![]() |
Lassan eljutunk csak oda, hogy nem kell tolis, csak egy gnomot kicsit kihegyezni 10% kocsmara :) S mellette hadis
|
Hat sajnos szecsa igen eljutottunk oda.
A tolvajok elvesztettek ertekuket.Regebben bezzeg pont forditva volt. Nekem van 4Ks 2001 es fomenum.Gnommal volt 8k elitem 950 hekin es ez volt a full seregem.Mindekinek ennyi volt. Most ez eleg nevetseges sereg lenne azt hiszem... A tolvaj nem tud eleg kart okozni sajnos.Mert egy hadis orias szövi elobb ramegy mielott nagy kart okoznanaka neki... |
Tud azért okozni egy nem orias fajnal eleg nagy gondokat :)
Csak mondjuk erre nem a torpe a legjobb valasztas :DD |
nekem 20k varit leszedtek szintlepes elott par nappal (gnom hadinsak kezdtem ami atalakult varissa, aztan szintlepesnel oriasra akarok valtani, es ezert 1 kocsmam van).. es ez nem kellemes meg a 20k-s variarak mellett sem :)
|
Hat igen.
De az emberek zöme arra egy hogy oneki legkevesbe tudjanak artani... Ezert van iylen sok elf meg orias,.:) A törpe tolis erdenes megfontolas de stabil idegzet kell hozza... |
Quote:
|
Quote:
Ilyenkor mindig ez jut eszembe: benne van a sugóban ,hogy 80%-al kisebb hatásu a varigyilkolás vagyis 20%nyit öl meg 4x20%=80% majdnem olyan mintha ölne 1 ember tolis:) |
sztem ez így nem gyenge még mf-nek sem:
A LEGOPTIMÁLISABB ÉPÜLETLISTA A FOGADOTT ÉRTÉKEK ALAPJÁN: Ház: 107 db; Raktár: 37 db; Tanya: 0 db; Barakk: 150 db; Őrtorony: 0 db; Templom: 150 db; Kocsma: 156 db; Föld: 600 hektár Katona: 0 Népesség: 7.490 Védő: 0 Foglalkoztatottság: 99% Támadó: 0 Pénz: -- Íjász: 0 Étel: 37.000 bála Lovas: 0 Rúna: -- rúna Elit: 8.400 Morál: -- % Varázsló: 21.000 Katonai morál: -- % Tolvaj: 8.736 Szövetség: -- Faj: Félelf Személyiség: Tudós Hírnév: -- Érték: 28.498 Helyezés: -- / -- persze csak 4 körig bírja kajával... |
Quote:
99%foglalkozotság ...jön egy mészár és:) 0tanya hát ugy egyértelműen erős orit lehet csinálni:P Végülis ha ilyen orid van az nem rossz de szerintem 0 tanyával erösebbet is lehet:PMIvel a 8400elitet nem értem:)Meg azért körönkénti jopár ezer kaja minusz számold 500-as kajaár (4. szint)hát nem valami olcsó fentartani:) |
Quote:
Büszke vagyok rád. |
All times are GMT +1. The time now is 13:00. |