Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Hódító relikvia (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=612)

Ati 07-16-2006 20:36

Kb 1 nap, vagy kevesebb van hátra a hivatalos szavazásból (hacsak nem kell hosszabbítás :D), úgyhogy tessék sietni emberek! :)

DearCody 07-16-2006 21:27

A szavazás után rögtön nyilvánosságra lesz hozva az eredmény? Mert engem már nagyon érdekel a vége. Lenne tippem, de nem akaro inni előre a medve bőrére....ezzel már megjártam egy párszor. :(

Ati 07-16-2006 21:34

Quote:

Originally Posted by DearCody
A szavazás után rögtön nyilvánosságra lesz hozva az eredmény? Mert engem már nagyon érdekel a vége. Lenne tippem, de nem akaro inni előre a medve bőrére....ezzel már megjártam egy párszor. :(

Tuti nem rögtön, mert este lesz lezárva, amikor már hulla leszek.

DearCody 07-16-2006 21:47

Quote:

Originally Posted by Ati
Tuti nem rögtön, mert este lesz lezárva, amikor már hulla leszek.

Jó, jó, de gondolom nem kell rá várni több napot. Türelmetlen vok tudom. :D

Remedy 07-17-2006 18:09

Amugy amikor olvastam fenn hogy Hodito relikvia, azt hittem lehet kapni ilyen aranykupat meg aranyermet, amibe bele van irva, hogy Remedy (#26373)
:)

Ati 07-17-2006 18:13

Quote:

Originally Posted by Remedy
Amugy amikor olvastam fenn hogy Hodito relikvia, azt hittem lehet kapni ilyen aranykupat meg aranyermet, amibe bele van irva, hogy Remedy (#26373)
:)

Már miért pont az lenne beleírva? :D:D:D

Ati 07-17-2006 20:42

A szavazás ezennel végetért. Eredményhirdetés pár nap múlva.

Köszönöm minden szavazónak a szavazatot!

Ne kérdezd, hogy mi a végeredmény, én se tudom, most emlékeztető maileket küld az a gép, úgyhogy ma nem is nézem meg. :)

DearCody 07-17-2006 22:25

Quote:

Originally Posted by Ati
A szavazás ezennel végetért. Eredményhirdetés pár nap múlva.

Köszönöm minden szavazónak a szavazatot!

Ne kérdezd, hogy mi a végeredmény, én se tudom, most emlékeztető maileket küld az a gép, úgyhogy ma nem is nézem meg. :)

Szerintem beszéhetek mindenki nevében és megköszönjük az alkotóknak és mindenkinek aki lehetővé tette, h egy ilyen szép dologgal bővüljön a hódító. Plusz köszönet még azoknak akik itt leírták a véleményüket és szavaztak!!!!

Ati 07-21-2006 19:01

Nincs elfelejtve a szavazás ám, a látszat ellenére. :) A héten, ahogy láthattátok, rengeteg bővítés került be, most ezekkel bíbelődtem, így a hivatalos végeredménye a szavazásnak mindig nincs kihirdetve. :)

DearCody 07-21-2006 23:53

Quote:

Originally Posted by Ati
Nincs elfelejtve a szavazás ám, a látszat ellenére. :) A héten, ahogy láthattátok, rengeteg bővítés került be, most ezekkel bíbelődtem, így a hivatalos végeredménye a szavazásnak mindig nincs kihirdetve. :)

Pedig szerintem sokan türelmetlenül várják velm együtt. :D Kb mikor lesz meg a hivatalos végeredmény?

All times are GMT +1. The time now is 15:44.