Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   vihar, szárazság varázslat készültésg rontó hatása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=627)

Meteo 02-27-2007 15:55

Kórház :(

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 76304)
a vihar azért tényleg nem olyan para. A-ban minden hadis szerintem jó barátságot kötött már vihar vilivel, annyit játszottak már együtt :)

a vihar elsősorban az ellen készüjének levételére jó szerintem is

Arról nem is beszélve, hogy a vihart pölö kórházakkal is lehet 'ellensúlyozni'. Én már tapasztaltam. :(

Felrakod a vihart, ő meg röhög, mert még nő is a népessége. Felrakod a szárazságot, aztán ugye tanyafree.

Hűdeleártóztad...

:D

Dragi 02-27-2007 15:57

Quote:

Originally Posted by Meteo (Post 76316)
Arról nem is beszélve, hogy a vihart pölö kórházakkal is lehet 'ellensúlyozni'. Én már tapasztaltam. :(

Felrakod a vihart, ő meg röhög, mert még nő is a népessége. Felrakod a szárazságot, aztán ugye tanyafree.

Hűdeleártóztad...

:D

viszont ha annyi kóházat tart valamibe gyengébbnek kell lennie ;) pl. sereg, vari, toli :) ha seregbe akkor bevered, ha variba akkor tűzgolyó, tolival gyújtás ember lopás :) stb. stb.....

Meteo 02-27-2007 16:00

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 76318)
viszont ha annyi kóházat tart valamibe gyengébbnek kell lennie ;) pl. sereg, vari, toli :) ha seregbe akkor bevered, ha variba akkor tűzgolyó, tolival gyújtás ember lopás :) stb. stb.....

Nem azt mondtam, hogy nincs gyenge pontja, hanem, hogy nem sokat fog rajta az említett 2.

Egyébként meg, a legjobb ilyen a tornyos, tolvajos elf lehet...

LotR 02-27-2007 16:01

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 76318)

háát hamár említetted a tűzgolyó is megérne egy misét... :)
De annak azért van gyakorlatias haszna , amire tényleg jó hogy van:)

Meteo 02-28-2007 09:17

Vihar +++

Az én véleményem az lenne, hogy a vihart "erősíteni", pontosítani kellene.

Az indok a következő.

Felrakom egy 600 hektáros országra, akinek van X embere, ebből nem is 0,5% megy el neki, hanem csak 0,386% Ez a feltüntetett értéknek kb csak a 3/4-e.

Az előzőleg adott országra az elmenő emberek száma kevesebb, mint 30. Ekkora mennyiséggel lényeges kár nem okozható, ráadásul tolvajokkal simán vissza lehet lopni ennyit.

A súgóban meg ez van:

Ha ellenfeledre vihart bocsátasz, minden körben, amíg a varázslat tart, embereinek 0,5%-a elhagyja az országot a szörnyű időjárás miatt, és új emberek sem költöznek be.

A 0,5% tehát téves, csakúgy, mint a nem költöznek be.

Ha tényleg 0,5%-ot vinne és tényleg nem lenne bevándorlás, már lehet azzal is kiegyeznék.

Valezius 02-28-2007 09:24

Quote:

Originally Posted by Meteo (Post 76550)
Felrakom egy 600 hektáros országra, akinek van X embere, ebből nem is 0,5% megy el neki, hanem csak 0,386% Ez a feltüntetett értéknek kb csak a 3/4-e.

Ez biztos? -0,5-et és +0,5-et tapasztaltam már, de -0,4-et még nem.

Meteo 02-28-2007 09:30

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 76552)
Ez biztos? -0,5-et és +0,5-et tapasztaltam már, de -0,4-et még nem.

Ez 1000% :D

Deni 02-28-2007 09:33

nálam a pillanatnyi elvándorlás vihar miatt 0.5%.. pontosan.. :)

nahjó.. 0.51838 %

Meteo 02-28-2007 09:34

Jó neked. :D

Az én ellenemnek meg kevesebb.

Deni 02-28-2007 09:39

Valamint a kórház vs. vihar móka, ha jól tudom bug volt és már nem működik.. legalábbis nálam ha van kórház ha nincs kórház az elvándorlás folyamatos, bevándorlás nuku :)

All times are GMT +1. The time now is 18:53.