![]() |
Quote:
Ja és nem 8k a tekiár;) Én pl ezt teszem mivel az 5.szinten van a legdrágabb teki ott eladom az összeset(a lakit persze nem) és majd köv szinten sokkal olcsobban többet veszek az értéke ugyanannyi marad de darabra megnő:)És így az a 4milliárd a B-ben is 4milliárd:) Nem tom most csak engem nézel anynira hülyének,hogy bukjak egy csomo pénzt vagy te tennéd így |
Nos.
Quote:
|
Quote:
Ha 4milliárdom van az 5.szinten hidd már el a B-ben is 4milliárdom lesz(nem számolva a költekezést,kopást,pénzszerzést) |
Azt azert tedd hozzá, hogy el kell adjad a tekit -adott esetben- 3/E-ben.
Ami ha szovi szinten mondjuk 4*4=16 mlrd arany, nem biztos, hogy mindet elfogjatok adni...mivel gondolom a csoportban befektetik a penzt, nem pedig rengeteg keszpenzzel rohangalnak az emberek, bar ki tudja: lassu csoport. |
Quote:
1.Ki irta mindenkinek 4milliárd lesz?:)Bár rmeélhetőleg igen:) 2.Azért ,hogy ne bukjon mindneki mondjuk 1milliárdot akár a szövi 2hét alatt lép csak szintet(bár ez ugyanugy van a normálba ott se tuti,hogy megveszik a 16millárd értékű tekit) |
1., Ha már ugy kezdted 1 hete hogy 2-3 mlrdod van, akkor gondoltam nem adod alább.
2., Ja ertem, ezt nem tudtam. |
Csak egy kérdés, nem félsz attól, hogy szintlépés elött feltünik valakinek, hogy milliárdok vannak az országodban?
Én igen erősen tartanék ettől.;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:33. |