Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Folyton lopnak, mit tehetek? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=93)

Mona 01-29-2006 19:00

De a bosszantó , hogy mennyien játszanak így, és nem tud az ember mit kitalálni ellenük.
Ezért tartottam fontosnak a kérdést, bár a saját bőrömön tapasztalom, talán itt találok megoldást amit mások is használhatnak.

Vektro & Kvark 01-29-2006 19:00

Ha így összeszedtétek a szövijeit, akkor indulhat a mandula:)

Mona 01-29-2006 19:01

Köszönöm :)

bari 01-29-2006 19:07

Mindenesetre, ez a félelf nem lehet valami bátor játékos, ez abból látszik, hogy nem mer máshová menni, rátok szállt.
Az ilyen játékosok enyhén szólva nem "emberek" ... elrontják más szórakozását:(
Volt, hogy én is tekiztem, loptam, de egy két alkalom után mentem másfelé.

MiKoR 01-29-2006 19:14

Quote:

Originally Posted by bari
A mészár, valóban kevés egy tolis ellen, kivéve, ha a 3 szövised tud külön is beütni, én ilyenkor a puszti híve vagyok:)
A szöviben nálam, egy törpe látja el a többieket nyersivel, + pénzzel, volt, hogy lelopták tekire, de amikor a többiek külön- külön mentek 3-3 sereggel pusztítani, akkor "kapott" a törp lehetőséget, hogy visszalopja a tekijeit :p
Ha nyersit visznek, az nem zavar, meg lehet beszélni, sőt ha kérik még a tolikat is kiteszem addig a piacra, hogy tudjanak többet vinni.
Amiért morci vagyok, az a teki és az emberlopás. Volt ori aki törölt, miután "aljas módon" (szerinte) bosszút álltam rajta:)
Természetesen ehhez SZÖVI kell:)

Szerintem pusztítással az a baj, hogy alád kerül onnan könyebb lopni ráadásul, ha megint rá akratok enni már alattatok lesz és jelentősen nagyobb a védelme olyankor mint tudjuk

MiKoR 01-29-2006 19:15

Quote:

Originally Posted by Xeper
1 éve eléggé elkényelmesedett környék volt még.
Egy barátom most ott van, és valahogy senki nem támadja, pedig még csak nem is olyan penge az országa -tehát én nem venném olyan biztosra azt a keménységet. :confused:

hát most voltka ünnepket meg vizsgaidőszak sztem ez alapból egy nyugisabb időszak.... nálunk a fél csoport szabinvan sztem:)

MiKoR 01-29-2006 19:16

Quote:

Originally Posted by Mona
Annyit tudunk hogy szöviben van, de kik? azt nem :(
Meg a gömbije van meg.
De ezen kívül nem tudunk vele semmit csinálni, mert első húzásra a tolinkat nyírta ki.
Innentől kezdve tekit lop és renget ezt rendszeresen.
Egy darabig lehet pótolni a tekiket, de ez nem megoldás.
A mi szövink ezáltal szétment, hátha mf-ként külön-külön tudunk tenni ellene.

ha van róla gömb az félsiker....próbáltátok készüjét lenyomni? akkor talán megtudnáátok nézni a szövijeit is, bár nemvagyok tisztába teljesen a helzettel..
Így sztem nemlehet jól segíteni, hogy csak ennyit tok, lehet, hogy cska összevissza kavarunk titeket :)mondom MSNn elérsz..

bari 01-29-2006 19:25

Quote:

Originally Posted by MiKoR
Szerintem pusztítással az a baj, hogy alád kerül onnan könyebb lopni ráadásul, ha megint rá akratok enni már alattatok lesz és jelentősen nagyobb a védelme olyankor mint tudjuk

:)
Ha 3 ori megy rá alulról 3 sereggel, az ugyebár 9 sereg:)
Ezek után már nem igazán kell megint rámenni, mert min. 15 körrel lejjebb kerül, azonkívül amit 9 sereg pusztít, hát ott nem sok toli fog maradni, a puszta földön :)
Csináltam már, elhiheted ütős dolog:)
Azonkívül, mivel tudják levinni a készüt, ha a tolis renget?

MiKoR 01-29-2006 19:30

én most a konkrét helyzetre írtam aholis állítólag az egész szövit lelopta a tolvaj, naármost akinek van 9 serege (szövinek) azt nemhiszem, hogy lelopták, ill. azoknak akik rátudnak menni 3 sereggel (emberenként) nemhiszem, hogy gondotokoz, hogy lelopták őket, nemishiszem, hgoy egy olyna toli letudja őket lopni, akit aztán bevernek tekik nélkül 9 sereggel :)

Mona 01-29-2006 19:34

Igazából most semmit nem tudunk csinálni, csak szétvállt a szövi, hátha egyénileg jobban megy .

All times are GMT +1. The time now is 13:42.