Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   mf vs szövi (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=801)

Harcosok 08-29-2006 11:05

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 29814)
Nem igazan erdekel, milyen vagy milyen volt :)

ott már miota nem játszom ember:D?

Szecsa 08-29-2006 11:10

Felvetodik a kerdes, mit nevezunk haborunak? :)
Talan ezt kellene elobb megvalaszolni :)
Haboru e az, amikor egy szovi oli a masikat? Vagy mikor egy szovi osszes tagja befoldel egy mf-et 2-3 sereggel es az mf probalkozik sikertelenul?

Harcosok 08-29-2006 11:12

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 29819)
Felvetodik a kerdes, mit nevezunk haborunak? :)
Talan ezt kellene elobb megvalaszolni :)
Haboru e az, amikor egy szovi oli a masikat? Vagy mikor egy szovi osszes tagja befoldel egy mf-et 2-3 sereggel es az mf probalkozik sikertelenul?

az sem háború ,hogy 2x bevágja földre :)de az mf minek áll neki egy jól mükődő szövinek ha utána el akar szaladni?:D

monro 08-29-2006 11:15

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 29821)
az sem háború ,hogy 2x bevágja földre :)de az mf minek áll neki egy jól mükődő szövinek ha utána el akar szaladni?:D

Mert nem szeret felfedezni :D

Harcosok 08-29-2006 11:17

Quote:

Originally Posted by monro (Post 29823)
Mert nem szeret felfedezni :D

szerintem itt az jött le igazán háboruzni mf-el nem lehet erösebb szövi ellen:)
de akkor miért nem olyat üt akit le is tud gömbölni?:Dés az gyengébb és egy mf-et
az alap kérdés az volt,hogy melyik mf a legerösebb szövi ellen és melyik felállás a leggyengébb amit letud gyözni egy mf
és csak itt az van leírva,hogy lehet megúszni:Dnem az,hogy gyözzön egy mf egy szövi ellen hanem,hogy ússza meg:D

monro 08-29-2006 11:22

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 29824)
de akkor miért nem olyat üt akit le is tud gömbölni?:Dés az gyengébb és egy mf-et

Nos én általában MF-et játszottam lenti szinteken és az alapelvem a következő (általában):

1. valaki mindig lop... (ez rendjén is van így)
ha mindig ugyanaz lopkod pofátlanul napokig akkor megnézem a környéket hová jutok át a térkapuján. Általában a varishoz befértem és felmértem a szövit is és az épületeit is.

2. MF-ként a szövis-varis a legkönnyebben beverhető célpont
Így ha valaki pofátlanul napokig lopkod akkor bevertem 2x földre a varisukat a fenti szisztéma szerint amit taglaltunk.

Nos nem tudom nálad ez az eset milyen kategória, de sztem ha egy szövi belopkod és nem reagálom le azonnal az csak fegyverszünet. A háború azzal ér véget, hogy beverem a varist 2x és nagyjából vége is a dolognak :)

monro 08-29-2006 11:23

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 29824)

Ebben majdnem egyetértünk azért ;)
De inkább ugy mondanám "nem érdemes" :D

Harcosok 08-29-2006 11:26

Quote:

Originally Posted by monro (Post 29827)
Ebben majdnem egyetértünk azért ;)
De inkább ugy mondanám "nem érdemes" :D

de figy itt nem az a kérdés,hogy tünhetsz el tölük hanem,hogy háboruzz?
így lehet igen legjobban megúszni de nem ez volt a kérdés:)az igazi kérdésre a válasz háboruzni mf-el erös szövi ellen nem éri meg:)(ahogy mondtad mert onnan győztesen nem igazán jösz ki)

Szecsa 08-29-2006 11:27

Viszont unalom uzeskent tobb tartalekkal egy oriassal nem rosssz :)
Lehet cingalgatni a szovit :) S ha eleg sokat itt vagy még aprobb sikereket is elersz :)
S szerintem a tolis altalaban gyengebb mint a varis...nekem ez a tapasztalatom. S a tolist egy mf 13% templomu hadis varis oriassal még be is gömbözöm.

Harcosok 08-29-2006 11:29

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 29831)
Viszont unalom uzeskent tobb tartalekkal egy oriassal nem rosssz :)
Lehet cingalgatni a szovit :) S ha eleg sokat itt vagy még aprobb sikereket is elersz :)
S szerintem a tolis altalaban gyengebb mint a varis...nekem ez a tapasztalatom. S a tolist egy mf 13% templomu hadis varis oriassal még be is gömbözöm.

ez elején mi is ezt mondtuk monroval,hogy oriás csak utána burning mondta,hogy egy ork mit tehet és így nagyon elkanyarodtunk a szökési tervre:D

All times are GMT +1. The time now is 16:50.