![]() |
Szerintem a körtávonkent +1 %-ra gondol arto tolvajlasi akciok eseten :)
|
Quote:
|
En csak ertelmezni probaltam a szoveget, amit irt :)
|
Quote:
|
"Más ország elleni varázslatkor a távolság függvényében a fenti alap csökkenéseken túl további csökkenésekkel kell számolnod: a 3 körnél távolabb levő országok esetén minden kör távolság +1%, a 10 körnél messzebb levő országok esetén 10 körön felül minden kör további +1% készültséget igényel."
A sugo ezt írja a varázslatokra. Akkor alakulhatna így a tolvajlásrra is. Viszont mivel jellenleg az eredményeséggel akarták a távolságot kompenzálni ezt megszüntetnénk mert az már 2malusz lenne. |
Ja, ez így nekem is megfelelne. Toli és vari fáradás menjen egyformán, úgy arányban lenne a dolog. Amennyiszer a tolis lopni tud, annyiszor altat a varis
|
Quote:
|
Quote:
Melesleg ez még csiszolatlan javaslat. |
Akkor az lenne nekem a kérdésem Ati, hogy most, hogy lezárult a fejlesztési szakasz, mikortájt van esély ezeknek az új és jópofa javaslatoknak a kitárgyalására?
|
Tolisként kezdtem (és folytattam is meglehetősen sokáig) a Hódítós pályafutásomat, így alapból ellenzem a tolizás megnehezítését. Különösen annak fényében, h az utóbbi időben a változtatások jórésze egyre inkább a hadis oriknak kedvez, mint azt több topicban is olvashattam.
Több panaszosnak érezhető beírásból is kiderült, h nemigen vannak / eltűntek a tolis orik a felsőbb szinteken. Akkor pedig miért kell nehezíteni az ő játékukat? |
All times are GMT +1. The time now is 10:34. |