Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Fontos események (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Fordulás anarchban a leendő nehezítés után (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=850)

Ati 09-26-2006 10:37

Quote:

Originally Posted by Chris (Post 32709)
Hidd el, így is elég sokáig tart... ha nem hiszed járj utána...

Én elhiszem, marha nehéz csak felfedezéssel feljebb jutni, és rohadt unalmas is egy stratégiai játékból egyedül a katonaképzést és a felfedezés menüpontot használni. ;)

Chris 09-26-2006 10:50

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 32710)
Harccal ugyan harmadannyi idő lenne teljesíteni, mint felfedezéssel (ez most is így van), dehát az anarch a "béke szigete"... :)

Tévedés, az anarch nem a béke szigete, fegfeljebb a D, de hogy meddig marad az, az az ott játszókon múlik.

Látom nem úszom meg a hosszas magyarázkodást... azért igyekszem rövidre fogni...
Lehet hoy harmad annyi idő lenne harccal teljesíteni, de mivel az anarch D szintje eléggé "belterjes" (magyarán valaki valakinek mindig a barátja) az adott illetőnek azt kell eldöntenie: szeretném-e a barátomat beverni azért, hogy nekem több földem legyen, ezzel kárt okozni neki, és lerombolni az addigi eredményeinek egy részét?
Természetesen egy stratégiai játéknak a játék a lényege, de az ember márcsak emberből van, és befolyásolják az érzelmei és emberi kapcsolatai (pláne, hogy itt a szabályok sem tiltják). (Persze az más kérdés, kit milyen mértékben befolyásolnak ezek a dolgok...)

Tibi22_SKCS 09-26-2006 13:19

Idéznék a fő oldalról:

Időutazás egy középkori világba, ahol a Te döntéseidtől függ egy egész ország sorsa. Próbáld ki milyen vezető lennél, harccal, vagy diplomáciával lehet a Te országod a legnagyobb...

nem muszálj harcra kényszeríteni az embereket, ha jó a diplomáciai képessége az embernek és az egész D csoport a barátja, akkor miért ne lehetne felfedezgetni?
És azáltal van ugymond "béke szigete" a D-ben mert holmi ismeretlen orik nem bírnak feljutni, mert lemorzsolódnak a többi csopiban.

Never 09-26-2006 13:29

A diplomácia,és a Háború menüpont elfelejtése között sztem elég nagy a különbség :)

Tibi22_SKCS 09-26-2006 14:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 32711)
Én elhiszem, marha nehéz csak felfedezéssel feljebb jutni, és rohadt unalmas is egy stratégiai játékból egyedül a katonaképzést és a felfedezés menüpontot használni. ;)

szvaiddal élve nem rohadt unalmas, mivel ott a többi csoport ahol igen mozgalmas az élet.

Ati 09-26-2006 14:38

Quote:

Originally Posted by Tibi22_SKCS (Post 32751)
szvaiddal élve nem rohadt unalmas, mivel ott a többi csoport ahol igen mozgalmas az élet.

Tehát azért nem unalmas ebben a csoportban csak felfedezni hónapokon keresztül, mert közben máshol játszol? Öööö, akkor mi lenne, ha itt is játszanál? :)

Tibi22_SKCS 09-26-2006 14:56

D-ben az összes orim szabin van. :) és én nem is gyűjtögetek kis holmiféle személyiséget minek :) engem csak az aggaszt, ha 1 ori szabizik a szintlépő heki felett, akkor csökken a hekije... mert sok határvédő ori az enyém más csoportokban...

Ati 09-26-2006 15:04

Quote:

Originally Posted by Tibi22_SKCS (Post 32755)
D-ben az összes orim szabin van. :) és én nem is gyűjtögetek kis holmiféle személyiséget minek :) engem csak az aggaszt, ha 1 ori szabizik a szintlépő heki felett, akkor csökken a hekije... mert sok határvédő ori az enyém más csoportokban...

???

Arról volt szó, hogy ez az anarchot nem érinti. Csak a többszemélyiségű országok szintlépéshez szükséges top30% helyetti fokozatos nehezítéséről van szó. Top 25%, top20%, ... a pontos számokat lásd az "eredeti" topicban.

Tibi22_SKCS 09-26-2006 15:28

ohh :) akkor nem szóltam nem láttam, hogy itt csak a top-ot érinti. A normálban nem csak azt érintette eddig azt figyeltem. Akkor nem szóltam :) Mivel nekem nem lesz ki 2-es orim sem inkább maradok más csopikban Ati örömére lesz sok vipe :)

Chris 09-26-2006 15:29

Tegyük fel be lesz vezetve... azoknak a százalékoknak a teljesítése, amelyekhez a termelők közé kellene feljutni egy országnak, bizonyos esetekben (pl: nem vagy jóban az adott termelő országok gazdájával iletve gazdáival) lehetetlenné válik (nem véletlen vannak határvédő orik, és a termelők sem véletlen vannak ott, ahol)... és nem csak D-ben lesz ez gond...
Az pedig, hogy D-ben van-e vagy nincs harc, teljesen mindegy, mert az adott kérdést nem érinti...

All times are GMT +1. The time now is 19:57.