Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Póker (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=100)

Kutyuleee 12-14-2007 00:55

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 143058)
Pedig már össze kellene hozni egy fasza kis pókerpartyt. Kénytelen vagyok újpesten elverni mindenkit:D

akkor lépj tovább a 4ről a 13-ra. itt van még pár ember aki nem bukott eleget;)

Grabi, szted én nem jöttem rá erre eddig is;)

Kutyuleee 12-14-2007 02:41

Nah én innentől csak úgy játszok, ha a 2-eseket kivesszük a pakliból;)
Netes freeroll-on pont a díjazás elött estem ki egy AA-al 22 ellen...
jah és természetesen ha ellenem 2vel vannak akkor szigoruan csak 2-es póker jöhet ki nekik;)

Remedy 12-14-2007 13:33

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 143113)
Nah én innentől csak úgy játszok, ha a 2-eseket kivesszük a pakliból;)
Netes freeroll-on pont a díjazás elött estem ki egy AA-al 22 ellen...
jah és természetesen ha ellenem 2vel vannak akkor szigoruan csak 2-es póker jöhet ki nekik;)

Hol freerolloztok a neten?

Amugy en mar ott nem szeretek jatszani, vhogy ugy erzem, 2x annyi a bad beat neten, mint amennyi igazabol elfogadhato... :) Vmint a chip leadereknek mindig makjuk van(mintha kedvezne nekik a szerver)... Kezdem furcsallni :)

Dragi 12-14-2007 14:14

suliba pókereztünk :) kézbe káró 10, Q Flop: káró A, K, kör 8, emelek, Turn: Treff 3 all in, River na na na ?:) ki tudja :) káró J :):):) Royal Flush

Remedy 12-14-2007 14:25

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 143182)
suliba pókereztünk :) kézbe káró 10, Q Flop: káró A, K, kör 8, emelek, Turn: Treff 3 all in, River na na na ?:) ki tudja :) káró J :):):) Royal Flush

Gratula :)

Amugy miert tetszett meg annyira a treff 3 hogy all-int mondtal? Szerintem indokolatlan... (amugy) :) (Esetleg semi-bluffnek elmegy) :)

Dragi 12-14-2007 14:28

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 143184)
Gratula :)

Amugy miert tetszett meg annyira a treff 3 hogy all-int mondtal? Szerintem indokolatlan... (amugy) :) (Esetleg semi-bluffnek elmegy) :)

bíztam benne hogy jön a Jumbóm :):) és bejött

Remedy 12-14-2007 14:34

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 143185)
bíztam benne hogy jön a Jumbóm :):) és bejött

Szoval szimpla megerzes... vegulis max 18% esellyel jon a karo... (aze' all int akko sem nyomtam volna 1:5-hoz eselyre...) :)

De meg egyszer gratula, igen ritkan van az embernek royalja, de ha megis, akkor sem fizetik ki.... :) (nekem is csak egyszer volt...) :)

Dragi 12-14-2007 14:37

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 143187)
Szoval szimpla megerzes... vegulis max 18% esellyel jon a karo... (aze' all int akko sem nyomtam volna 1:5-hoz eselyre...) :)

De meg egyszer gratula, igen ritkan van az embernek royalja, de ha megis, akkor sem fizetik ki.... :) (nekem is csak egyszer volt...) :)

köszönöm :)

Valezius 12-14-2007 15:03

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 143187)

A 3 másik jumbót kihagytad, amivel meg kijön a sor. Még kb 7%. Máris 50%-kal jobb ;)

Valezius 12-14-2007 16:16

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 143179)
Hol freerolloztok a neten?

Amugy en mar ott nem szeretek jatszani, vhogy ugy erzem, 2x annyi a bad beat neten, mint amennyi igazabol elfogadhato... :) Vmint a chip leadereknek mindig makjuk van(mintha kedvezne nekik a szerver)... Kezdem furcsallni :)

Remy nincs igazad :p

MP2_2,915
MP3_970
CO_5,000
BU_1,465
Hero_1,930
MP1_2,750
SB_4,970
No-Limit Hold'em Tournament ($6), Blinds 50/100 (7 handed)

Preflop: Hero is BB with T:diamond:, K:heart:
MP1 folds, MP2 calls $100,00, MP3 calls $100,00, CO calls $100,00, BU calls $100,00, SB folds, Hero checks.

Flop: (550) J:spade:, 9:diamond:, Q:club: (5 players)
Hero checks, MP2 bets 600, MP3 raises to 870 (All-In), CO folds, BU raises to 1,365, Hero raises to 1,830, MP2 calls $1,23.

Turn: (2024) Q:heart:
River: (2024) Q:spade:

Final Pot: 2024

Results follow (highlight to see):
MP2 shows [ Jd, Qd ] four of a kind, Queens
MP3 shows [ As, Ad ] a full house, Queens full of Aces
BU shows [ Kd, Ks ] a full house, Queens full of Kings
Hero shows [ Td, Kh ] a straight Nine to King
MP2 wins 930 chips with four of a kind, Queens.
MP2 wins 1,485 chips with four of a kind, Queens.
MP2 wins 4,030 chips with four of a kind, Queens.

Andrew 12-20-2007 17:44

valamikor fölmerült itt a témában valami dec 29-ikei pókerezés valahol Bp-n... az érdekelne, hogy akkor ez most meg leszen tartva?

Kutyuleee 12-20-2007 17:48

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 144722)
valamikor fölmerült itt a témában valami dec 29-ikei pókerezés valahol Bp-n... az érdekelne, hogy akkor ez most meg leszen tartva?

Érdeklődés hiányában ellesz halasztva.:( majd jövöre vhogy vizsgák után lehetne egyet azért összeröffenni:D

Andrew 12-20-2007 17:50

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 144725)
Érdeklődés hiányában ellesz halasztva.:( majd jövöre vhogy vizsgák után lehetne egyet azért összeröffenni:D

de nemááááá'
érdeklődjetek!! :D a közeljövőben csak akkor tudok eljutni Bp-re :(

Kutyuleee 12-20-2007 18:19

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 144726)
de nemááááá'
érdeklődjetek!! :D a közeljövőben csak akkor tudok eljutni Bp-re :(

Akkor szervezd meg:D sajnos én már vszinü rá se érek akkor:(

Tsobi 12-20-2007 18:23

Dec. 29-én nem lesz póker,mert akkor párbaj lesz ;)

A kettő nem fér össze :)

Kutyuleee 12-20-2007 18:25

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 144728)
Dec. 29-én nem lesz póker,mert akkor párbaj lesz ;)

A kettő nem fér össze :)

Miért ne férne össze? a póker du. estefele, a párbaj meg éjszaka:D

Tsobi 12-20-2007 18:27

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 144729)
Miért ne férne össze? a póker du. estefele, a párbaj meg éjszaka:D

És szerinted egy velős pókerpartynak véget tudnál vetni egy olyashfajta jelszóval,mint hogy 'párbaj lesz'?

Toti 12-21-2007 09:25

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 144731)
És szerinted egy velős pókerpartynak véget tudnál vetni egy olyashfajta jelszóval,mint hogy 'párbaj lesz'?

Akkor egy jó kis netcafé kell:D:D:D éjfélkor vége a pókernek és utána leülünk és mehet a párbaj:D

vityu 01-05-2008 01:32

Bocsi, ha valaki már beszélt erről, de nem volt kedvem ilyen kései órán végigolvasni.
Szerintem ha neten akarsz pókerezni el se kezd az ingyenpénzessel, mert teljesen más ha már tétje is van. Annyi kell talán, h megszokd a gombokat, meg,h nem lehet sokat tökölni. Inkább azt ajánlanám, h 1-2centes asztalon próbálkozzatok vele először. Az nem nagy tét, de mégis tét. De ott sem szabad sokáig maradni, mert olyan kicsi a tét,h jó lappal is beüthet az,h valaki 7,2vel kiüt, mert úgy gondolja 2 centet megér...
Én már régóta játszom neten (annyira nem gyakran), több-kevesebb sikerrel, de freerollról hoztam fel magam (nem fizettem be semmit), és most 40$ körül járok. Nem sok, de sokkal több lenne ha nem buknám el mindig a felét... tehát hajrá, lehet vele szépen keresni, de csúfosan bukni is! Azt amikor ász magas flössre kiesel 10$bukással, azt az érzést semmi sem pótolhatja! Talán az amikor kimész földre, és elszámoltad, lepattansz és még be is üt vagy 10sereg...:D

Remedy 01-13-2008 22:32

Van vkinek pokerprogija mobilra? Java midp 2.0t tud a telom... :)

Grabi 01-13-2008 23:06

a mindentverő nokias kígyó biztos azon is fut :)

vityu 01-13-2008 23:52

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 151326)

Azok még unaloműzőnek se jók! Talán azok az 5lapos pókerek ahol csajokat kell levetkőztetni, ae az is csak fél óráig izgi...

Kutyuleee 01-14-2008 01:12

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 151326)

hát van egy jó meg egy rossz hírem:D nekem van, de elküldeni sajnos nem engedi:S elvileg t-zones wapon van fent korda póker néven. nem tökéletes a program, mert van pár hibája is (néha a K-t Q-nak nézi, a fullt se mindig veszi észre(de ez a 2 nagyon ritka), meg az emelgetéseknél ha végig check van akkor tovább megy az emelés kör, allinnél ha split pot van akkor az összes bentlévő zsetont osztja függetlenül attól hogy esetleg kevesebb zsetonnal mondtál all int...) amúgy élvezhető a program, van benne 5playeres és head-sup játék is. a MI is elég gyengus, de egy pár KB-os játéktól nem is vártam többet;)

Grabi 01-23-2008 15:00

http://onlinepokerhu.com/poker-hir-1241

Nanahara 03-01-2008 20:45

Ha esetleg vki a múltkor nem regelt akkor most:

http://www.pokerstrategy.com?referrer=dellas19

Ha regeltek és utána 24óra múlva jól kitöltötök egy pókeres kvízt(ez KOMOLY kvíz, de könnyen kitölthető egy kis hozzáértéssel)akkor kaptok 4-5nap altt 50$árt amivel játszhattok is.
Ha elértek 800Party Pointot(erre van kb 2-3 hónap) akkor kaptok még 100$árt és akár ki is vehetitek!
Csak ügyesen!

Kutyuleee 04-22-2008 23:12

Gyors kezüeknek ajánlanám a Full Tilt póker platformot. minden nap 0-24-ben kb percenként indulnak freeroll selejtező versenyek, csak gyorsnak kell lenni. vagy a nyertes, vagy az első 2 jut tovább. Ma végre abba maradt a pechem, ráadásul szarvas bakikat is elfelejtettem elkövetni így 3db 450fős freerollt is megnyertem:D

[HTPA]GeeForce 04-22-2008 23:15

Először is: gratula!!!! :)

MÁsodszor is, kipróbáltam a kocka pókert... először 5 6oldalú 'alap' dobókockával.
nagyon tetszett, de hamar meguntam.

Aztán kitaláltuk, hogy 10 oldalú kockákkal is lehet... Ott azért sokkal keményebb sort dobni...
És a sorok értéke is változik ugye... (Nem csak kis sor meg nagy sor van)
Szóval sokkal komplexeb, nekem nagyon bejött!
:)
Csak 5 db 10 oldalú dobókocka kell hozzá, és kész. :)
Meg egy kicsit átalakítani a pontrendszert... :)

Remedy 04-23-2008 00:02

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 171211)
Gyors kezüeknek ajánlanám a Full Tilt póker platformot. minden nap 0-24-ben kb percenként indulnak freeroll selejtező versenyek, csak gyorsnak kell lenni. vagy a nyertes, vagy az első 2 jut tovább. Ma végre abba maradt a pechem, ráadásul szarvas bakikat is elfelejtettem elkövetni így 3db 450fős freerollt is megnyertem:D

Es az mit kap, aki tovabbjut? :)

vityu 04-23-2008 00:25

Épp most van szünetem egy 40fős turnamentbe. Nálam 30k zseton, az ellennél 5k. Innen fogom elbukni! :)

Kutyuleee 04-23-2008 00:27

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 171214)
Es az mit kap, aki tovabbjut? :)

további selejtezőt:D
van amelyik külön nevezéssel is elérhető pl FTP pontból, de így ingyen jutsz be, de van ahova csak innen lehet bejutni, pl ilyen a Main Event freerolls, 3fordulós. hetente van a döntö, ahol az első 3 egy 10k$ nevezésü versenyre kap nevezést, ami azért már nem gyenge:D

Kutyuleee 04-23-2008 00:31

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 171215)
Épp most van szünetem egy 40fős turnamentbe. Nálam 30k zseton, az ellennél 5k. Innen fogom elbukni! :)

én egy 450fősben estem most ki 8.nak egy mázlista láma ellen:( 3voltunk kb egyforma zsetonnal chip leaderek. nálam QK flop Q2K (más más színből) 1ik hív egy nagyobbat, én vissza all in kis kivárás után... call A2 nála. riverre lejött neki az ász...:(

Kutyuleee 04-23-2008 00:38

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 171216)
van amelyik külön nevezéssel is elérhető pl FTP pontból, de így ingyen jutsz be, de van ahova csak innen lehet bejutni, pl ilyen a Main Event freerolls, 3fordulós. hetente van a döntö, ahol az első 3 egy 10k$ nevezésü versenyre kap nevezést, ami azért már nem gyenge:D

amit elfelejtettem, hogy természetesen a 3nyertes már neten játszik, hanem Vegasban a 10k-s versenyen:D:D

Valezius 04-23-2008 06:33

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 171216)

Hát én ilyennek neki se kezdenék, annál bénább vagyok, hogy ilyen összejöjjön, és akkor elment jobb esetben 10óra a semmire :)

Darkmaster 04-23-2008 09:24

Quote:

Originally Posted by Nanahara (Post 162231)
Ha esetleg vki a múltkor nem regelt akkor most:

http://www.pokerstrategy.com?referrer=dellas19

Ha regeltek és utána 24óra múlva jól kitöltötök egy pókeres kvízt(ez KOMOLY kvíz, de könnyen kitölthető egy kis hozzáértéssel)

Na, átmentem a kvízen, bár pár dolog nem ment fejből :D

Kutyuleee 04-23-2008 09:28

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 171222)
Hát én ilyennek neki se kezdenék, annál bénább vagyok, hogy ilyen összejöjjön, és akkor elment jobb esetben 10óra a semmire :)

nem tudom, én sem a továbbjutás miatt jáccom, hanem mert szeretek pókerezni:D

Darkmaster 04-23-2008 10:02

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 171237)

Én is nyomok napi pár kört, meg hetente egyszer cimborákkal.
Jó pusztán a játék is, de azért annak is meg van a feelingje, ha az ember jó eredményt ér el :)
Nekem a legjobb eddig egy 651 fős freerollon az első helyezés volt, ott azért az utolsó öt percben izzadtam már rendesen :D
Élőben régebben a Fix limitet toltuk, most pár hete álltunk át a No limitre, bár az előbbin értem el jobb eredményeket, utóbbi az izgalmasabb számomra.

Darkmaster 04-23-2008 11:13

hmmm... a Titantól meg most hívtak telefonon, de a kedves hangú ügyfészolgálatosssal nem igazán jutottunk dűlőre, megragadt a bősz hallózásnál. Én is visszahallóztam, ezzel elvoltunk egy percig, de aztán mélységes sajnálatomra megunhatta, és letette. Utána hívott mobilon is, ott ugyanezt eljátszottuk, úgyhogy most várakozó álláspontra helyezkedem.
Pedig már kezdtem beleszeretni a hangjába, olyan édesen mondta, hogy "Hallo, hallo...."

Valezius 04-23-2008 14:53

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 171237)

Oké, de én úgy vagyok vele, hogyha mindegy, akkor értelmesen kell játszani.

Neked el tudom képzelni, hogy az az értelmes, hogy elmész ilyen versenyekre, és van 5-10% esélyed, hogy összejön belátható időn belül.

Nekem nincs, úgyhogy nyilván nem fogok ilyeneken indulni sose :)

Grabi 04-23-2008 15:09

igazából nem értem ezt a freerollmániát. magyarul található oldalakról egy napot cikkek olvasásával és leosztások elemzésével eltöltve mikrolimiten viszonylag feszes és pozíciós játékkal bőven plusszban lehet lenni. és ha ez a plussz megvan akkor 3-4 dolláros versenyeken (ami durván 500ft) elindulva 1000-1500 indulóval kis szerencsével és kis tudással bőven fizetős helyen vagy.

kutyus drága tessék durvulni ;)

Kutyuleee 04-23-2008 16:56

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 171280)
igazából nem értem ezt a freerollmániát. magyarul található oldalakról egy napot cikkek olvasásával és leosztások elemzésével eltöltve mikrolimiten viszonylag feszes és pozíciós játékkal bőven plusszban lehet lenni. és ha ez a plussz megvan akkor 3-4 dolláros versenyeken (ami durván 500ft) elindulva 1000-1500 indulóval kis szerencsével és kis tudással bőven fizetős helyen vagy.

kutyus drága tessék durvulni ;)

majd az arrébb van még. ez a freeroll mánia tökéletesen jó arra, hogy tapasztalatott szerezz, hogy megtanulja az ember, hogy pl a pozicó mennyire fontos dolog, hogy hogy huzza be az ellent a csávába ha már tuti nyerő, hogy fel tudd mérni kinél milyen lapok lehetnek, hogy hogy dobas el vkivel egy lapot pl.

Ha már nem követek el egyáltalán vagy csak nagyon ritkán nagyobb hibákat, akkor majd jöhet a durvulás, addig csak freeroll, meg haverokkal;)

All times are GMT +1. The time now is 07:54.