![]() |
Quote:
|
most annyi zoldet adnek igy hirtelen :)
harcosok neked milyen orid van es melyik csopiban? na es persze HANY HEKIN?:) |
kipróbáltam 1200 hekin az emberlopást... történetesen volt pont fölöttem 1 óriás (100 ponton belül), vagyis 100%-os hatékonysággal loptam tőle (az elején legalábbis...)
9* loptam az áldozattól. az első lopás 121 embert vitt, az utolsó meg 81-et. sajnos szabin van a varisunk, és nem tudunk vihart meg szárazat tenni rá, úh vége a kísérletnek. ha menne tovább a dolog, akkor az átlag nem 60-70 lenne, max 40... 1200 hekin! megsúgok valamit. az óriást nem emberlopás + időjárással kell szétszedni. :D |
Ha szomorú vagyok, vagy rossz a kedvem, mindig Harcosokat olvasok.
Garantált jókedv és vidámság, a pszichiáterem is őt ajánlja. Ha megjelenik a Harcosok összes, elsőként dedikáltatom a mesterrel :) |
Quote:
|
ööö... nem. a varisunk van szabin, nem ő.
egyébként lehet, én fogok szívni, mert 2en vagyunk aktívak a szöviben, ők meg 3an. :) |
Hehe, én tudtam adni Csokibácsinak ződet:D:D:D
Két napig irtogattunk egy óriást G-ben mostanság. Nem valami aktívan, de azrét kapott gyújtást is, emberlopást is. Rosszul lehett beállítva az intézője, mert hamar elmentek a tolijai, még 1k emberhiány körül, szal én is tudtam lopni. Pár kísérlet után inkább abbahagytam, hogy ne égessem magam. 9!!! embert loptam tőle első ütésre, aztán 8-at, és nem folytattam. Tudom, óriás vagyok, felét hozom annak amit más, de ha felszorozzuk se egy nagy szám. A népessége 12k körül mozgott 1k emberhiány mellett... |
Quote:
9lopásra akkor átlagba számoljunk kb 100-at:D Na és még én beszélek hülyeségeket pont te irod azt,hogy annyit lop:PÉn 13lopásra irtam (ha jól emléxem)70 ember átlagot lopásonként:D Irhatod amugy napestig az értelmes hozzászolásaidat de pont magad ellen beszélsz:D Ja igen kb az 50. lopás után lesz vagy 40-es átlag látod ezt is jól mondod:D DE mondom probáljátok ki egy gnom szövivel ezt:) |
Egyebkent, az automata vedelem az 1 emberrel szemben él vagy az osszes emberrel szemben, aki art neki?
|
Quote:
Az összessel szemben. (Akár a Te ELSŐ akciód is lehet már sikertelen.) |
All times are GMT +1. The time now is 01:04. |