Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   1A Szintlépés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=754)

Synkel 12-07-2006 13:56

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 52202)
Idézet kezdete:

"Az első 24 körben nem piacozhatsz."

Idézet vége.

:)

Szal még a szabi sem megoldás... Mégsincs kiskapu:)

Ati 12-07-2006 13:57

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 52207)
Nomármost ez egy afféle jópofa megkerülő lépés. Kiskapu.

... lenne, ha így lenne, de nem így van. :)

Smooth Scroller 12-07-2006 14:52

Quote:

Originally Posted by porika (Post 52175)
szerintem 1-2 dolgot kihagytatok:

1. 2/B-en átépülni 2400 hekin, óriás varázslóból - elffé, legalább 500 épület átalakítása mennyibe kerül is ez? 1 milliárdba? Nem hiszem, hogy sok ori rohangál ekkora tartalékkal - ja, hogy miért nincs ekkora vagyona? magára vessen?! mennyi ezeket az épületeket belakni még 200-300 milla? persze apró.

2. ha fellép és a klánrakiból áttud épülni, ha szerencséje van akkor csak 1-2 alkalommal csapják meg. ha elfet választ akkor talán megússza, de megint csak a betonelfeket növelik.

Tehát azt mondom, hogy kicsit kedvezzünk azoknak akik elösször járnak az A-ban vagy szintet lépnek (az újrázóknak nem!) legyen a védelem lejárta után azonnali piac lehetőség. Aki fellép és rögtön leütik 4-500 hektárral mit fog gondolni? Milyen sz*r ez - és igaza lesz.

Avval, hogy egyesek kijelentik: "akinek nincs diplomáciai érzéke az ne jöjjön ide" öregbítik a hóditó csúcsának (?) rosszhírét.

u.i.: és továbbra sem szeretem az 1/A-t

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 52202)
Idézet kezdete:

"Az első 24 körben nem piacozhatsz."

Idézet vége.

:)

eleg szomoru, hogy ez a mervado a jatekban. szabad rablas a friss orik ellen. de ati max nyom 1 szmajlit es kesz, el van intezve. szep...

Viz 12-07-2006 14:55

Quote:

Originally Posted by porika (Post 52175)
szerintem 1-2 dolgot kihagytatok:

1. 2/B-en átépülni 2400 hekin, óriás varázslóból - elffé, legalább 500 épület átalakítása mennyibe kerül is ez? 1 milliárdba? Nem hiszem, hogy sok ori rohangál ekkora tartalékkal - ja, hogy miért nincs ekkora vagyona? magára vessen?! mennyi ezeket az épületeket belakni még 200-300 milla? persze apró.

2. ha fellép és a klánrakiból áttud épülni, ha szerencséje van akkor csak 1-2 alkalommal csapják meg. ha elfet választ akkor talán megússza, de megint csak a betonelfeket növelik.

Tehát azt mondom, hogy kicsit kedvezzünk azoknak akik elösször járnak az A-ban vagy szintet lépnek (az újrázóknak nem!) legyen a védelem lejárta után azonnali piac lehetőség. Aki fellép és rögtön leütik 4-500 hektárral mit fog gondolni? Milyen sz*r ez - és igaza lesz.

Avval, hogy egyesek kijelentik: "akinek nincs diplomáciai érzéke az ne jöjjön ide" öregbítik a hóditó csúcsának (?) rosszhírét.

u.i.: és továbbra sem szeretem az 1/A-t

Teljes mértékben egyetértek.
Én sem szeretem az 1/A-t viszont azt sem ellenzem hogy kötelező legyen, ebben az esetben viszont mindenképpen játszhatóvá kéne tenni.
Mert most nem az.

Kisbér 12-07-2006 15:46

Quote:

Originally Posted by Hammi (Post 52227)
Teljes mértékben egyetértek.
Én sem szeretem az 1/A-t viszont azt sem ellenzem hogy kötelező legyen, ebben az esetben viszont mindenképpen játszhatóvá kéne tenni.
Mert most nem az.

Miért nem?
Írd le!
Köszi!

Grabi 12-07-2006 15:56

Kisbér mostanság miért kötsz bele azokba csak tudsz? nem értem.

a hozzászólás nem elsősorban az A egészére irányult, hanem, hogy a B-ből feljövő és nem élezett orik a klánraki/helytartó etetése miatti élezett orik között nagyságrendekkel legyengülnek. ezért szeretnék, hogy az A-ban legyen piac azonnal átépülni eszerint.

NorB 12-07-2006 16:09

a magam részéről egyetértek a témaindítóval, ha lesz változás, ha nem
az nem normális, hogy támadható vagyok, támadhatok is, viszont az ellenségem tud piacozni, én nem tudok
sosem értettem, ennek mi értelme, a kettőnek szinkronban kéne lennie...

Synkel 12-07-2006 16:50

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 52265)
a magam részéről egyetértek a témaindítóval, ha lesz változás, ha nem
az nem normális, hogy támadható vagyok, támadhatok is, viszont az ellenségem tud piacozni, én nem tudok
sosem értettem, ennek mi értelme, a kettőnek szinkronban kéne lennie...

Valójában nem nagyon támadhatsz. A-ban harci cselekményhez elengedhetetlen a piac, legfeljebb bazi nagy mákkal lehet másként. Ha szintlépéskor támadó egységet is viszel magaddal, szinte biztosan szétkapnak mielőtt a piacot megközelíthetnéd...

Smooth Scroller 12-07-2006 16:57

a problemat ott latom, hogy mi van ha atjossz a b-bol mondjuk 2-3 milliard kp-vel. nem tudod elvasarolni, hanem lesz hozzad bekukk es mar indulnak is az orkok. aztan akkor mi a bubanatnak gyujtotted honapokon at...?

Synkel 12-07-2006 17:00

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 52293)
a problemat ott latom, hogy mi van ha atjossz a b-bol mondjuk 2-3 milliard kp-vel. nem tudod elvasarolni, hanem lesz hozzad bekukk es mar indulnak is az orkok. aztan akkor mi a bubanatnak gyujtotted honapokon at...?

Pénzt 3 kör után át tudod adni klánrakin keresztül, szal azt nem bukod.

All times are GMT +1. The time now is 05:46.