Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Több sereggel alulrol - szinte lehetetlen? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1093)

Solaris 12-06-2006 21:14

vagy ha már ennyire meggyőzhetetlen vagy akkor legalább azt látsd be h ez a szövik, klánok működésére de leginkább együttmozgására milyen rossz hatással van.

Akkor már legalább az legyen módosítva h a szövitagok ne 10%-ot kapjanak a foglalásból hanem jóval nagyobbat. Az ideális nyílván az lenne ha egyenlő arányban kapnának. Ez biztosítaná h a szövi nem szakad szét és 1-1 orit sem ütnének 16 sereggel.
(de ez meg valszeg más miatt okozna problémát.)

...bár ez az A problémáit nem oldaná meg.

Ati 12-06-2006 21:15

Quote:

Originally Posted by Solaris (Post 51972)
Akkor már legalább az legyen módosítva h a szövitagok ne 10%-ot kapjanak a foglalásból hanem jóval nagyobbat. Az ideális nyílván az lenne ha egyenlő arányban kapnának. Ez biztosítaná h a szövi nem szakad szét és 1-1 orit sem ütnének 16 sereggel.
(de ez meg valszeg más miatt okozna problémát.)

Ez akár még egy remek gondolat is lehet a jövőben, vesd fel új javaslatként.

Solaris 12-06-2006 21:17

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 51970)
A lottó 5-ös is nagyon ritka, mégis egy csomóan lottóznak.

Szerencsejáték.

A Hódító nem az.

Ne is legyen. De mint egy szolgáltatás (amiért a többség fizet is) akkor legalább a játékosok (mint fogyasztók) véleményét is figyelembe kellene venni.
A szavazás eléggé egyértelműnek tűnik.

Ati 12-06-2006 21:18

Quote:

Originally Posted by Solaris (Post 51975)
Ne is legyen. De mint egy szolgáltatás (amiért a többség fizet is) akkor legalább a játékosok (mint fogyasztók) véleményét is figyelembe kellene venni.
A szavazás eléggé egyértelműnek tűnik.

Hibajavításkor számomra a "maradjon bent egy óriási hiba, mert már megszoktam, és milyen jó ezzel másokat szivatni" megszavazása teljesen elfogadhatatlan.

Solaris 12-06-2006 21:23

Őszíntén szólva megértem a te álláspontodat is.
Nyílván egy ilyen fórumra kell olyan is aki a másik oldalt(esetleg kisebbséget) képviseli.

Arra azért kíváncsi lennék h mi a te véleményed arról h ez a módosítás a szövik haladását hogyan érinti és az A-t. Elég sok példa elhangzott már van miből válogatni.

Megértettem az 1000 ha-s üt 300-s ori gondolat lényegét, ettől tekintsünk is el. Csak arra vagyok kíváncsi h szerinted ez hogyan érinti a szöviket ill az A-t.

Solaris 12-06-2006 21:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 51976)
Hibajavításkor számomra a "maradjon bent egy óriási hiba, mert már megszoktam, és milyen jó ezzel másokat szivatni" megszavazása teljesen elfogadhatatlan.

egyetértek. Minden fejlesztést először szinte mindíg elleneznek. Ez mással és máhol is így van.

...de talán azért ne feltételezzük h a régi rendszert(ami szerinted hibás volt) ezt a többség csak arra használta h "másokat szivasson" vele.

Ati 12-06-2006 21:27

Quote:

Originally Posted by Solaris (Post 51978)
Csak arra vagyok kíváncsi h szerinted ez hogyan érinti a szöviket ill az A-t.

Ennek majd az idő a megmondója. Jóslásokba nem bocsátkoznék.

Az előző válaszomat -- hogy vedd fel új javaslatnak a szövik együtthaladása érdekében, hogy a 10% ne feltétlenül 10% legyen -- komolyan gondoltam.

Solaris 12-06-2006 21:30

...és hamár ennyire véded a kis %-ban előforduló nagysereges támadások elszenvedőit akkor remélem a szöviket is támogatni fogog h kapjanak majd valmilyen kompenzációt az új módosítás miatt elszenvedett kárukra(pl együttmozgás)...

Ati 12-06-2006 21:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 51981)
Az előző válaszomat -- hogy vedd fel új javaslatnak a szövik együtthaladása érdekében, hogy a 10% ne feltétlenül 10% legyen -- komolyan gondoltam.

Quote:

Originally Posted by Solaris (Post 51983)
...és hamár ennyire véded a kis %-ban előforduló nagysereges támadások elszenvedőit akkor remélem a szöviket is támogatni fogog h kapjanak majd valmilyen kompenzációt az új módosítás miatt elszenvedett kárukra(pl együttmozgás)...

Lásd előző válaszaim.

Solaris 12-06-2006 21:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 51981)
Ennek majd az idő a megmondója. Jóslásokba nem bocsátkoznék.

meg is fog történni, de már nem ma, meee az értelmes fogalmazás mááá nem naon megy...

Remedy 12-06-2006 21:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 51976)

"maradjon benn egy oriasi hiba, mert csak en gondolom hibanak, es senki masban fel nem merult soha, hogy ez hiba lenne"

:)

Ismered azt a viccet, hogy "egy orult szembejon a tomeggel"

"egy? mind!" :)

NorB 12-06-2006 21:58

a többség mellett szavaztam egyszerűen azért, mert ez már így megy régóta a játékban, és az égvilágon semmi baj nincs vele...lehet, hogy logikailag hibás, de a gyakorlatban jól bevált

ráadásul nagyon ügyes trükköket lehet kidolgozni arra, hogy kitámadok, azt hiszik, visszajöhetnek sok kis sereggel, aztán jön a védelmem a semmiből :D

monro 12-06-2006 21:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 51885)
Ez 16 ország egyidejű, 1-1 sereggel történő támadása esetén miért jó? :-o

16 sereg nem tud menni max 4.

Szövi 1. 1-es csapat
Szövi 2. 1-es csapat
Szövi 3. 1-es csapat
Szövi 4. 1-es csapat

Ezek mennek egyidőben ha alul vannak alulról. Az összes többi (szövi1. 2-es csapat, Szövi 2. 2-es csapat stb-stb) már a módosított érték szerint ütne felülről valószínűleg.

Egyébként ha már a nonszensz dolgok ellen indítottál hadjáratot akkor ki kéne szedni az egyéni támadásoknál azt a hatalmas klántagok különbsége maluszt ami egy 20K-s ori foglalásánál fölfelé ütve 120 hekit hoz, míg ugyanaz az ori akit bevernek 200 épületet renget le 1 rengetéssel.

Ati 12-06-2006 22:01

Quote:

Originally Posted by monro (Post 52005)
16 sereg nem tud menni max 4.

Szövi 1. 1-es csapat
Szövi 2. 1-es csapat
Szövi 3. 1-es csapat
Szövi 4. 1-es csapat

Miért ne tudna 16 menni?

MF 1. 1-es csapat
MF 2. 1-es csapat
MF 3. 1-es csapat
MF 4. 1-es csapat
MF 5. 1-es csapat
MF 6. 1-es csapat
MF 7. 1-es csapat
MF 8. 1-es csapat
MF 9. 1-es csapat
MF 10. 1-es csapat
MF 11. 1-es csapat
MF 12. 1-es csapat
MF 13. 1-es csapat
MF 14. 1-es csapat
MF 15. 1-es csapat
MF 16. 1-es csapat

lacqa 12-06-2006 22:03

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 52008)
Miért ne tudna 16 menni?

MF 1. 1-es csapat
MF 2. 1-es csapat
MF 3. 1-es csapat
MF 4. 1-es csapat
MF 5. 1-es csapat
MF 6. 1-es csapat
MF 7. 1-es csapat
MF 8. 1-es csapat
MF 9. 1-es csapat
MF 10. 1-es csapat
MF 11. 1-es csapat
MF 12. 1-es csapat
MF 13. 1-es csapat
MF 14. 1-es csapat
MF 15. 1-es csapat
MF 16. 1-es csapat

egy sem ütközik? :)

monro 12-06-2006 22:04

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 52008)
Miért ne tudna 16 menni?

Úgy látom nem látsz csak nézel :(
Amit én látnék szívesen abban a verzióban 4 sereg tudna menni csak egyidőben alulról! A többi beütése elött rendezném a listát ha több sereg is megy ugyanoda. Mindenkitől beérne 1 azaz EGY sereg és utánna lerendezné a listát aztán jön a többi sereg. Pont ez a lényege, hogy a szövik 1 sereggel azonos méretű csapásra legyenek képesek!

Bocs az MF-et meg én nem láttam, mert bennem fel sem merült, hogy nem ütik ki egymást...

lacqa 12-06-2006 22:05

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 51885)
Ez 16 ország egyidejű, 1-1 sereggel történő támadása esetén miért jó? :-o

lássuk be ha valakire ennyi sereg megy, az már régen rossz...

amúgy igazad van, nem logikus, sőt igazságtalan.

de nem lehet a játékhoz így hozzányúlni, ezt te tudod a legjobban. ez ebben a formában a hadisok gyengítése, és ha ez így van, akkor talán kompenzálni is kéne... de továbbolvasva látom eddig már eljutottatok :) csak eddig a változtatás előtt kellett volna eljutni

Ati 12-06-2006 22:06

Quote:

Originally Posted by lacqa (Post 52013)
egy sem ütközik? :)

De, mert 50 indult. :) A többi 34 visszafordult.

lacqa 12-06-2006 22:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 52021)

50? akkor ez vagy jksz, vagy megérdemli, vagy már úgyis mindegy :D

Szecsa 12-06-2006 22:10

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 52021)

Az ilyen kicsit tul durvanak erzem :D
Az ilyen restartoljon nyugodtan, mert akarhol van, ures az orszaga, igy "ingyenfold">>nem valo oda.

Smooth Scroller 12-06-2006 23:21

en meg nem lattam olyat, hogy 1 azon koron belul beutott volna 2 vagy tobb ori ugyanazon celpont ellen es nem voltak szoviben. a teljes kronikaban sem. van vkinek ilyen tapasztalata?

lacqa 12-07-2006 00:11

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 52076)
en meg nem lattam olyat, hogy 1 azon koron belul beutott volna 2 vagy tobb ori ugyanazon celpont ellen es nem voltak szoviben. a teljes kronikaban sem. van vkinek ilyen tapasztalata?

láttam már olyat hogy kettő ütött be. én akkor sok különböző ori seregével ütköztem :)

Hóhér 12-07-2006 00:29

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 51571)
A kiszámítható ütésre meg van a lehetőséged vagy élsz vele vagy nem.
A támadott szövitagnak így se sok esélye van védelmet behívni távolbalátás után...

abszolút nem értek vele egyet...

számtalan eset volt amikor 5 mp alatt hívtunk be 3-4 segítséget , előre készített ablakokból, egy szöviháborúban...

sok körön keresztül be volt készítve a védelem, és az induló seregek is kv előttre...

pont erre való az 1/a , ahol ez mindennapos dolog a klántámadásnál...

ott meglehet ezt szépen tanulni, és a lentebbi szinteken is lehet nyugodtan alkalmazni...

talán ez a fő különbség az 5-2 szint és az 1/a között, hogy amíg lentebb elég egy ilyen lötyögős , indulok félperccel kv előtt , nem bírok segítséget behívni dolog is
A-ban már, több tapasztalt játékos ellen ez kevés.

Hóhér 12-07-2006 00:36

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 51562)
Azt hiszem, hogy annak idejen ezt megtudtok oldani es fel percen belul kiment legalabb 10 sereg :)
Ugy hogy tudtok, hogy melyik miutan csapodik :)

ha ez az amikor én is ott voltam :) , akkor az az eset ( egy agyon mészárolt , teljesen üres ori)
ugye nem hasonlítható össze , egy jól felépített szövivel...

és nem is az utolsó 5 mp ben volt az indulás ugye...

:)

Hóhér 12-07-2006 00:41

Quote:

Originally Posted by Solaris (Post 51972)

pont erről beszélgettem valakivel tegnap, de jó hogy felvetetted !

nagyon jó tölet !

ugyan úgy ,mint a klánütésnél , mindenki egyenlő arányban kapna, az lenne az igazi
( milyen nagy előny a varisoknak, tolisoknak, esetleg a 10 % ban lévő elfnek !!! ),
a törpénél , meg ha sok a bánya bepipálja a részesedést, ha kevés fedez...

hol az új topic?

:cool:

Goldy 12-07-2006 06:17

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 52087)
abszolút nem értek vele egyet...

számtalan eset volt amikor 5 mp alatt hívtunk be 3-4 segítséget , előre készített ablakokból, egy szöviháborúban...

sok körön keresztül be volt készítve a védelem, és az induló seregek is kv előttre...

pont erre való az 1/a , ahol ez mindennapos dolog a klántámadásnál...

ott meglehet ezt szépen tanulni, és a lentebbi szinteken is lehet nyugodtan alkalmazni...

talán ez a fő különbség az 5-2 szint és az 1/a között, hogy amíg lentebb elég egy ilyen lötyögős , indulok félperccel kv előtt , nem bírok segítséget behívni dolog is
A-ban már, több tapasztalt játékos ellen ez kevés.

Az 5mp és az 59.-ben indított között kis ellentmondást látok...
A szöviháború meg teljesen más ott pont nincs 5mp-ed segítséget hívni...
És mondatom úgy hangzott hogy NEM SOK esélye van.

Andrew 12-07-2006 09:56

nahh ebbe már én is beleszólok, ha már szavaztam

itt van ez a 16 meg 50 sereges téma
de kérdem én, ha egy orira rámegy ennyi sereg egyszerre, ott nincsen vmi probléma? azt ha az első alulról, a többi fölülről veri be, annak úgy is mindegy lesz, ugyanis ha lejjebb kerül akkor a lentebbiektől fogja ugyanezt kapni,
végig fogja verni az egész csopi
tehát nyugodtan mehet a szövinek akár az összes serege is alulról, nomeg, 1000 hekis üti a 300-asat? ha itt arra gondoltok, hogy a tizen sokadik sereg 1k-ról megy ugyanabban a körben a 300-asra, akkor az rohadtul nem indok hogy 3szor akkora a támadó, nincs mihez képest 3szor akkora támadó, az első seregnél is ugyanolyan gyenge volt

várom a véleményeket :D

NorB 12-07-2006 17:11

A-ban már, több tapasztalt játékos ellen ez kevés.[/quote]

hát biztos nem ez a fő különbség a csopik között :)

Hunor a sirály 12-08-2006 17:12

Bocs hogy nem olvasom el az eddigi hozzászólásokat, de azért ez ténleg egy nagy hátrány a hadisokkal szemben...
A hadisok vannak kitéve minden veszéjnek, akkor legalább ne vegyék el tőlük a soksereges felfeletámadást!!

Ati 12-08-2006 17:16

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 52800)
Bocs hogy nem olvasom el az eddigi hozzászólásokat, de azért ez ténleg egy nagy hátrány a hadisokkal szemben...
A hadisok vannak kitéve minden veszéjnek, akkor legalább ne vegyék el tőlük a soksereges felfeletámadást!!

Te meg tudsz vajon győzni, hogy az én területem háromszorosával rendelkező országnál teljesen normális, hogy alulról üssön be?

Lunnda 12-08-2006 17:23

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 52805)
Te meg tudsz vajon győzni, hogy az én területem háromszorosával rendelkező országnál teljesen normális, hogy alulról üssön be?

sem ő,sem más nem tud meggyőzni,ez elég világos!hiába volt itt rengeteg érv a te érved ellen(ami teljesen érthető és jogos,de ez 1eset a többi 10zel szemben)!amit te mondasz,nem fair,nem szép,de példával is alá tudod támasztani??szóval van olyan eset,amikor ezt megteszi vki??ha esetleg vki tud ilyenről,küldje el nekem,ha lehetséges,mert nagyon érdekel!

monro 12-08-2006 17:24

Quote:

Erről eszembe jut egy másik kérdés :)

Te meg tudsz győzni arról, hogy ugyanaz a sereg ami elsőre 100 hekit foglal el egy oritól teljesen normális, hogy ha felülről üt akkor csak 40-et képes elfoglalni?

NorB 12-08-2006 17:25

Quote:

Talán a fő érv a "rossz" rendszer mellett, hogy a várható nagyobb eredmény több akcióra sarkalja a játékosokat
ha tudom, hogy csak az egyik seregemnek van esélye nagyot ütni, minek üssek többet? Egyet ütök, de azt biztosan. Eddig volt értelme több sereggel centizni, hátha bejön, akkor nagy lesz az edermény. Az ellenfélnek is nagyobb az esélye a sok sereget védeni, mint a keveset, ügyesen lehet a mohók ellen taktikázni

Ati 12-08-2006 17:26

Quote:

Originally Posted by monro (Post 52810)
Erről eszembe jut egy másik kérdés :)

Te meg tudsz győzni arról, hogy ugyanaz a sereg ami elsőre 100 hekit foglal el egy oritól teljesen normális, hogy ha felülről üt akkor csak 40-et képes elfoglalni?

A számok többsége és a tényezők le vannak írva a súgóban. Értékfüggő foglalás, illetve feltele/lefele támadás.

Ez nem meggyőzés kérdése, ez így működik, ez a szabály. Lehetne más is, de nem más, mert ezek lettek kitalálva, és ez jó régóta nem is változott, mert semmi szükség a változtatásra.

Kisbér 12-08-2006 18:35

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 52812)
A számok többsége és a tényezők le vannak írva a súgóban. Értékfüggő foglalás, illetve feltele/lefele támadás.

Ez nem meggyőzés kérdése, ez így működik, ez a szabály. Lehetne más is, de nem más, mert ezek lettek kitalálva, és ez jó régóta nem is változott, mert semmi szükség a változtatásra.

Szerintem erre a változásra sem volt szükség. Így van 7-8 éve :D

Viszont van egy szerintem elég jó 5letem (bár az utóbbi időben 2 tök jó 5letet is adtam, mind2 az "elvetett 5letek" csoportba landolt :D )

Szóval Ati, akkor állíts be körönkénti autóvédelmet az egyszerre csapódó seregeknél.
Tehát ha ütés pillanatában alulról ütnél, akkor az első sereg 7%, a második 6%, a harmadik 5%-ot foglalna, és így tovább. Ez minden körben "lenullázódna" Tehát csak az adott körben csapódó seregeknél lenne.

A Te tökéletesen valós, és mindennapi "16 ütés 1 körben alulról" példádat felhozva ez a módszer már a 8. ütéstől 0 hekit hozna:

Tehát a hekiveszteségek: 70 + 56 + 44 + 33 + 24 + 15 + 8 = 250 hekit tudna veszíteni összesen. Ez 25%... Mégsem 70%, mint korábban :eek:

Így a régi módszerhez képest 2 ütés esetén a veszteség (tudom, hogy nem olyan gyakori, mint a 16 ütés, de hátha valakit ez is érdekel) :D

70 + 65 = 135 heki helyett, 70 + 56 = 126 hekit vesztene az illető.
A mostani vesztesége 70 + 28 = 98 heki. (feltéve ha az első után helyet cserélnek pontban)

3 sereg csapódása esetén:

70 + 65 + 61 = 196 heki helyett, 70 + 56 + 44 = 170 hekit vesztene az illető.
A mostani vesztesége 70 + 28 + 27 = 125 heki. (feltéve ha az első után helyet cserélnek pontban)

Ekkor viszont jobban megéri, ha 10 sereggel ütsz be felülről, hiszen ott ugye fix 3%-ot foglalsz, szóval a felülről csapódó seregek esetén is kell autóvédelem, de az nem olyan mértékűnek kell lennie, tehát az "csak" 0,5%-al indítja be az autóvédelmet.

Azaz 1k hekiből felülről csak 6 sereggel érdemes csapódni, akik rendre: 30 + 24 + 19 + 14 + 9 + 5 hekit hoznának, ez összesen 101 heki.

Tehát fentről bármilyen kemény csávó is jön, bármennyi sereggel, csupán a területed 10,1%-át tudja elvinni.

Ez a régi (és a mostani is ilyen ugye) módszerhez viszonyítva 2 sereggel:

30 + 29 = 59 heki helyett, 30 + 24 = 54 hekit hozna.

3 sereggel:

30 + 29 + 28 = 87 heki helyett, 30 + 24 + 19 = 73 hekit hozna.

Szerintem ez bevállalható. Nagyobb hangsúly lesz a bontásokon, és meg tudod torolni a kitámadott orit, mégsem tudod leütni a béka feneke alá.

Vélemény?

Lunnda 12-08-2006 18:53

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 52837)
Szerintem erre a változásra sem volt szükség. Így van 7-8 éve :D

Viszont van egy szerintem elég jó 5letem (bár az utóbbi időben 2 tök jó 5letet is adtam, mind2 az "elvetett 5letek" csoportba landolt :D )

Szóval Ati, akkor állíts be körönkénti autóvédelmet az egyszerre csapódó seregeknél.
Tehát ha ütés pillanatában alulról ütnél, akkor az első sereg 7%, a második 6%, a harmadik 5%-ot foglalna, és így tovább. Ez minden körben "lenullázódna" Tehát csak az adott körben csapódó seregeknél lenne.

A Te tökéletesen valós, és mindennapi "16 ütés 1 körben alulról" példádat felhozva ez a módszer már a 8. ütéstől 0 hekit hozna:

Tehát a hekiveszteségek: 70 + 56 + 44 + 33 + 24 + 15 + 8 = 250 hekit tudna veszíteni összesen. Ez 25%... Mégsem 70%, mint korábban :eek:

Így a régi módszerhez képest 2 ütés esetén a veszteség (tudom, hogy nem olyan gyakori, mint a 16 ütés, de hátha valakit ez is érdekel) :D

70 + 65 = 135 heki helyett, 70 + 56 = 126 hekit vesztene az illető.
A mostani vesztesége 70 + 28 = 98 heki. (feltéve ha az első után helyet cserélnek pontban)

3 sereg csapódása esetén:

70 + 65 + 61 = 196 heki helyett, 70 + 56 + 44 = 170 hekit vesztene az illető.
A mostani vesztesége 70 + 28 + 27 = 125 heki. (feltéve ha az első után helyet cserélnek pontban)

Ekkor viszont jobban megéri, ha 10 sereggel ütsz be felülről, hiszen ott ugye fix 3%-ot foglalsz, szóval a felülről csapódó seregek esetén is kell autóvédelem, de az nem olyan mértékűnek kell lennie, tehát az "csak" 0,5%-al indítja be az autóvédelmet.

Azaz 1k hekiből felülről csak 6 sereggel érdemes csapódni, akik rendre: 30 + 24 + 19 + 14 + 9 + 5 hekit hoznának, ez összesen 101 heki.

Tehát fentről bármilyen kemény csávó is jön, bármennyi sereggel, csupán a területed 10,1%-át tudja elvinni.

Ez a régi (és a mostani is ilyen ugye) módszerhez viszonyítva 2 sereggel:

30 + 29 = 59 heki helyett, 30 + 24 = 54 hekit hozna.

3 sereggel:

30 + 29 + 28 = 87 heki helyett, 30 + 24 + 19 = 73 hekit hozna.

Szerintem ez bevállalható. Nagyobb hangsúly lesz a bontásokon, és meg tudod torolni a kitámadott orit, mégsem tudod leütni a béka feneke alá.

Vélemény?

ezen gondolkodhattál sokat ahogy látom:D
de ezzel is lesz gond tuti,csak még nemtom melyiket fogják kiemelni:)

Kisbér 12-08-2006 18:56

Quote:

Originally Posted by Lunnda (Post 52842)
ezen gondolkodhattál sokat ahogy látom:D
de ezzel is lesz gond tuti,csak még nemtom melyiket fogják kiemelni:)

Csak legközelebb ne idézd be az egész levelem pls :D Kicsit nagy lett a levelem... :)

Amúgy valószínű, hogy ez sem fog tetszeni valakiknek...

De mondjuk ilyenben lehetne módosítani, hogy az autóvédelem 1%-nál megáll.. Tehát mondjuk ha alulról csapódsz 16 sereggel, akkor azok rendre
7,6,5,4,3,2,1,1,1,1,1,1... %-ot hoznának.

Mondjuk...

Így már nem lenne érv az, hogy "nehogymááá, ha én megyek valakihez támadni, akkor ne hozzak tőle fődet vazze"!

:D

Lunnda 12-08-2006 19:02

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 52844)
Csak legközelebb ne
:D

így jó?:D :D
amúgy kapsz majd nemsokára tuti indokot arra,hogy mért nem jó,pedig ez sem tűnik rossznak,de ez már sokadik olyan,ami jó,már lassan túl sok lesz,mindenki megmutatja kreativitását,de nem biztos,hogy ez elég lesz:(

Szecsa 12-09-2006 08:15

Nekem tetszik Kisber otlete.
Nem nyitsz neki uj topicot? :)

Synkel 12-09-2006 09:57

Ne terjesszétek rólam, de nekem is tetszik Kisbér ötlete:) Egy elég jó áthidaló megoldás, hogy a kekke is megmaradjon, meg a káposzta is jóllakjon

All times are GMT +1. The time now is 20:57.