![]() |
lezárás!!!!!
Szavazás eredménye: Legyen harc v. sem, ez itt a kérdés, válasszatok
Ne legyen! Arwyl szelleme, Dave, Ice/Tigg, lagen 4 12.90% Legyen, megint 500k pontig ami kb 10k heki. aúú, bari, Chris, Daredevil, Ely, Fáraó, Főbéla, Goold, Wins, Z a VérGyöngyTyúkok Ura 10 32.26% Legyen, de most a határig, (1 milla pont-kb 20-21k heki). Ati, Cyby_, Devil, jack herrer, kp_, Never, Peter, spok, Tibi22_SKCS 9 29.03% egyen, de most majd nem a határig, mondjuk 900k pontig ami kb 18-20k heki. Arden, exair, hulla, mazsi, polyp, Steve, Szecsa, TM Laci 8 25.81% szavazás lezárva, november 1-től 500k-ig megint ütögetés, de ez már végleges, max még arról lessz szó a jövőben h ez növekedjen-e v. sem |
Nekem bejön ez az új D amíg le nem vernek mint vak a poharat:)
Ahogy nézem annyira nem sok a szabis, miondjuk az orik 80%a hulla... Jöjjön mindenki Dbe!!!:D |
en neztem teljest D-ben, nem olyan sok ember utoget :)
|
eddig egész jó :D
|
Igen, elég sokat ütöttél :)
Kivancsi vagyok azért meddig lehet ütve haladni :) 9-10k heki? |
meglátjuk,remélem minél feljebb :)
bár katipiac nélkül nem tudok mindig tölteni,magasabban meg már félek üres orikon kivéve nem nagyon fogok tudni ütni utoljára 1700on töltött orival. |
Akkor tessek pakolni magadnak egyseget es figyelni! :)
Nem hiszem el, egy 400k-s termelobol ne tudnad kitenni a napi 400k katit :) |
de kiteszem minden nap :)
amugy nem 400k-s,kisebb :) csak egyrészt a lentiekben nincs annyira sok lé,másrészt kiteszem,de úgyis megveszik nagyon gyorsan :) |
Igen :(
4 mrld nem olyan sok ideig eleg az oriban :( |
ott a rakás topos táp oritok, ne siránkozzatok, pakoljatok és utaljatok, lehet multizni, ki kell használni és nem sírni mint vmi ovodás
|
All times are GMT +1. The time now is 04:07. |