![]() |
Quote:
|
Quote:
|
:eek: aháááá! szóval így lettél Ovis Kém_Egér :D
jó visszaolvasni ezeket a régi dolgokat. volt egy szövim aki velem kezdte újra a hódítót. tiszta mókás volt ahogy próbálta feltenni a növekedést de nem sikerült több körre feltennie. mert ügye nem olvasta újra a súgót, azt hitte minden a régi :D |
Quote:
|
Senk ismeros a helyzet en is 50% ig varazsolgattama növekedést magamra es semmi.Aztan rajottem hogy mia bibi :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Több országot sem lehetett tartani a normál csoportban -ez is új divat fanatikusoknak :D
A segéllyel kapcsolatos hibáról ki tud pontos infókat? -bevezetésekor egy darabig élt állítólag, bár csak futólag hallottam róla :) Amúgy még a körváltás lezárásáig élt egy olyan hiba, hogy ha pont akkor küldted ki a sereget mikor az eltávolodott, akkor otthon is maradt sereg, és ment is sereg -tehát ha volt elég helyed, akkor a pár mp-cel későbbi létszámellenőrzés alkalmával maradt egy kis potya egység :) Klántámadás közben szabira lehetett menni, és így egészen érdekes népességet lehetett produkálni túltöltött seregekkel -ezért lett bevezetve (gondolom :) ) hogy a népesség csak a terület*70 mennyiségig számít be a pontozásba. (10 milliós népességet is láttam már) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:37. |