Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Forma-1 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=67)

G.O.D. 03-08-2006 14:06

Mclaren 4 ever

Amióta az eszemet tudom Mclaren fan vagyok... Ha elmegy Kimi, majd jön valaki a helyére... De hogy éppen abba a piros ócskavasba mászik bele :mad:
Lehet, hogy a csizmadia elmegy jövőre nyugdijba, és ő lesz a főpilóta. Nehezen tudnám elképzelni, hogy ,,Barichello,,t játszassanak vele és ezt ő hagyná.
Adtam néhány csillagot :D

Apa 03-08-2006 15:18

igaz., igaz

Davalon 03-08-2006 15:33

Semmivel össze nem téveszthető a Ferrari-érzés. Ha valaki Ferrarit vezethet, az nem hasonlítható semmihez. Maranello-ban a pap megkondítja a harangot, ha nyer a csapat, de volt arra is példa, hogy az emberek a magasba dobálták. Van ott egy Enzo Ferrari nevét viselő auditorium, ami olyan, mint egy mozi, kényelmes székek, hatalmas vetítővászon. Oda betévedhet az ember, leül és megnézheti a futamot. És akkor a múzeumról még nem is beszéltem.:) A legtöbb pilóta nem (csak) azért megy a Ferrariba, mert nyerni akar, hanem mert nem akar kihagyni egy Ferrarit. A sportautói pedig a világon a legjobbak. Az Egy asszony illata című filmben van egy állat jelenet, amikor Al Pacino vakon vezet egy tűzpiros dögöt, félelmetes. És a hangja... Maranelloban, meg Modenában is láttam őket, ahogy mennek. Ha a Ferrari nem Forma-1-es autókat építene, hanem targoncát, és azokkal indulna a futamokon, akkor is népszerű maradna, mint ahogy az is volt, amikor Gerhard Berger ment vele, a tizenvalahányadik helyeken. Nem számít.
Schumacher pedig olyan, mint Arnold a testépítésben.;) Az egyik 7-szeres világbajnok, a másik 7-szeres Mr. Olimpia;) Mindkettőnél lettek és lehetnek jobbak. Ezen az alapon soha nem lehetne a régi sportolók közül senkit nagynak nevezni, mert mindegyikük rekordját már rég megdöntötték az újabb generációk. Mégis fennmaradtak...

Etyekwood 03-08-2006 15:53

Quote:

Originally Posted by G.O.D.
Amióta az eszemet tudom Mclaren fan vagyok... Ha elmegy Kimi, majd jön valaki a helyére... De hogy éppen abba a piros ócskavasba mászik bele :mad:
Lehet, hogy a csizmadia elmegy jövőre nyugdijba, és ő lesz a főpilóta. Nehezen tudnám elképzelni, hogy ,,Barichello,,t játszassanak vele és ezt ő hagyná.
Adtam néhány csillagot :D

Végre Te is megtaláltad ezt a topicot:)

És köszi a csillagokat Suzy:)

Etyekwood 03-08-2006 15:58

Igen, Dav, elgondolkodtam egy kicsit a dolgon amit nem ídézte be, mert nagyon hosszú:) és ebben is egyetértek veled, hogy a ferrari az egy mítosz, és azért nagyon sok pilóta átülne még abba a targoncába is:)

G.O.D. 03-09-2006 06:14

Én nem :D Bár valószinű azért mert elvakult Mclaren-es vagyok...
Senna, Prost, Mansell, Hakkinnen, etc...
Bár ez mit sem von le a piroskák lényegéből. Ha alámraknának egyet, lehet,hogy azé nem visitoznék ellene, de inkább az F1-mclaren...

Etyekwood 03-09-2006 07:21

:)
én akkor is a földhöz csapkodnám magam, ha egy tavalyi Minardi-t raknának alám:D

Egyébként tudomásom szerint Németországban van olyan lehetőség, persze borsos árak mellet, hogy ki lehet próbálni az Forma 3000 /GP2/ -s ill. az F1-es autókat.
De előtte tanfolyamon kell részt venni!
többet sajnos nem tudok róla, mert az ár miatt nem érdeklőttem utánna:)

Davalon 03-09-2006 11:01

Quote:

Originally Posted by G.O.D.
Én nem :D Bár valószinű azért mert elvakult Mclaren-es vagyok...
Senna, Prost, Mansell, Hakkinnen, etc...
Bár ez mit sem von le a piroskák lényegéből. Ha alámraknának egyet, lehet,hogy azé nem visitoznék ellene, de inkább az F1-mclaren...

Prost és Mansell volt a Ferrarinál is.

G.O.D. 03-09-2006 15:20

Quote:

Originally Posted by Davalon
Prost és Mansell volt a Ferrarinál is.

Tudom, de nem a ferrarinál voltak bajnokok, de lehet hogy nem emléxem jól...
Senna a ferrarinál akarta befejezni a pályafutását, csak sajna...
Azért arra kiváncsi lettem volna mit csináltak volna sumival :D

Davalon 03-09-2006 15:21

Hát Ő akkor még a Benettonban volt.

All times are GMT +1. The time now is 09:53.