![]() |
Mclaren 4 ever
Amióta az eszemet tudom Mclaren fan vagyok... Ha elmegy Kimi, majd jön valaki a helyére... De hogy éppen abba a piros ócskavasba mászik bele :mad:
Lehet, hogy a csizmadia elmegy jövőre nyugdijba, és ő lesz a főpilóta. Nehezen tudnám elképzelni, hogy ,,Barichello,,t játszassanak vele és ezt ő hagyná. Adtam néhány csillagot :D |
igaz., igaz
|
Semmivel össze nem téveszthető a Ferrari-érzés. Ha valaki Ferrarit vezethet, az nem hasonlítható semmihez. Maranello-ban a pap megkondítja a harangot, ha nyer a csapat, de volt arra is példa, hogy az emberek a magasba dobálták. Van ott egy Enzo Ferrari nevét viselő auditorium, ami olyan, mint egy mozi, kényelmes székek, hatalmas vetítővászon. Oda betévedhet az ember, leül és megnézheti a futamot. És akkor a múzeumról még nem is beszéltem.:) A legtöbb pilóta nem (csak) azért megy a Ferrariba, mert nyerni akar, hanem mert nem akar kihagyni egy Ferrarit. A sportautói pedig a világon a legjobbak. Az Egy asszony illata című filmben van egy állat jelenet, amikor Al Pacino vakon vezet egy tűzpiros dögöt, félelmetes. És a hangja... Maranelloban, meg Modenában is láttam őket, ahogy mennek. Ha a Ferrari nem Forma-1-es autókat építene, hanem targoncát, és azokkal indulna a futamokon, akkor is népszerű maradna, mint ahogy az is volt, amikor Gerhard Berger ment vele, a tizenvalahányadik helyeken. Nem számít.
Schumacher pedig olyan, mint Arnold a testépítésben.;) Az egyik 7-szeres világbajnok, a másik 7-szeres Mr. Olimpia;) Mindkettőnél lettek és lehetnek jobbak. Ezen az alapon soha nem lehetne a régi sportolók közül senkit nagynak nevezni, mert mindegyikük rekordját már rég megdöntötték az újabb generációk. Mégis fennmaradtak... |
Quote:
Végre Te is megtaláltad ezt a topicot:) És köszi a csillagokat Suzy:) |
Igen, Dav, elgondolkodtam egy kicsit a dolgon amit nem ídézte be, mert nagyon hosszú:) és ebben is egyetértek veled, hogy a ferrari az egy mítosz, és azért nagyon sok pilóta átülne még abba a targoncába is:)
|
Én nem :D Bár valószinű azért mert elvakult Mclaren-es vagyok...
Senna, Prost, Mansell, Hakkinnen, etc... Bár ez mit sem von le a piroskák lényegéből. Ha alámraknának egyet, lehet,hogy azé nem visitoznék ellene, de inkább az F1-mclaren... |
:)
én akkor is a földhöz csapkodnám magam, ha egy tavalyi Minardi-t raknának alám:D Egyébként tudomásom szerint Németországban van olyan lehetőség, persze borsos árak mellet, hogy ki lehet próbálni az Forma 3000 /GP2/ -s ill. az F1-es autókat. De előtte tanfolyamon kell részt venni! többet sajnos nem tudok róla, mert az ár miatt nem érdeklőttem utánna:) |
Quote:
|
Quote:
Senna a ferrarinál akarta befejezni a pályafutását, csak sajna... Azért arra kiváncsi lettem volna mit csináltak volna sumival :D |
Hát Ő akkor még a Benettonban volt.
|
All times are GMT +1. The time now is 09:53. |