![]() |
Quote:
|
Felvetodik a kerdes, mit nevezunk haborunak? :)
Talan ezt kellene elobb megvalaszolni :) Haboru e az, amikor egy szovi oli a masikat? Vagy mikor egy szovi osszes tagja befoldel egy mf-et 2-3 sereggel es az mf probalkozik sikertelenul? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de akkor miért nem olyat üt akit le is tud gömbölni?:Dés az gyengébb és egy mf-et az alap kérdés az volt,hogy melyik mf a legerösebb szövi ellen és melyik felállás a leggyengébb amit letud gyözni egy mf és csak itt az van leírva,hogy lehet megúszni:Dnem az,hogy gyözzön egy mf egy szövi ellen hanem,hogy ússza meg:D |
Quote:
1. valaki mindig lop... (ez rendjén is van így) ha mindig ugyanaz lopkod pofátlanul napokig akkor megnézem a környéket hová jutok át a térkapuján. Általában a varishoz befértem és felmértem a szövit is és az épületeit is. 2. MF-ként a szövis-varis a legkönnyebben beverhető célpont Így ha valaki pofátlanul napokig lopkod akkor bevertem 2x földre a varisukat a fenti szisztéma szerint amit taglaltunk. Nos nem tudom nálad ez az eset milyen kategória, de sztem ha egy szövi belopkod és nem reagálom le azonnal az csak fegyverszünet. A háború azzal ér véget, hogy beverem a varist 2x és nagyjából vége is a dolognak :) |
Quote:
Ebben majdnem egyetértünk azért ;) De inkább ugy mondanám "nem érdemes" :D |
Quote:
így lehet igen legjobban megúszni de nem ez volt a kérdés:)az igazi kérdésre a válasz háboruzni mf-el erös szövi ellen nem éri meg:)(ahogy mondtad mert onnan győztesen nem igazán jösz ki) |
Viszont unalom uzeskent tobb tartalekkal egy oriassal nem rosssz :)
Lehet cingalgatni a szovit :) S ha eleg sokat itt vagy még aprobb sikereket is elersz :) S szerintem a tolis altalaban gyengebb mint a varis...nekem ez a tapasztalatom. S a tolist egy mf 13% templomu hadis varis oriassal még be is gömbözöm. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:50. |