Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Vip Hétvégi Játékban Katona Piac megszűntetése. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=678)

BeeLord 10-19-2006 15:01

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 36077)
Szeptember ota mindegyiken ott voltam:)ha nem is vip hv-n:)
Cska figyelni kellene már nyertem is azóta;)

Ergo vagy csaltál, és nyertél, vagy önmagad cáfolod. Mondván, hogy az utalgatókkal nem lehet felvenni a versenyt, ezek szerint viszont neked mégis sikerült.

Illetve ha te is általánosítgatsz: ami nem tetszik, meg kell szüntetni? Javaslom ezen elv alapján, hogy rugassuk ki az összes politikust, szüntetessük meg a Budapest TV-t, illetve tüntessünk el mindennemű különbséget az emberek között, stb.

Dragi 10-19-2006 15:11

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 36066)
Akkor a többi javaslatra is:akinek így nem jó a hód nem kell játszani:)
És téged amugy mit befolyásol ez?
nem is hv-zol akkor minek?
Mostanság minden témát lefujgatsz...Mert pl te nem használod a piacot már nem kell az se másnak ne legyen jó....(ugy nem használod,hogy kaját,fegyot stb-t tartasz ott)
hv-t nem használod akkor ne szolj bele csak azt akarod ha neked nem kell akkor másnak se legyen jó..

:D:D Tudod rájöttem hogy nem minden a Hódító és úgy nem lehet hétvégit nyerni ha nem tudok péntek este 7-től hétfő hajnali 2-ig lenni jó tudom neked ez nem probléma mert te vagy a zisten császár meg a stb. de nekem a suli már gázosabb dolog mint neked szakközép 3.-ikba nem jó dolog hulla fáradtan becammogni a suliba :) De a nyáron amint tudom nyomom a hétvégiket :) És különben is az ismerőseimtől megkaptam hogy függő vagyok :D:D:D Nem is értem miért :D jah és az meg hogy hv-zol bizonyítja hogy gyáva vagy mert az orid nevét még mindig nem árultad el senkinek :) szal ennyit rólad :)

Jah és nyugodtan fenyegőzhetsz a varis haverjaiddal :)

Cece 10-19-2006 15:18

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 36086)
Ergo vagy csaltál, és nyertél, vagy önmagad cáfolod. Mondván, hogy az utalgatókkal nem lehet felvenni a versenyt, ezek szerint viszont neked mégis sikerült.

Illetve ha te is általánosítgatsz: ami nem tetszik, meg kell szüntetni? Javaslom ezen elv alapján, hogy rugassuk ki az összes politikust, szüntetessük meg a Budapest TV-t, illetve tüntessünk el mindennemű különbséget az emberek között, stb.

Enyhén szólva túlzásokba esel. Összekötöd a való életet egy internetes játékkal.
Nem akarok senkinek a védelmére kelni, de "Pistike" is nyerhet hétvégit, ha éppen úgyhozza a sors és az "Ászok" valamil;yen okból kifolyólag kimaradnak a játékból. Nem kell feltétlenül csalásra asszociálni. De az tény és való, ha páran összejátszanak a többinek esélye sincs. A Pici utalgatás nem minősül szabájsértésnek, mivel nem nyomon közvethető, de ha nem lenne reálisabb lenne a játék végeredménye.
Meggyőződésem, hogy a kattincspiac megtartását csak az támogatja, aki pontosan arra használja amiért mindenki más a megszüntetése mellett érvel.
Ha tévednék ez ügyben akkor jó lenne egy konkrét indok "Miért maradjon a rabszolgapiac" címmel; eddig ugyanis nyomósabb érvek vannak az eltörlése mellet, szerintem.

Dragi 10-19-2006 15:23

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 36092)
Enyhén szólva túlzásokba esel. Összekötöd a való életet egy internetes játékkal.
Nem akarok senkinek a védelmére kelni, de "Pistike" is nyerhet hétvégit, ha éppen úgyhozza a sors és az "Ászok" valamil;yen okból kifolyólag kimaradnak a játékból. Nem kell feltétlenül csalásra asszociálni. De az tény és való, ha páran összejátszanak a többinek esélye sincs. A Pici utalgatás nem minősül szabájsértésnek, mivel nem nyomon közvethető, de ha nem lenne reálisabb lenne a játék végeredménye.
Meggyőződésem, hogy a kattincspiac megtartását csak az támogatja, aki pontosan arra használja amiért mindenki más a megszüntetése mellett érvel.
Ha tévednék ez ügyben akkor jó lenne egy konkrét indok "Miért maradjon a rabszolgapiac" címmel; eddig ugyanis nyomósabb érvek vannak az eltörlése mellet, szerintem.

Miért maradjon a katincs piac :) hmm mondjuk ha nem csak arra gondolunk hogy utalni lehet a piacon mondjuk Pistike elmegy alukálni beállítja a HT. de valaki beüti elmegy jó pár háza ember hiány van elmegy pár tanya is a barakkokból el megy pár emberke a HT kirakja a piacra 50k-ért és aki észre veszi megveszi marha nagy előnyre tesz szert kb. 100-200 egységgel :p nagy cucc amúgy meg nem értem miről beszéltek :D Mindenki nagyon jól tudja hogyha pl. utalnak az elsőnek akkor a 2.-tól az 5.-ig mindenki rászáll az 1.-re tehát olyan marha nagy előnye nem származik belőle! és ha teszem azt az 2-tól az 5-ik helyezettig ismerik egymást és msn-en összebeszélnek hogy na szedjük le az 1.-őt akkor meg nem tök mindegy hogy van-e katona piac vagy sem ?:D

Dragi 10-19-2006 15:27

De ha valaki feltud idézni egy nagy katona piaci utalást ????? Mert ha nem akkor nincs miről beszélgetnünk :) 300-400 egységekről nem beszélünk :) 1500-2000 katincs feletti érdekel csak és mondjuk nem a max. árért volt kint mert akkor beszélhetünk utalásról :)

Dragi 10-19-2006 15:31

jah és Cece mielőtt azt gondolod hogy én vagyok a legelső aki a piacon katincsot utal akkor nagyon tévedsz :D Soha az életben nem raktam ki eddig szánt szándékból több ezer katincsot :) olyan volt hogy 7 meg 54 íjász kint csücsült a piacon de hát az semmi:D az a HT. volt jah de akkor az is utalás mi ??? hupsz akkor többet nem fordul elő :D nem semmik vagytok :) ha nem kell katona piac játszatok sima hétvégit ezt tudom ajánlani :) és utánna sírjatok hogy ott is csalnak :)

Cece 10-19-2006 15:37

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 36093)
Miért maradjon a katincs piac :) hmm mondjuk ha nem csak arra gondolunk hogy utalni lehet a piacon mondjuk Pistike elmegy alukálni beállítja a HT. de valaki beüti elmegy jó pár háza ember hiány van elmegy pár tanya is a barakkokból el megy pár emberke a HT kirakja a piacra 50k-ért és aki észre veszi megveszi marha nagy előnyre tesz szert kb. 100-200 egységgel :p nagy cucc amúgy meg nem értem miről beszéltek :D Mindenki nagyon jól tudja hogyha pl. utalnak az elsőnek akkor a 2.-tól az 5.-ig mindenki rászáll az 1.-re tehát olyan marha nagy előnye nem származik belőle! és ha teszem azt az 2-tól az 5-ik helyezettig ismerik egymást és msn-en összebeszélnek hogy na szedjük le az 1.-őt akkor meg nem tök mindegy hogy van-e katona piac vagy sem ?:D

Hétvégiztél te már valaha?
Most nem azért, de álltalában nem úgy műkszik, hogy a 2.-5.ig összebeszélnek ...de mindengy.
A hétvégiben ha egységet adsz el, veszítesz stb, akkor nincs esélyed neyerni. Szal teljesen mindegy, hogy eladod vagy elmegy. Én elég sokat játszottam anno, de valahogy elment a kedvem. Először azért, mert 1napi játék után, úgy, hogy nem maradt ki egytlen képzés sem + maximális volta a munkanélküliség + megvettem mindent amit csak tudtam és mégis az 1gyel felettem lévő orinak 2x akkora srerege volt.
Másodszor meg azért, mert egy másik alkalommal későb kezdtem a játékot, ahogy a 6.helyig elértem lett rajtram vagy 4 TK és nem ám a tekijeimet + a pénzemet lopták, hanem ment a katona+ varigyilok tűzgolyóáradat kíséretében. ... szall ... nem igazán kell hozzá kommnetár.
A "helytaró majd kirakja a katit, hogy ne menjen el" érvelés nekem édeskevés.
Aki meg úgy akar hétvégizni, hogy átalussza a felét az egyébként sem tud eredményeket elérni (kivéve, ha utal valaki neki :D ).

Cece 10-19-2006 15:39

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 36095)
De ha valaki feltud idézni egy nagy katona piaci utalást ????? Mert ha nem akkor nincs miről beszélgetnünk :) 300-400 egységekről nem beszélünk :) 1500-2000 katincs feletti érdekel csak és mondjuk nem a max. árért volt kint mert akkor beszélhetünk utalásról :)

300-400 egység sem elenyésző egy hvg játékban... főleg a szombati napon. + 400lóval szombat délelőtt azért lehet ezt -azt kezdeni.

Dragi 10-19-2006 15:40

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 36098)
Hétvégiztél te már valaha?
Most nem azért, de álltalában nem úgy műkszik, hogy a 2.-5.ig összebeszélnek ...de mindengy.
A hétvégiben ha egységet adsz el, veszítesz stb, akkor nincs esélyed neyerni. Szal teljesen mindegy, hogy eladod vagy elmegy. Én elég sokat játszottam anno, de valahogy elment a kedvem. Először azért, mert 1napi játék után, úgy, hogy nem maradt ki egytlen képzés sem + maximális volta a munkanélküliség + megvettem mindent amit csak tudtam és mégis az 1gyel felettem lévő orinak 2x akkora srerege volt.
Másodszor meg azért, mert egy másik alkalommal későb kezdtem a játékot, ahogy a 6.helyig elértem lett rajtram vagy 4 TK és nem ám a tekijeimet + a pénzemet lopták, hanem ment a katona+ varigyilok tűzgolyóáradat kíséretében. ... szall ... nem igazán kell hozzá kommnetár.
A "helytaró majd kirakja a katit, hogy ne menjen el" érvelés nekem édeskevés.
Aki meg úgy akar hétvégizni, hogy átalussza a felét az egyébként sem tud eredményeket elérni (kivéve, ha utal valaki neki :D ).

Hehe látom szövegértési problémáid neked is vannak :D Tudod sima hv-zni is szoktam meg vippezni is de leírjam esetleg szótagolva is hátha könnyebben megérted :) És amúgy meg attól hogy te azt hiszed hogy nem beszélt össze senki senkivel attól még a veszély ugyanúgy fennáll :D de majd megérted ha nekiállsz esetleg újra hv-zni :p és elkéred egy pár embertől az msn címét! :p

Dragi 10-19-2006 15:42

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 36100)
300-400 egység sem elenyésző egy hvg játékban... főleg a szombati napon. + 400lóval szombat délelőtt azért lehet ezt -azt kezdeni.

persze :D na jó mindegy hagyjuk! ez a topic úgyis elfog veszni :) Nem értem miért nem jó nektek úgy ahogy van minden valami nem tetszik nem kell játszani még mindig ezt mondom :)

*bunkó napom van és nincs kedvem megérteni az embereket!*

All times are GMT +1. The time now is 16:43.