![]() |
Régen mondta lehet most azért elgondolkodna rajta lassan, ha
esetleg tényleg kapna egy viszonylag jól kidolgozott, játékba illő, nagy támogatottságot élvező javaslatot... Szerintem:D |
annyit talán hozzászólnék, h abban is szinesitené a játékot, h egz ien személyiség melett új bontási taktikák jelennének meg,mivel más más épület más más nzersből ad többet vissza.. szal szerintem még mindig jú ötlet;)
|
Quote:
az ork az egyik legsebezhetőbb faj, mind tolival, mind varival, mind hadival. így a + 10 % támadó erő többletet ott jogosnak tartom egy személyiségért, mert csak a hadi erejével tudja magát megvédeni... viszont a többi fajnál durva lenne a + 10 %, vagyis egyforma nem lehetne, hanem esetleg fajspecifikus... ellenpéda: :) amúgy én pl. játszom a tudós-vándor-tábornok öszeállítást tanyafree óriással, azért a kis támadóerő többletért... de sokan meg is szóltak érte, és igazából csak non stopp felügyelet melett érdemes ezt az össze állítást választani, amúgy ha nem tanyafree az ori (vagyis nem függő a játékos ;) ), akkor a gazdálkodó nyilván sokkal erősebb orit eredményez... nehéz dió ez talán így jó ahogy van... :) kérdés csak 1 személyiségről folyik a megbeszélés az "építészről " ? van már valami kialakult összefoglalás esetleg valakinek? :cool: |
Quote:
egyrészt : a kiélezett oriknál igazából nem is éri meg egy piac elhasználását, kitéve a vissza kapott anyagot, mert a piaci belépők az éhezés-seregindításra vannak tartalékolva... másrészt: a bontás az utolsó mp-ekben történik, így nagy valószínűséggel a visszakapott nyersanyag nagyrésze mind megy a levesbe a körváltás miatt... |
Quote:
4. részt átépülni nem szokás? |
Építész:
jelenleg: éppfenntartási ktsg 0, építési ktsg75%, 25% nyers a bontásból. És még eszembe jutott vmi ami ide illene: természetesen túlórába építene alapból ( mármint a túlórába építés annyiba kerülne mint a normál építés:)) Mondjuk lehet ez már bonyolult... :D |
Quote:
amúgy meg az átépülésre nem gondoltam valahogy, igazad van... kiment a fejemből, mert mindíg tökéletes orit építek fel kapásból... :D :D :D a javaslat tetszik, de nyersit ne kapjon vissza... |
Quote:
Gondolj azokra is akik foglalgatnak néha napján... Az elnézést hogy nem fordult meg a fejembe, hogy úgy foglalsz vkitől, h amire szükséged van:P Várom az indokot mértne akarna túlórába épülni? 75%-val olcsobban? Ha nyerset nem kap vissza akkor az egyetlen olyan előnye elveszlik, mellyel felfelé haladva felvenné a versenyt talán a tudossal és elgondolkodnának ujra a játékosok... Színesítené a játékot.. |
Quote:
Másrészt jó a te szádból hallani, hogy mindenképpen kapjon vissza nyersit, mert nemrég még nagyon ellenezted. |
Quote:
(de nem magyarázkodom többet, hisz visszanézhatő minden!) Sztem ezt fejtsd ki bővebben, nem látom be emiatt mértne épülhetne kevesebb ideig alapból??? :confused: |
Quote:
A másikon mit fejtsek ki: az építés alatt lévő területekből nem tudnak foglalni, innentől stratégiai húzás, hogy 18körre be tudod védeni a területed. |
Quote:
Lehet ide írta vki hamarabb.. Sőt az építész se én találtam ki, hanem a Dalai Láma... (enekm ezek már 3éve kitalált ötletek...) De attól ugyanúgy bevernek a többi épületedre, és ugyanannyit visznek el.. szal nem értem még mindig, mi ebbe a pláne? |
Quote:
kifejtem neked... az összes személyiség csak pozitív tulajdonságokkal lát el... a túlóra, vagy nem túlóra lehet bármilyen stratégiai eszköz. a beírásodból látom, hogy komoly hadis vagy, így ezeket kár kifejteni, hogy mire lehet használni neked... ha a személyiséggel elveszed ezt a lehetőséget, akkor már lesz negatív tulajdonsága is a személyiségnek :) |
Quote:
Tökéletes orit. Az milyen is?:) Mondjad már el nekem is, mert akkor azzal nyomulnék éjjel nappal. Bár így már nem lehet izgi a játékod. Olyan még akkor sosem fordult elő veled hogy fajt váltottál? Bár mondjuk a tökéletes orit tényleg felesleges átalakítani, igazad van. Sőt, oylan se hogy esetleg a csoport "követelméyei" miatt kicsit máshogy építs fel az orid? Mindenesetre ez lenne a szemi egy fontos előnye. Az alapból túlórában építést én sem átmogatom, inkább csak a túlóra költsége azonos legyen a normális sebességgel. Amúgy tetszik a szemi, de nem tolonganék érte:) |
jó az már csak egy ötlet volt hozzá..
Másik ötlet: felfelé haladva kevésbé nőjön a nyersanyagszükséglet az építésekhez... 50%-val.. eZ is elég vonzóvá tudná tenni... Nos ezekből sztem egy egész versenyképes személyiséget lehetne kreálni, ami már a tudossal, a tulélővel, vándorral, gazdálkodóval , kereskedővel ..stb.. is felvenné a versenyt.. |
Quote:
De egy szolid 20%ot esetleg el tudnék képezlni. De ne tápoljuk túl a szemit, maradjunk értelemszerű keretek közt:) |
Délután kaptam egy kis ihletet:)
Nemtudom, hogy volt-e már ilyen felvetés. Szanitéc: Megnöveli a kóházak hatásfokát(betegség csökkentését)30%-kal. Túlélő: A túlélő az, amire a név utal: túlélő. Minden, az emberei ellen irányuló akció kisebb hatásfokkal érvényesül. 5%-kal csökkenti a katonai veszteségeket, kivéve a mészárlást, ott a túlélő sem tud segíteni. A betegség 20%-kal kevesebb embert ragad magával. És 20%-kal csökkenti az emberei és lakóhelyeire irányuló tolvaj és mágikus akciókat. |
Quote:
A szanitéc meg igencsak gyengécske személyiség lenne ha csak ennyit kapna. |
Quote:
|
Quote:
|
De komolyan: ne akarjunk olyan személyiséget, ami kifejezetten valamelyik fajjal való kiszúrás lenne.
|
All times are GMT +1. The time now is 11:36. |