Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Szintlépés! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=930)

Valezius 02-24-2007 09:51

Birodalmi raktárat első perctől lehet használni?

Batu 02-24-2007 11:44

Az első 3 körben nem.

Princ 02-24-2007 12:14

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 75573)
A sugoban az van hogy nem érdemes karavánozni, nem pedig az hogy nem lehet:)))
Azt hogy nem lehet épiteni és nem lehet piacozni az egyértelmü, de a karaván az nem:)))
illetve azt se tudtam hogy fellépéskor veszik el vagy akkor mikor a felsőbb szinten megjön a körváltás

És csakazért sem hiszik! :D
Tekintsétek már meg: http://hodito.hu/fhelp.php?topic=caravan.html Alulról 2. bekezdés.

A másik bekezdés amit idézgettek, elavult, felejtsétek L már végre! Lehet építkezni és nincs nagy távolság. Karavánt nem próbáltam, Taszi, üdvös lenne ha megtennéd.

Ati 02-24-2007 12:41

A szintlépés súgóban a karavánt és az építést javítottam, hogyösszhangban legyen a többi súgóval.

Kisbér 02-24-2007 13:10

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 75612)
A szintlépés súgóban a karavánt és az építést javítottam, hogyösszhangban legyen a többi súgóval.

Ati, ezeket minden nyelven módosítod (angol, román?)

Killer 02-24-2007 14:58

Quote:

ez esetben visszaszívva minden!!:D

richardka 02-24-2007 20:06

Quote:

igy már egyértelmü:)))

analóg 03-09-2007 21:20

sziasztok..új vagyok (illetve az 1.0-val játszottam néhány hónapot még 99-ben, dehát az mikor volt már :p), és épp a 4. csoportba való fellépés előtt állok

a kérdésem az lenne, hogy fellépéskor azok az üres területeim is elvesznek, ami a max heki alatt vannak? tudom, hogy a súgó azt írja, hogy igen, de itt a fórumon olvastam olyat, hogy megmaradnak..azért kérdezem, mert szeretnék kb 150 hekit lebontani, hogy ne egyből a tápos orik közé kerüljek..

köszi a segítséget

Hornet 03-09-2007 21:26

Quote:

Originally Posted by analóg (Post 79185)
sziasztok..új vagyok (illetve az 1.0-val játszottam néhány hónapot még 99-ben, dehát az mikor volt már :p), és épp a 4. csoportba való fellépés előtt állok

a kérdésem az lenne, hogy fellépéskor azok az üres területeim is elvesznek, ami a max heki alatt vannak? tudom, hogy a súgó azt írja, hogy igen, de itt a fórumon olvastam olyat, hogy megmaradnak..azért kérdezem, mert szeretnék kb 150 hekit lebontani, hogy ne egyből a tápos orik közé kerüljek..

köszi a segítséget

Üdv akkor ujra itt:)
Csak az a terület veszik el lépéskor ami a max hekiszám felett van.Ha nincs üres területed akkor bonatni kell amit jónak látsz.

Remélem jót mondok:)

-Fegya- 03-09-2007 21:45

Quote:

Originally Posted by analóg (Post 79185)

köszi a segítséget

Csak azok az üres területeid vesznek el, amik a max heki fölött vannak. Általában a négyes szinten sokkal drágább a nyersanyag, ezért meggondolandó, hogy üres területtel lépj fel. Ha nem akarsz a tápos orik közé kerülni, akkor ráérsz fellépés után a védelem alatt bontani. Akkor már látod azt is, hogy mennyibe kerül a nyersanyag és milyenek a környékeden az országok.

All times are GMT +1. The time now is 15:53.