![]() |
Quote:
a pontlistát figyelve meg semmire ne mjössz rá, mert ha hullát lopnak vagy variznak akkor nem változik a hirnevük... (szegény vétlen áldozataid :D :D :D ) |
hmm mintha én is ezt írtam volna :)
amúgy ha emberre lopják nő a pontjuk ezért is írtam h ha itt van és figyeli kiszúrhatja |
Kérdés:
A szitu helyszíne 1A: 1. Ha hulla van a szöviben és sikeres szövitámadást hajtanak végre e szövi ellen, lesz betegség a támadóknak vagy sem? 2. Ha csak hulla van a szöviben (pl egyedül van:) ), a szitu ua, akkor lesz betegség vagy sem? |
A-ban nem jellemező a zombi, de szerintem csak egyéni támadáskor kapna betegsgéet, klántámadásnál nem, de ebben erősítsetek meg.
2. mikor klánt ütsz akkor klánt ütsz, nem gnómok-törpék-zombik országait, hanem az összes egységét, így szerintem ebben az esetben sem lenne betegség, csak 1v1 egyéni támadáskor |
sztemn a hulla bortany gagyi 1 faj:)
az anarchban konnyu vinni a hullat kivulrol varizva es sajat magad altal beallitott automata vedelemmel:D csak olyan artokkal kell beallitani az aut vedelmet amik hatastalanok a hullara:) aztan se rengetni se lopni se tuzel dobalni nem tudjak ill 0 hal 0epulet omol es 0embert lopnak tole:):p igazabol ez csak 1teoria utalom a zombikat sose jaccanek velukl:) igy ki sem probaltam soha hogy muxik e bealitott automata vedelemmel:D a zombirajongoknak ajjallom a h5tools nevu szamoloprogramot tesztelesre:) szamolgassatok vele tamado meg vedoertekeket aztan nektek is elmegy a kedvetek tole:D |
elfelejtik egyesek hogy ugye a csoportokban nincs minden orszag lefullozva:)
igy telleg konnyu haladni vele :) de egy lefullozott varist vagy tolist sem tud beutni :) es az elso normalis hadi amivel talalkozik ugy kivegzi hogy kesobb nem ismer magara a buta zombija:D a h5toolsot is csak azoknak ajallom akik rosszak matekbol es nem tudjak kiszamolni hogy mekkora egy roncstelep akik jok matekbol sztem ki se probaljak:D |
Quote:
|
Mindig próbálkozok, hátha meglátom a hulla rejtett képességeit, de nem megy...:(
|
Quote:
ezt most nem vágom hogy érted hogy kívülről beállítani az automata védelmet? |
Quote:
|
Quote:
éééértem:D amúgy az anarch jó dolog a maga szintjén:d egy csomó jó oldala van -pl nincs zsé hiány soha:D- csak szívás amikor vagy 20 ori üt téged:D |
Quote:
Amúgy a pénzhiány leküzdéséről szól egy bizonyos szint felett a játék ;) |
Quote:
de nem probaltam hogy muxik e valoszinu hogy toli meg varigyilokra ugyanugy beall a zombi vedelme:) de ha arra nem is akkor is lehet trukkozni hogy kitamadsz es az othon hagyott ijaszaid megdobalod tuzgolyokkal 4-5 oribol :D utana tuti nem tudnak se rengetni se tuzzel dobalni :) illetve tudnak csak mindennek 0 lessz a hatekonysaga |
Quote:
igaz a hulla nem tud tekit írni |
Quote:
rá is világítottál a lényegre erősebb a serege egy nem hullának úgy h tolit+ varit is tart mellette , ráadásul ő ezekkel is tud akciózni |
Quote:
|
Quote:
igen, itt jön be a játékudásbeli kül. tegyük fel h egy full holt hadis szövi vs holt, ember, félelf kivételével 4 faj egyenlő játéktudással a keverék szövi nyer |
Quote:
|
Egy faj gyengeségét mutatja, ha csak "bizonyos" körülmények közt olyan erős, mint más faj, nem gondolod dreaman68? :o
Nekem több hulla orim is van, pont hogy ne csak a levegőbe beszéljek, hanem csináljam is azt amit mondok/mondanak. A 3. szintől már csak hatalmas veszteségekkel és vergődéssel haladok fölfele. A nyersi árak magassága miatt egyáltalán nem vicces, meg főleg nem mindegy, ha támadás közben szembe gyalogol veled a célpont 5 sereggel és 100-150 épületeddel kevesebb lesz hirtelen, ami értelem szerűen főleg barakk, ház, és bank (hisz csak ez a három épületem van)... Jelenleg az állandó gyújtás a legnagyobb problémám, miatta áll a kati képzés, ami az egyik fő bevételi forrás...és mielőtt azt mondanád, tartsak több bankot, számolj utána és akkor rájössz, hogy még 100 bank mellett (1000 heki) sincs akkor jövedelmed, hogy 2-3000 nyersi árak mellett vagánykodj... 100 bank = 750 000 / kör Ehhez képest 4000 fa és 4000 agyag = 10 ház ami 4000*2000 + 4000*2000 = 16 000 000 pénz...(persze nem számolva, hogy az egyik néha hiánycikk is) (Ha jól emlékszem kb 400/400 ilyen magasságban az ára egy háznak) Ha játszottál valaha is élőholttal 400 heki fölött, akkor tudod, hogy nem 10 házat szoktak felgyútjani, hanem többet...:mad: |
Quote:
teljesen egyet értek. 3.ban is van orim, és látom h a lista aljában vannak a hullák( ha egyáltalán akad ) . há barakk bankal sincs akkora serege h beüssön egy közepes orit, ha az egészet küldi sem ( max full pacis v ha nincs otthon ellen serege). ha pedig az egészet küldi akkor lenyesik 5 sereggel. 2-ben meg aztán tényleg :) oda nem is mennek holtak, legalábbis az épeszűje szvsz a holt csak annak jó aki szereti mert a kedvenc faja. aki eredményt akar az más fajt választ |
Quote:
|
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, ha majd megtámadok egy zombit, az egyértelmű, hogy megbetegszem. De a katonáim, is hullani fognak, vagy csak a lakosaim halnak majd meg tömegesen? Most építem a korházakat.. :) |
Az utkozbeni vesztesegek a duplaja lesznek.
S csak a lakossag hullik :) |
Quote:
Az még megéri.. :) Megyek is látogatóba... :D |
Kubbi: csak akkor leszel beteg, ha győzöl is, vesztes csatára nem jár baci. :)
(nem értem miért...) |
Quote:
Sugó: "Fontos! Ha Élőhalott fajú országot támadsz, akkor sereged mindenképpen betegen tér haza! " |
Quote:
|
Quote:
lol. ez egy aranyköpés lesz, érzem:D :D :D :D |
Akkor benéztem valamit anno, mert letámadtam egy élőholtat, veszítettem és mikor haza jöttek, akkor nem lettem beteg.
Ezek szerint valszeg rossz számot írtam a támadó rublikába és azt hittem csak, hogy élőholtat ütök...:eek: Mindig tanul valamit az ember, ezért forumozik. :o |
Quote:
|
Építettem korházat is, gondolva a betegségre, és utána sem lettem beteg, ezért is jegyeztem meg magamba, hogy vesztes csata esetén nincs baci.
Volt már, hogy mellé ment, bár eddig főleg toli akcióknál, ahol nem írja ki az ori nevét, csak számát. |
Quote:
a hullanal kell az osszes faj kozul a legtobb haz minimum 23%kell ha gyujtas miatt nem akarsz nagy emberhianyokat 25%ajallott:) peldakent szamoljunk 1000hekivel az 250 haz kell 20 bank minimum azaz marad 730 heki barakot epiteni 730*40=29200katihely nezzunk egy torp hadit aminek fulltekivel 17%haz kell csak 8%kocsma 8%templom 12%tanya nehany bank es raktar +5% 50%barak az 500 barak 500*62.4=31200katihely es tudja tuzgolyoval dobalni rengetni gyujtogatni amit akar:D a haditekercsekrol ne is beszeljunk ami tudos torpnel pl 45%is lehet:D 31200*1.45=45240!!!! szted melyik jobb a 45240 vagy esetleg a 29200??????? es ha meg azt is hozzaszamolom hogy a hullanak nincs vedelme csak tamadaskor van bonusza az megborzasztobb mert a verszomjat 5%templommal is lazan folrakja akarki a hulla meg probalgathatja a vedelem varit folrakni az orokkevalosagig:D sztem eleg jol erzekelheto a kulombseg a2 ori kozott:D es a hulla is tud tekit irni csak eladason kivul semit nem tud vele kezdeni |
Azért a hulla szint búnuszáról ne feledkezz meg mégha nem is olyan nagy :)
Mivel az egész rendszer % alapú, így logikus, hogy minél nagyobb az alap annál jobban jár az, akinek akár picivel is nagyobb a %-a. (lsd még 1,5 < 1,3*1,2) Ez 400 hekin még nem vészes, 800-1000 hekin már elég ...khm...szemléletes...míg fölötte pedig brutális... A betegség pedig nem olyan elrettentő, így mindig megéri megütni szegény holtat...:( Bár eddig nekem mindig a gyújtás okozta a legtöbb kárt, nem az ütlegelés, főleg ha drága a nyersi. |
Quote:
neekem is volt ilyesmi csak en akkor akig korhazzal meggyogyultam 3-4kor alatt 70%volt a lakosok moralja es annyi let osztottam hogy 100lett egybol epitettem is meg korhazat pluszba hogy keves lessz amennyi van aztan 3-4 kor mulva nem hittem a szememnek hogy elmult a pestis azota probaltam sokfelekepp ezt ujra produkalni osztottam a lovet mint egy hulye de soha tobbet nem sikerult megeccer ebbol is gondolom hogy esetleg csak egy veletlen felbuqano bug lehetett |
[quote=Massza Rex;35990]Azért a hulla szint búnuszáról ne feledkezz meg mégha nem is olyan nagy :) QUOTE]
jah szinte semmi:) amugy az atranyok ugyanazok 200 hektaron is:) \egyedul a bank ami nagyobb%ra jon ki kis hekin a tobbi aranyaiban tokeletesen ugyanaz es ez egyaltalan nem hekifuggo dolog:) kis hekin azert konnyu haladni vele mert sok a bena:) de a hulla hol latja a teljes kronikat es azt ha valaki kitamad?? csak egy vaksi szornyszulott nincsenek izmai sem csak csont es bor:D mas fajjal jobban lehet haladni sokkal:D a zombik 1 seregekkel tamadnak es egy lelemenyes ork lazan leszedi kozben 7-8 sereggel:D |
es qz ugyszinten vaksi ork az ha kitartoan gombolget akkor folderiti az osszes hullat a kornyeken:)
es mi van ha kiszurja hogy kitamadott a zombi???:D olyankor jonnek az anyazo levelek meg hogy milyen szemet vagy:D en ilyenkor vissza sem irok csak azt mondom magamban*tudod oreg te mar a fajvalasztasnal elb...ad*:D:D:D |
es rengeteg srategia van kicsalogatni 1 hullat;)
|
Quote:
sztem szintlepeskor valassz egy normalis fajt:) ne bohockodj ilyen szornyszulottekkel:D |
Van elég orim, belefér :)
No meg hátha megtalál a "megvilágosodás" és megtanulok "úgy" játszani, ahogy ati sugalmazta :) 200-600 hekin még elég jól lehet tépni holtal, mert a gyújtás és rengetés nevetséges, és kevés a full kiépített ori. Az ork elég sok mindenen átmegy, mind1, hogy holt vagy sem a célpont, nem tartom jó példának ilyen téren. :) |
[quote=jack herrer;35994]
Quote:
de ez ritka mint a fehér kóla, h magas hekin olyan hullát találsz aki full kitámad még csak 1db íjat sem hagy:) |
All times are GMT +1. The time now is 19:54. |