![]() |
Quote:
Grabi, szted én nem jöttem rá erre eddig is;) |
Nah én innentől csak úgy játszok, ha a 2-eseket kivesszük a pakliból;)
Netes freeroll-on pont a díjazás elött estem ki egy AA-al 22 ellen... jah és természetesen ha ellenem 2vel vannak akkor szigoruan csak 2-es póker jöhet ki nekik;) |
Quote:
Amugy en mar ott nem szeretek jatszani, vhogy ugy erzem, 2x annyi a bad beat neten, mint amennyi igazabol elfogadhato... :) Vmint a chip leadereknek mindig makjuk van(mintha kedvezne nekik a szerver)... Kezdem furcsallni :) |
suliba pókereztünk :) kézbe káró 10, Q Flop: káró A, K, kör 8, emelek, Turn: Treff 3 all in, River na na na ?:) ki tudja :) káró J :):):) Royal Flush
|
Quote:
Amugy miert tetszett meg annyira a treff 3 hogy all-int mondtal? Szerintem indokolatlan... (amugy) :) (Esetleg semi-bluffnek elmegy) :) |
Quote:
|
Quote:
De meg egyszer gratula, igen ritkan van az embernek royalja, de ha megis, akkor sem fizetik ki.... :) (nekem is csak egyszer volt...) :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
MP2_2,915 MP3_970 CO_5,000 BU_1,465 Hero_1,930 MP1_2,750 SB_4,970 No-Limit Hold'em Tournament ($6), Blinds 50/100 (7 handed) Preflop: Hero is BB with T:diamond:, K:heart: MP1 folds, MP2 calls $100,00, MP3 calls $100,00, CO calls $100,00, BU calls $100,00, SB folds, Hero checks. Flop: (550) J:spade:, 9:diamond:, Q:club: (5 players) Hero checks, MP2 bets 600, MP3 raises to 870 (All-In), CO folds, BU raises to 1,365, Hero raises to 1,830, MP2 calls $1,23. Turn: (2024) Q:heart: River: (2024) Q:spade: Final Pot: 2024 Results follow (highlight to see): MP2 shows [ Jd, Qd ] four of a kind, Queens MP3 shows [ As, Ad ] a full house, Queens full of Aces BU shows [ Kd, Ks ] a full house, Queens full of Kings Hero shows [ Td, Kh ] a straight Nine to King MP2 wins 930 chips with four of a kind, Queens. MP2 wins 1,485 chips with four of a kind, Queens. MP2 wins 4,030 chips with four of a kind, Queens. |
valamikor fölmerült itt a témában valami dec 29-ikei pókerezés valahol Bp-n... az érdekelne, hogy akkor ez most meg leszen tartva?
|
Quote:
|
Quote:
érdeklődjetek!! :D a közeljövőben csak akkor tudok eljutni Bp-re :( |
Quote:
|
Dec. 29-én nem lesz póker,mert akkor párbaj lesz ;)
A kettő nem fér össze :) |
Quote:
|
Quote:
És szerinted egy velős pókerpartynak véget tudnál vetni egy olyashfajta jelszóval,mint hogy 'párbaj lesz'? |
Quote:
|
Bocsi, ha valaki már beszélt erről, de nem volt kedvem ilyen kései órán végigolvasni.
Szerintem ha neten akarsz pókerezni el se kezd az ingyenpénzessel, mert teljesen más ha már tétje is van. Annyi kell talán, h megszokd a gombokat, meg,h nem lehet sokat tökölni. Inkább azt ajánlanám, h 1-2centes asztalon próbálkozzatok vele először. Az nem nagy tét, de mégis tét. De ott sem szabad sokáig maradni, mert olyan kicsi a tét,h jó lappal is beüthet az,h valaki 7,2vel kiüt, mert úgy gondolja 2 centet megér... Én már régóta játszom neten (annyira nem gyakran), több-kevesebb sikerrel, de freerollról hoztam fel magam (nem fizettem be semmit), és most 40$ körül járok. Nem sok, de sokkal több lenne ha nem buknám el mindig a felét... tehát hajrá, lehet vele szépen keresni, de csúfosan bukni is! Azt amikor ász magas flössre kiesel 10$bukással, azt az érzést semmi sem pótolhatja! Talán az amikor kimész földre, és elszámoltad, lepattansz és még be is üt vagy 10sereg...:D |
Van vkinek pokerprogija mobilra? Java midp 2.0t tud a telom... :)
|
a mindentverő nokias kígyó biztos azon is fut :)
|
Quote:
|
Quote:
|
|
Ha esetleg vki a múltkor nem regelt akkor most:
http://www.pokerstrategy.com?referrer=dellas19 Ha regeltek és utána 24óra múlva jól kitöltötök egy pókeres kvízt(ez KOMOLY kvíz, de könnyen kitölthető egy kis hozzáértéssel)akkor kaptok 4-5nap altt 50$árt amivel játszhattok is. Ha elértek 800Party Pointot(erre van kb 2-3 hónap) akkor kaptok még 100$árt és akár ki is vehetitek! Csak ügyesen! |
Gyors kezüeknek ajánlanám a Full Tilt póker platformot. minden nap 0-24-ben kb percenként indulnak freeroll selejtező versenyek, csak gyorsnak kell lenni. vagy a nyertes, vagy az első 2 jut tovább. Ma végre abba maradt a pechem, ráadásul szarvas bakikat is elfelejtettem elkövetni így 3db 450fős freerollt is megnyertem:D
|
Először is: gratula!!!! :)
MÁsodszor is, kipróbáltam a kocka pókert... először 5 6oldalú 'alap' dobókockával. nagyon tetszett, de hamar meguntam. Aztán kitaláltuk, hogy 10 oldalú kockákkal is lehet... Ott azért sokkal keményebb sort dobni... És a sorok értéke is változik ugye... (Nem csak kis sor meg nagy sor van) Szóval sokkal komplexeb, nekem nagyon bejött! :) Csak 5 db 10 oldalú dobókocka kell hozzá, és kész. :) Meg egy kicsit átalakítani a pontrendszert... :) |
Quote:
|
Épp most van szünetem egy 40fős turnamentbe. Nálam 30k zseton, az ellennél 5k. Innen fogom elbukni! :)
|
Quote:
van amelyik külön nevezéssel is elérhető pl FTP pontból, de így ingyen jutsz be, de van ahova csak innen lehet bejutni, pl ilyen a Main Event freerolls, 3fordulós. hetente van a döntö, ahol az első 3 egy 10k$ nevezésü versenyre kap nevezést, ami azért már nem gyenge:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Jó pusztán a játék is, de azért annak is meg van a feelingje, ha az ember jó eredményt ér el :) Nekem a legjobb eddig egy 651 fős freerollon az első helyezés volt, ott azért az utolsó öt percben izzadtam már rendesen :D Élőben régebben a Fix limitet toltuk, most pár hete álltunk át a No limitre, bár az előbbin értem el jobb eredményeket, utóbbi az izgalmasabb számomra. |
hmmm... a Titantól meg most hívtak telefonon, de a kedves hangú ügyfészolgálatosssal nem igazán jutottunk dűlőre, megragadt a bősz hallózásnál. Én is visszahallóztam, ezzel elvoltunk egy percig, de aztán mélységes sajnálatomra megunhatta, és letette. Utána hívott mobilon is, ott ugyanezt eljátszottuk, úgyhogy most várakozó álláspontra helyezkedem.
Pedig már kezdtem beleszeretni a hangjába, olyan édesen mondta, hogy "Hallo, hallo...." |
Quote:
Neked el tudom képzelni, hogy az az értelmes, hogy elmész ilyen versenyekre, és van 5-10% esélyed, hogy összejön belátható időn belül. Nekem nincs, úgyhogy nyilván nem fogok ilyeneken indulni sose :) |
igazából nem értem ezt a freerollmániát. magyarul található oldalakról egy napot cikkek olvasásával és leosztások elemzésével eltöltve mikrolimiten viszonylag feszes és pozíciós játékkal bőven plusszban lehet lenni. és ha ez a plussz megvan akkor 3-4 dolláros versenyeken (ami durván 500ft) elindulva 1000-1500 indulóval kis szerencsével és kis tudással bőven fizetős helyen vagy.
kutyus drága tessék durvulni ;) |
Quote:
Ha már nem követek el egyáltalán vagy csak nagyon ritkán nagyobb hibákat, akkor majd jöhet a durvulás, addig csak freeroll, meg haverokkal;) |
All times are GMT +1. The time now is 07:54. |