Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség az Anarchista csoporthoz (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Kis segitség az-Anarch Piacra (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=636)

Ati 07-23-2006 23:01

Quote:

Originally Posted by SiMON
Semmit nem tudnak a kisebbek csinálni, mert ugye ha van elég pénzed + a cimbinek aki segit felvásárolni akkor mindig is a te kezedben lesz a piac.

Szerintem ezzel le is lehet zárni a témát.

Erről szól az anarch, ez így van rendjén.

Figaro 07-23-2006 23:03

nem hiszem,hogy Nevernek kellene cimbi hozza,hogy felvasarolja komplett a piacot,illetve a katipiacot mar nem lehet felvenni,de a többi nem gond.Es laccik hogy nem reg kezdted ott,akkor kellett volna legyel,amikor a nagyok vittek,mint Aurrie es tarsai:)

SiMON 07-23-2006 23:06

Quote:

Originally Posted by Figaro
nem hiszem,hogy Nevernek kellene cimbi hozza,hogy felvasarolja komplett a piacot,illetve a katipiacot mar nem lehet felvenni,de a többi nem gond.Es laccik hogy nem reg kezdted ott,akkor kellett volna legyel,amikor a nagyok vittek,mint Aurrie es tarsai:)

Akkor így értelmetlen a topic.

Akinek kell pénz az szóljon Nevernek és küldje a vipet/1mrd értékben. Ugye ez az iratlan szabály ?

Figaro 07-23-2006 23:06

a baj az,hogy mindenki egyböl hatalmas termelöket szeretne,es utalja azt akinek mar megvan.De azt,hogy 2-3 evig fedeztel es harcoltal azert,hogy ott legyenek azok az orszagok ahol most vannak,az egyikötöket se erdekli

Never 07-23-2006 23:07

Simon,csináltam egy hódító dühöngőt,oda írhatsz rólam akármit :D
Élj a lehetőséggel,mert engem télleg érdekel,amit mondasz,de inkább csak a kíváncsiság miatt :)

SiMON 07-23-2006 23:08

Végső szóként tényleg csak annyit tudok hozzáfúzni, hogy akinek kell pénz az irjon be diplomáciába biztos hogy fog kapni. Ez 100% és nem lesznek fogók.

Ez megoldás Never?

Never 07-23-2006 23:08

Amúyg így van,ha vkinek kell 1 mrd,ír nekem,és 1 vipért utalok neki.Ez is szabályos anarchban :)
Mint ahogy az is,hogy uralom a piacot.Sőt, még az is,hogy 800 fölé nem mehet akárki.

Figaro 07-23-2006 23:10

nincs ilyen szabaly,de mindenki ugy könnyiti maganak a jatekot ahogy tudja,neked lent nem kell vip,nekem fent vip nelkül halott az orim.Tehat ha tudom anyagiakert szerzek vipet,semmi kivetni valot nem talalok a dologban.De szerintem egy rakas ember megmondhatja,hogy sok-sok milliardot adogatunk csak ugy,barkinek,aki normalisan ker.

SiMON 07-23-2006 23:11

Quote:

Originally Posted by Never
Simon,csináltam egy hódító dühöngőt,oda írhatsz rólam akármit :D
Élj a lehetőséggel,mert engem télleg érdekel,amit mondasz,de inkább csak a kíváncsiság miatt :)

Majd megbeszéljük 4 szem közt, de nem most.

Never 07-23-2006 23:13

Rendben :)
Amúgy az anarch azért anarch,hogy segítsék egymást a barátok,ha akarják,és tudják.Sokan ezt normálban is megteszik,sőt ott is utalgatnak,ezen miért nem akadsz ki? :)

All times are GMT +1. The time now is 04:35.