![]() |
Quote:
Illetve ha te is általánosítgatsz: ami nem tetszik, meg kell szüntetni? Javaslom ezen elv alapján, hogy rugassuk ki az összes politikust, szüntetessük meg a Budapest TV-t, illetve tüntessünk el mindennemű különbséget az emberek között, stb. |
Quote:
Jah és nyugodtan fenyegőzhetsz a varis haverjaiddal :) |
Quote:
Nem akarok senkinek a védelmére kelni, de "Pistike" is nyerhet hétvégit, ha éppen úgyhozza a sors és az "Ászok" valamil;yen okból kifolyólag kimaradnak a játékból. Nem kell feltétlenül csalásra asszociálni. De az tény és való, ha páran összejátszanak a többinek esélye sincs. A Pici utalgatás nem minősül szabájsértésnek, mivel nem nyomon közvethető, de ha nem lenne reálisabb lenne a játék végeredménye. Meggyőződésem, hogy a kattincspiac megtartását csak az támogatja, aki pontosan arra használja amiért mindenki más a megszüntetése mellett érvel. Ha tévednék ez ügyben akkor jó lenne egy konkrét indok "Miért maradjon a rabszolgapiac" címmel; eddig ugyanis nyomósabb érvek vannak az eltörlése mellet, szerintem. |
Quote:
|
De ha valaki feltud idézni egy nagy katona piaci utalást ????? Mert ha nem akkor nincs miről beszélgetnünk :) 300-400 egységekről nem beszélünk :) 1500-2000 katincs feletti érdekel csak és mondjuk nem a max. árért volt kint mert akkor beszélhetünk utalásról :)
|
jah és Cece mielőtt azt gondolod hogy én vagyok a legelső aki a piacon katincsot utal akkor nagyon tévedsz :D Soha az életben nem raktam ki eddig szánt szándékból több ezer katincsot :) olyan volt hogy 7 meg 54 íjász kint csücsült a piacon de hát az semmi:D az a HT. volt jah de akkor az is utalás mi ??? hupsz akkor többet nem fordul elő :D nem semmik vagytok :) ha nem kell katona piac játszatok sima hétvégit ezt tudom ajánlani :) és utánna sírjatok hogy ott is csalnak :)
|
Quote:
Most nem azért, de álltalában nem úgy műkszik, hogy a 2.-5.ig összebeszélnek ...de mindengy. A hétvégiben ha egységet adsz el, veszítesz stb, akkor nincs esélyed neyerni. Szal teljesen mindegy, hogy eladod vagy elmegy. Én elég sokat játszottam anno, de valahogy elment a kedvem. Először azért, mert 1napi játék után, úgy, hogy nem maradt ki egytlen képzés sem + maximális volta a munkanélküliség + megvettem mindent amit csak tudtam és mégis az 1gyel felettem lévő orinak 2x akkora srerege volt. Másodszor meg azért, mert egy másik alkalommal későb kezdtem a játékot, ahogy a 6.helyig elértem lett rajtram vagy 4 TK és nem ám a tekijeimet + a pénzemet lopták, hanem ment a katona+ varigyilok tűzgolyóáradat kíséretében. ... szall ... nem igazán kell hozzá kommnetár. A "helytaró majd kirakja a katit, hogy ne menjen el" érvelés nekem édeskevés. Aki meg úgy akar hétvégizni, hogy átalussza a felét az egyébként sem tud eredményeket elérni (kivéve, ha utal valaki neki :D ). |
Quote:
|
Quote:
Hehe látom szövegértési problémáid neked is vannak :D Tudod sima hv-zni is szoktam meg vippezni is de leírjam esetleg szótagolva is hátha könnyebben megérted :) És amúgy meg attól hogy te azt hiszed hogy nem beszélt össze senki senkivel attól még a veszély ugyanúgy fennáll :D de majd megérted ha nekiállsz esetleg újra hv-zni :p és elkéred egy pár embertől az msn címét! :p |
Quote:
*bunkó napom van és nincs kedvem megérteni az embereket!* |
All times are GMT +1. The time now is 16:43. |