![]() |
A nem vipeknél az eredményesség helyén lehetne egy kis üzenet, hogy "Országod nem vip, kérünk segítsd vele munkánkat." Vagy valami emberi megfogalmazással.
|
Quote:
|
Quote:
|
Storno...
Vááá... bocs ez nem te voltál...:D:D:D |
Akkor csak nem én mondtam ilyet baba:D Nézd, mindenkivel nem lehet jót tenni. Nekem ez jutott eszembe, de minden jobb ötlet előtt fejet hajtok. Ugyanakkor a dátumos és nyilas ötlet nekem tetszik(hisz én találtam ki:D ) Arról mi a vélemény? És ne értsetek félre, nem akarom offolni, vagy elvinni más irányba a topicot.
|
Nekem a dátum és nyíl ötlet tetszik, de csak mint többlet infó. Sztem a hírnév és eredményesség kiszedése nem jó ötlet (ha csak nincs más megoldás).
|
Quote:
Nekem ezzel az ötlettel az ég világon semmi bajom nem lenne, lásd fentebb, viszont a három kis ikon sem foglalna annyi helyet, ami miatt ki kéne venni, így lehet mindenkinek jót tenni.:p Az ötleted második fele ettől eltekintve jónak tűnik, csak nem tudom mennyire megoldható.:D |
Quote:
|
Quote:
|
Túl van tárgyalva, én vagyok csak értetlen. Most már csak Ati kéne, hogy jöjjön, és megmondja, mit tegyünk. Jó lesz-e vajh valamelyik megoldás, vagy ötleteljünk még?
|
All times are GMT +1. The time now is 14:14. |