bá Zsáni +1fő Kata - talán szombaton, talán családostul Ildi és Zoli Remedy Csávó -talán eljön Hege Keysomi bátsi Tami - valószinüleg ő is eljön szombaton. Bubba Puli -valószinüleg szombaton benéz Eke Cece és még talán Turul is ide keveredik. Tea Fransisco - ő szombaton jön ha minden igaz. Cassandra Gárdi Carlos - de még öt is megkérdezem. Arrakis még nem tudja Deni - úgy emlékszem jelentkezett mindjárt rákérdezek. Hami - remélem hogy eljön Arden -szintén remeélem hogy ott lesz Lalibor - elképzelhető hogy ő is eljön egy pár órára. Ha valakit kihagytam kérem sikitson!!! A lengyel srácok úgy néz ki hogy még sem tudnak jönni. Esetleg gondoltunk arra hogy ha van rá igény és a duna partján vagyunk, akár horgászni is lehetne, ha érdekel valakit jelezze, és megkérdezem a kempinget a napi jegy v túrista jegy vásárlásának a lehetőségéröl. |
Feltételhez kötöm a megjelenésemet: csak abban az esetben megyek, ha Cece hajlandó lesz velem leülni egy üveg bármi társaságában megbeszélni, amit meg kell beszélni. No szmájli, nem szeretem a túl nagy félreértéseket, meg szeretek zsarolni:) / vagy nemis.. najó, igen:D meg most beis vagyok kattanva:D :D /
|
Quote:
Gyula, majd valami megközelítési lehetőséget, busz, HÉV, stb... alkalmasint fel tudnál ide dobni!?:) |
Quote:
Mikor akarsz jönni? pénteken dél körül indul egy csapat szerintem az árpádhídtol. |
Quote:
Még megegyezés tárgyát képezi.:) |
amúgymeg: próba szekerce a tütüre, olyan 25% hogy összejön, illetve lehet csak úgy menne ha szoimbat délután mennék le.
|
All times are GMT +1. The time now is 15:12. |