![]() |
jaja. de ez, hogy 31 óránként blépnek ez elgondolkodtató:)
|
Quote:
vajon hány varis hulla jelentkezne?:D |
van aki varis hullát keres, de komolyan nem csak viccből;)
|
"Hello
Gömbös és hadis orit keresek. Én is hadis vagyok. Ne legyenek puhányak, de a gömbös az kap védelmet. (persze ha csak kell). A feltétel csak annyi, hogy naponta töbször legyen aktív." Nem igazán tudtam értelmezni...:D |
"leendő elit-íjj felállású hadis szövetségesünket keressük hosszú távra.4 kitétel van:
-ne legyen hulla -legyen a környékünkön -legyen CSAPATJÁTÉKOS -min. 4k elit,2k vari és 1k toli -msn,vip nem árt,ha van,de nem feltétel.. " |
Quote:
|
harcosok kimozdult a karanténből!!!!:D
jaja az utsó az bizony nem volt feltétel. |
Ez a frenetikus gyorscsopi dipijéből:
(amúgy megkérdeztem a hirdetést feladót hogy ugye viccel, mert akkor jót nevettem, de modnta, hogy nem, halál komoly) xy (#0) 2007-01-11 15:52:17 Helyezés: 106 Érték: 16201 szevaztok hoditani vágyok !!! ha hóditani akarsz lépj be tökéletes szövetségembe!!! egy erős hadist keresnék aki már több orit lenullázot !!! követeléseim:legyen legalább 100 vip kör 2000 elit 1000 lovas de legalább közelisd meg ezeket a számokat 250 heki 13000 érték .a szövetség vezére xy (#0) Helyezés: 155 Érték: 13757 ( ő azt irja hogy hulla nem kell de amiről ő nem tud azon nem izgatja magát !!! és ha már egyszer bevet és megfelelsz a felül irt követelményeknek akkor ugyse tesz ki ) sok szerencsét a hóditáshoz ami ugyse fog menni egy tökéletes szövi nékül ez triplán poén ( amúgy bocsi aki a hódítós poénokban más olvasta de úgy gondoltam ide is be kell raknom:D ) |
000 (#000)
2007-01-15 14:36:26 Helyezés: 000 Érték: 000 MNTet kotok Torpekel, feltetel legyen mindig tele a raktarad es legyen keves a tolvajod.:)) Egy "szép" hirdetés. Ilyeneket szabad feladni? Mondjuk aki elfogadja az sokat tanul ebből az esetből, vagy örökre elmegy a kedve. :mad: |
Na kiderült, hogy nem lehet. Kapott is figyit.
|
ugyanabban a csoportban 1 masik dipis bejegyzes:
"Sziasztok! Én egy ember-tolis személyiséggel és fajjal rendelkéző embert keresek a szövimben.nem baj ha annyira nem profi.kb400 hely felett legyen.pénzügyi támogatást adok a fejlődéséhez.vip legyen és msn-en is jo ha van.További szép napot!" ertitek? a sajat szovijeben keresi az ember tolist. tehat senki ne jelentkezzen, mert valszeg csak elveszett a nagy kavarodasban es most keresik. :D de van meg poen benne. anyagi tamogatast adnak neki... milyen tolvaj amit penzelni kell, mert nem tud megelni? ;) |
vicces, vicces :D
|
hát ezek fogalmazási hibák és nem is ritkák:)
|
a hirdetes 2. feleben mi a fogalmazasi hiba?
|
Ezt most olvastam:
Védtelen hercegnő keresi azt a bátor férfit, aki megvédi az olyan...októl mint akik 14-szer mészárolják a népemet naponta... kicsit vadóc vagyok, de tudok hallgatni a szépszóra, csak türelem kell hozzám! +a személyiséggel tanácstalan vok, azt kiválaszthatod :) ari... |
hát ilyen kis kényes:p
|
Quote:
csak elveszett :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
De viszont szívesen megnézném, hogy mit tud nyújtani.:):D
|
Elkéstetek, már van kiszemeltje! :)
|
Quote:
|
"Hello meglévő szövinkbe kéne 1 óriás varis toli,1tekimoly gnóm!gnóm feltételek :legyen 50 könyvtára konyítson varázsláshoz kb. 5-6K vari :)
az óríás 8-10k vari 5-10k toli,meg tudja magát védeni!Msn és vip nem baj ha van!Akit érdekel az írjon aki be akar lépni mert minden megfelel küldje ere:xxxxxxxxx Ja és Mnt-t fogadunk mindketten :) Jó játékot és hódítást" A az óriás toli nagyon tetszik... Ráadásul kb. 600 hektáron 5-10k tolvajjal :D |
"helosztok egy támado hulla és egy varis oriás keresi 3. szövijüket bárki jelentkezhet :)"
Hárman biztosan elegen lesznek ;) |
"Üdv
Profi szövetségeseket keresek. Az sem baj ha 200ha-n vagy, megvárlak. (A profi alatt értendő 200 ha-n min 5,5k ló , 1k íj toronyban hadisnál, varisnál 11-12k vari, tolisnál 5-6k toli, 4-5k vari stb.....) " Ezt találtam minap egy hirdetesben :) Szerintetek megvalosithato? :) Elsosorban a tolis es a hadis felallasa erdekelne, hogy ilyen kovetelmennyel mennyire eletkepes vajon az az ori :) |
200 ha gnom:
110 barakk, 20 torony, 36 ház, 15 templom 1 kocsma, 18 raki a hadis. ez csak sok pénzzel és sok benntléttel életképes a tolis meg csak kevés varival férbe be az úgy meg nem jó |
1 kocsma egy gnomnal? :)
az picit meresz, nem? legyen 8 rakis, 11 kocsmaval :D |
hát én a gnomot csak a gyujtástol féltem, azt meg ötösön nem hiszem h féltenem kéne :)
az emberlopás lenne még parás, de a tornyok nyugodtan nem működhetnek és lophatok vissza zombitol. legvégső esetben meg lefokzook |
Quote:
|
azt a 2250-et? :) mondtam h erős pénzt követel :)
de oriassal is meg lehetne csinálni a kritériumot, ha az jobban tetszik |
Quote:
Óriás Ház 36 18% 2520 lakos Barakk 119 60% 5544 Lovas Tanya 0 0% 0 Bála / kör Raktár 9 5% 3,97 körre elegendő Őrtorony 20 10% 1120 Íjász Templom 15 8% 2100 Varázsló Kocsma 1 1% 56 Tolvaj Bank 0 0% 0 Könyvtár 0 0% 0 tekercs/20 kör Korház 0 0% 200 hektár Érték 9504 pont Ételfogyasztás: 2268 Bála/kör Foglalkoztatottság: 98% végülis :) elég kemény :) Félelf Ház 36 18% 2520 lakos Barakk 15 8% 0 Elit / Lovas Tanya 0 0% 0 Bála/kör Raktár 4 2% 1,43 körre elegendő Őrtorony 15 8% 840 Íjász Templom 40 20% 5600 Varázsló Kocsma 90 45% 5040 Tolvaj Bank 0 0% 0 Könyvtár 0 0% 0 tekercs/20 kör 200 hektár Érték 9504 pont Ételfogyasztás: 2 800 Foglalkoztatottság: 98% kérdés, ki meddig bírja :) |
a félelfet betakarják és nem tud mit tenni
az oriashoz meg kell sok pénz és akkor már életképes :) |
hát ja meg ott kell lenni kb. a nap minden órájába, mert ha lelopják a rakit akkor nem bírja 3 körig se. amúgy ütős, de ezt csak annak ajánlom, akinek van rá lehetősége a nap 22 órájában lenni. ha szöviben van és tápolja egy elf karavánnal nem vészes annyira.
|
2007-01-18-án
Helyezés: 1 Érték: 207159 üdv! Senki se akkar velem szövizni? :( szövit keresek! nagyon unatkozhat az első helyen gondolom:) |
rtjuzt (#rettuj)
2007-01-18 Helyezés: fdh Érték: srfdh kezdö vok de szövit keresek a W csoportbol na hy ez tényleg ennyire kezdö lehet...:) |
azokat én is birom, akik oda írjál melyik csopiból várnak jelentkezőket:D
|
Helyezés: x
Érték: 10505 sziasztok. szövetségbe lépnék bárkivel (valaki megtenné, h levélbe megírja, a szövetséges tud-e segíteni élőhalottnak, h ne rabolják feszt ki? a fórum nálam most vmiért nem mükszik. köszi) |
Quote:
Quote:
|
Helyezés: x
Érték: y sziasztok. szövetségbe lépnék bárkivel (valaki megtenné, h levélbe megírja, a szövetséges tud-e segíteni élőhalottnak, h ne rabolják feszt ki? a fórum nálam most vmiért nem mükszik. köszi) na azért mindig van min nevetni:) Helyezés: x Érték: y Szasztok! Elég kezdő Elf Kereskedő vok és szovetségest keresek asszem! miért nem biztos?:D Helyezés: x Érték: y szövit keresek! túllő ork vagyok. nem vagyok kezdő ennél a személyiségnél ebben nem vagyok biztos:) Helyezés: 820 Érték: 10207 Üdv népek. Nem kezdő hadis orszgá lennék. Keresem a szövetséget amibe belépnék. MSN és napi tbbszöri belépés. Ugyanitt dúsított Urán eladó saját célokra! miért, nem lehet hadi?:) Helyezés: x Érték: y Sziasztok szövit keresek akárhova beállok élő halottak előnyben de akárki jöhet MAX 5 kör legyen a távolság rendelkezz: 100 katona 10 védő 2 támadó 10 elit 2 ijász 1 lovas ide nem mernék jelentkezni, mert túl gyenge az orim, de egy hét alatt felmaxolom ilyenre:) |
| All times are GMT +1. The time now is 17:31. |