![]() |
[quote=Viz;69046]
Quote:
|
[quote=laci;69050]
Quote:
Ugye én azt nem tom bizonyítani hogy mit adok vissza, ő pedig mehet sírni hogy jajj Admin bácsi elvették a kedvemet a játéktól segítség! Ez kb az amit Synk írt csak saját példával. |
[quote=laci;69050]
Quote:
|
[quote=csukja;69054]
Quote:
|
[quote=laci;69057]
Quote:
Quote:
|
"Nézd, valaki nem csak agresszióból verhet le valakit.
Ha modnjuk egy szövetséggel háborúztál 4ben és jkszeltek ellened amiért újráznod kellett majd 5ben is rádszállnak miután egy félkész orival kijössz szabiról, majd miután megerősödsz és szövivel tönkregyepálhatnád őket, ezt nem teheted, mert ugye 0zás, és ugye melletted 0 bizonyíték melettük meg az eseménylista. Egyáltalán nem vagyok ideges, ez csak egy játék, de az ilyen gerinctelen embereket hadd neveljem már meg." Viz ezt írta. Erre válaszoltam, hogy ez sima szöviháború. Innen még nem látszott, hogy több mf elleni háborúra céloz. |
Quote:
|
"Törlésig ütés alatt értendő minden olyan ártó szándékú akció más országok ellen, aminek célja nem a haszonszerzés, hanem a másik játékos játékának ellehetetlenítése. Ez kimeríti a más játékának szándékos tönkretételét, ezért az ilyen magatartásért szintén anarchista csoportba helyezés jár."
idézet Ati irásából csak azért másoltam be, mert már nagyon kezd másfelé menni a téma... törlésig ütés - nem a haszonszerzés miatt... én több helyen hadis vagyok, volt már rá példa, hogy egész nap vertem szegény ellent, mert előtte ártott nekem és hát a levelezési stilusa megárott idegeimnek... ezt a fajta játékost képesnek tartom rá, hogy jelentsen, mert nem haszonszerzés miatt ütlegelem egész álló nap, sőt lehet, hogy gonosz vagyok, de ha törölt volna sem bánom, mert stilusa alapján ő nem illik ide, de nem törölt (ezek után még szerencsémre)... szóval Ati, a szabály jó, de valami konkrétumot, ha kérhetnénk... már csak azért is, mert nem igazából örülnék ha a főorim, kedvenc orim az anarchba kötne ki... és szeretném tudni meddig mehetek el... |
Quote:
|
Quote:
ma egy okvetlenkedő toli kapott 3 mészárt és egy jó adag ártót erre már jött is a fenyegető üzenet,hogy majd jól feljelent!:D |
Quote:
és már bocsi, de sok konkrétat nem válaszoltál... csak ilyeneket, hogy ennek nincs helye a játékban, az meg ne féljen semmitől... de egy tól -ig határt nem láttam... lehet nem is kell, mert mindenkinek a belátására és erkölcsi mércéjére bizod, és talán ez még müködne is, de ugye mint tudjuk, a kivétel erősiti a szabályt, és vannak olyanok akik mindként részről hajlamosak átesni a ló túlsó oldalára... és ha már a fejünk fölött lebeg az anarchos bünti, ami ugye konkrét, akkor jó lenne a szabályt is konkretizálni... |
Quote:
Ezt szerintem és a belátóbbak szerint szintén egyszerüen lehetetlen számszerűsíteni. |
szóval itt arra gondolok, hogy
1. vannak olyanok akik 2 ütés után is feljentgetnek 2. vannak olyanok akik nem jelentenek de a 2-ik ütés után törölnek, azt pl. te honnan fogod meg tudni, hogy mi miatt törölt? csak azért mert már jártam igy, hogy belémkötött én vissza vissza mentem, de a 3-ik visszamenetelem már nem ért oda, mert törölt... áhhh, nem tiszta ez nekem... ...és csak azért mert eddig is igyekeztem tisztességesen játszani, és félek én fogok pórul járni egy nem ideillő játékos miatt... az anarchból meg nem fogom neked bizonygatni, hogy nem úgy volt... |
Quote:
|
Quote:
de te is tudod ahány eset annyi féle... |
Quote:
szerintem a JKSZ-es topic mellé már csinálhatsz is egy másikat!!:D ja ez nem nekem jött:D |
Quote:
|
Quote:
tudod a hódba szórakozni járok nem rettegni attól, hogy valaki feldob én meg repülök :-))) |
Quote:
|
Quote:
Tehát akkor nem lesz az, hogy a legelső kis ori akit leföldelek feljelent? |
sztem az lenne jó hogy ha valaki nem csinál semmit ellened akkor egyszer nem haszonszerzés céljából be lehet ütni ha beütöttük akkor visszaüthet és mindig csak egyenértékű támadásról lehet szó pl.én nem támadhatok rá 2 mészárral ha csak lopott hanem akkor visszalophatom, ártózhatom, ha gyilkolt tolival akkor bemészárolhatom 1-szer stb. szóval nagyjából egyenértékű ütések ........................:rolleyes:
persze lehetne vitatkozni hogy mik az egyenértékű ütések de ezt sztem az adminok döntsék el.......mondjuk lehetne olyan súgó rész hogy törlésig tartó ütés és ott ezt leírnák, hogy mi az egyenértékű ütés nagyjából, meg az ehez tartozó dolgok..........................:rolleyes: |
Quote:
na ezen gondolkodnom kell :-))) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De akkor segítek: Egyszerűen semmi értelme, na meg nehogymár erre korlátozzanak, és akkor ha mondjuk lelop tekire, számolgassam hány mészárt nyomhatok rá, vagy csak pusztítást? eh... Most nem akarom tovább magyarázni olvasd már el mit írtál:D |
Quote:
|
Quote:
Szét lehet szedni valakit, csak tudni kell hol a határ. |
jó télleg hülye voltam meg minden elismerem:( :(
|
Quote:
azt azért elfelejtetted megemlíteni,h a variaitoknak,meg a tolijaitoknak lóg a nyelve annyit dolgoztatjátok őket !!! Szal azé így kerek a történet ! |
na ugye :-))
itt is a helyzet :-)) Cs, K és P, A nem tudnak megegyezni ki is a hunyó :-)) és ezt ki fogja eldönteni? télleg Ati, ha feleslegesen jelentget valaki, annak nem jár szankció? mintha ilyen is lett volna anno.... |
Quote:
|
"Mivel mind a hadisarcot, mind a törlésig ütést legegyszerűbben jelentett üzenet formájában tudod felénk jelezni..."
idézet Ati irásából.... ebből én azt szürtem le, hogy van jelentés... |
Quote:
|
...még pedig oly módon, hogy a zöldet küldöd tovább...
habár az is elgondolkodtató, hogy mi van akkor, ha nincs zöld, mert hogy irásjoga sincs az illetőnek... |
Quote:
|
hehe, egyszerre irtuk :-))
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:00. |