Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Vesztes félnek fizetni? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=830)

Viz 01-31-2007 13:54

Atihoz egy kérdés:
Hadisarcnak számít-e az alábbi:
Egy tekist szednek egy ideig, aki már eléggé sanyarú állapotban van, reggelre lehet tekizni, de nem ment szabadságra.
De csakazért is veszi be az íjakat hogy kevesbb mszár férjen be, meg a rúnát h felrakhassa a varit.
Ha beajánljuk neki hogy ne próbálkozzon és kitekizzük, akkor ekvesebb mészárt vihart stb kap, ez anarchnak számít-e?
Még nem történt meg, ő ajánlotta fel ráadásul amit elutasítottam mert nem tudom hogy áll a dolog.
Előre is kösz, a jövőben hátha...:)

Ati 01-31-2007 14:05

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 70485)
Atihoz egy kérdés:
Hadisarcnak számít-e az alábbi:
Egy tekist szednek egy ideig, aki már eléggé sanyarú állapotban van, reggelre lehet tekizni, de nem ment szabadságra.
De csakazért is veszi be az íjakat hogy kevesbb mszár férjen be, meg a rúnát h felrakhassa a varit.
Ha beajánljuk neki hogy ne próbálkozzon és kitekizzük, akkor ekvesebb mészárt vihart stb kap, ez anarchnak számít-e?
Még nem történt meg, ő ajánlotta fel ráadásul amit elutasítottam mert nem tudom hogy áll a dolog.
Előre is kösz, a jövőben hátha...:)

Ez egyértelműen anarch, igen. Saját javak felajánlása tilos. Más ország javainak felajánlásra kérése tilos.

Kisbér 01-31-2007 16:12

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 70487)
Ez egyértelműen anarch, igen. Saját javak felajánlása tilos. Más ország javainak felajánlásra kérése tilos.

Ati, többen nekem estek, hogy hadisarcot követelek, amikor azt mondom, hogy az én klánomba csak az léphet be, aki max pénzzel jön.
Ez hadisarcnak minősül?

Valezius 02-01-2007 10:23

"ahogy gondolod! nem szívesen teszem, de kénytelen leszek varit ölni, amíg fenn van a raktárkulcs, pedig csak 4000 teki kell összvissz... :)"

Kaptam egy ilyen üzit, nem fogom jelenteni, mert szerintem ennyiért nem jár anarch.

Főleg Atit kérdem, hogy ilyen üzenetet még lehet küldeni, vagy ezt sem.

Killer 02-01-2007 10:27

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 70650)
"ahogy gondolod! nem szívesen teszem, de kénytelen leszek varit ölni, amíg fenn van a raktárkulcs, pedig csak 4000 teki kell összvissz... :)"

Kaptam egy ilyen üzit, nem fogom jelenteni, mert szerintem ennyiért nem jár anarch.

a raktárkulcsnak mi köze a tekikhez??:D

Valezius 02-01-2007 10:29

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 70651)
a raktárkulcsnak mi köze a tekikhez??:D

A kérdés jogos, ő gnóm, ezért csak gnómtól lophat, és speciel éppen gnóm vagyok úgyhogy kiszemelt. Elírta na, gondolom...

Viz 02-01-2007 10:44

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 70653)
A kérdés jogos, ő gnóm, ezért csak gnómtól lophat, és speciel éppen gnóm vagyok úgyhogy kiszemelt. Elírta na, gondolom...

Hát ez elég érdekes utalás, ez szerintem anarch, mert Ati nagyon elvet minden ilyesmit:D

Valezius 02-02-2007 16:35

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 70650)

Szeretnék választ kapni erre a kérdésemre (raktárkulcsot értsd könyvtárkulcsnak!) Vagy maga a kérdés is nagy hülyeség? :confused:

Killer 02-02-2007 16:39

szerintem sima út az anarchba göröngyök nélkül:D

Toti 02-03-2007 14:36

nem hiszem, hogy az a 4000 teki olyan drága lenne a piacon, hogy ne tudja megvenni. mire leesik a vari az jópár nap. addig simán felépíthetne pár könyvtárat és vígan megírhatná. ez más játékos felesleges bosszantása, és játékának "elrontása".

All times are GMT +1. The time now is 03:37.