Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Bulik (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Szkarabeusz Nyílt Klántali (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=806)

Oxford Shire 09-16-2006 21:07

Köszönjük a szervezést Mo:)
Én jól éreztem magam, és örültem azoknak, akiket eddig nem ismertem személyesen :)

Peter 09-17-2006 14:46

Quote:

Originally Posted by Oxford Shire (Post 31524)
Köszönjük a szervezést Mo:)
Én jól éreztem magam, és örültem azoknak, akiket eddig nem ismertem személyesen :)

csak ismételni tudám szóval inkább csatlakozom Civhez... :)
Puma, majd infokat nyomd ám a "főzős" talidról :D

Senki 09-17-2006 18:40

Kár hogy nem tudtam elmenni.... :( a csütörtök nekem pl jobb lett volna...
Mo, nem tudnál valami egyetemista barátabb időpontban, esetleg hétfőtől csütörtökig valamely hétköznapon szervezni egyet :rolleyes:, mert akkor csak a ZH/Vizsga zavarhat be, a hétvégéim viszont kifejezetten zűrösek... :(

Steve 09-17-2006 19:09

Quote:

Originally Posted by Senki (Post 31593)
Kár hogy nem tudtam elmenni.... :( a csütörtök nekem pl jobb lett volna...
Mo, nem tudnál valami egyetemista barátabb időpontban, esetleg hétfőtől csütörtökig valamely hétköznapon szervezni egyet :rolleyes:, mert akkor csak a ZH/Vizsga zavarhat be, a hétvégéim viszont kifejezetten zűrösek... :(

100%ban csatlakozom!:(
mondjuk a hangom ott volt:D

Senki 09-17-2006 19:13

***Gyula üzenete:
Monró következő klántalin jó lenne ha a tequilára a hódítósoknak lenne 50% kedvezmény, és igértél nekem két sőrt, azt mikor kapom meg???
Gyula üzenet vége.***

monro 09-17-2006 20:08

Quote:

Originally Posted by Senki (Post 31608)
***Gyula üzenete:
Monró következő klántalin jó lenne ha a tequilára a hódítósoknak lenne 50% kedvezmény, és igértél nekem két sőrt, azt mikor kapom meg???
Gyula üzenet vége.***

Biztosan hamar elmentél Gyula és elfelejtődött :( Rajtam vannak dolgok amit számon lehet kérni :) Ez is ilyen, majd legközelebb ;)
Senki az a gond,hogy nehéz lenne olyan időpontot találni,hogy mindenki elégedett legyen. De ez nem is célom ugyhogy aki el akar jönni az eljön aki meg kifogásokat akar találni annak ugyis mindegy mikor van a tali ;)

Jövő héten egész héten lennleszek, mert építjük a lángosost :)
Gyula ha van időd gyere le bármikor és legurítunk pár sört ;) Hozd Senkit is ha van kedve és nincs épp valami más dolga :D

Senki 09-17-2006 22:11

Mo, tüntetés után lehet levonulok pár cimbimmel hozzád lapíani a sörök mögött, jövő hetem hétfőtől csütörtöig üres ami az estéket illeti :D csak pénzt szerzek :p

a HÖOK tüntetésre megyek persze :)

Steve 09-17-2006 22:12

Szóljá' Senki megyek énis majd politizálun meg kiisszuk Monroi sörtarcsiját:D

Senki 09-17-2006 22:13

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 31687)
Szóljá' Senki megyek énis majd politizálun meg kiisszuk Monroi sörtarcsiját:D

lehet hogy szerdán kéne valahogy, mert csütörtökön káosz hogy meddig és hogyan leszünk kint és hogyan érünk rá utána....

Steve 09-17-2006 22:43

Quote:

Originally Posted by Senki (Post 31690)
lehet hogy szerdán kéne valahogy, mert csütörtökön káosz hogy meddig és hogyan leszünk kint és hogyan érünk rá utána....

nekem is a szerda lenne jó:)

All times are GMT +1. The time now is 16:14.