![]() |
Quote:
Gondoljuk mar vegig ertelmesen..:P |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én annyit azért hozzátennék, hogy csak az 1800 kör után kezdődne bármi ilyen földvesztéses vagy egyéb szankció, hogy a normál játékmenetet ez ne befolyásolja. Így akár még az általad felvetett szitu is kivitelezhető gond nélkül. Az 4 napi játékkal (mert 3 napot szabin van hétvégénként a példád szerint) az 19 hét a topban, kb 4 hónap. |
Térjünk vissza az eredeti témára. Egyre többen támogatják, hogy
-erősítsük meg a személyiségeket. (Személyiségek kiegyenlítése topic http://forum.queosia.com/showthread.php?t=645 ) -nehezítsük meg a fordulást. (Ez a topic) Ennek előnyei: -Az előnyök miatt sokkal csábítóbb lesz a több személyiség, ezért a csúcsról sokan fordulni fognak. -Ha valaki a csúcson nem akar fordulni, azt idővel a sokkal erősebb több személyiségű országok le fogják verni. -Így mások számára is elérhető lesz a top. -A fordulás nehezítései miatt a jelenlegi több személyiségű országok is küzdelemre lesznek késztetve, mert minél több sazemélyiségük lesz, annál nehezebb lesz fordulni. Van más előny is? Alapvetően én is egyetértek evvel a felvetéssel. Problémáim: -Nem teljesen igazságos, hogy Tuvalu, Kajszi, én, stb. "könnyedén" szereztünk sok személyiséget, az utánunk következők pedig nehezebben fognak. -Az eddig felvetett nehezítések igazán csak az 1A-ban nehezen teljesíthetőek. -Félő, hogy kialakul az 1A-ban egy olyan top, amelyik továbbra sem fordul. Ezekután ennek a topnak a kisoriai fognak könnyedén újabb személyiségeket szerezni a B-ből. |
Quote:
azért ne essünk már túlzásba! :) a fellépési határ felett bőven lehet termelni, pézgyűjteni a köv szintre, vagy csak úgy felmenni, másokkal csatázni, stb. ezzel ne legyen már gond ha valaki leszabizik a 10. helyen az se gond mert utolérhető. egyedül a top 1-3 orik a gondok ha mindig szabin vannak. tehát ha terület csökkenés bőven elég ha ezek, vagy ezek közül mondjuk mindig a legelső veszít földet ha szabin van. induljon egy számláló, minden top 1-3 helyen eltöltött szabis kör alatt menne 1et, és ha kiesik a top3-ból akkor sem csökken, csak szintlépéssel nullázódik. és ha eléri az 1000 kört, akkor kezdjen csökkenni az ori szabi alatt. |
Quote:
Ez így nekem nem tetszik.Sokkal jobb, ha az 1800 top kör után csökken szabi alatt a hekiszám. A Fegya által felvetett probléma szintén érdekes, hogy ha nincs beépítetlen hekije, akkor mit veszít. Szerintem az intézője majd megmondja: a hátra rangsorolt épületeket veszíti el sorra. |
Quote:
de lévén pl aki most fordul majd kék 7essel, az valószínüleg nem fogja tudni 1000 kör alatt végig lloholni a csopikat, azaz lehet mire fordul 1-et addigra egy kék 2-es 2x is fordul, azaz a sokkék számosoknak is új kihívások lesznek elgondolkodtató, hogy kék5-től felfelé nem kéne engedélyezni a 2/Bből való fordulást. mert aki nagyon trónolna 1/Aban ha egy rakás felerősödött kék 5-6os ori megy ellenük nehezen állhat ellent (igaz ez sem 1000 körös projekt lesz nekik :) ). |
Quote:
szerintem meg véletlenszerűen kéne veszítenie, mintha a császár leütne róla 1 hekit. mert ha valakinek alul vannak az intézőben a tornyai, akkor elég túlzás, ha épp az össze tornyát elveszíti. esetleg törpeként alul vannak a bányái.. |
All times are GMT +1. The time now is 15:42. |