![]() |
Quote:
|
Quote:
írtam fent, hogy vadászom rá és mindig vissza is teszem, azaz lévén az átlagárba beleszámít az is ami még nem ért ki, gyakorlatilag 24 körön át tudom kint tartani tehát az átlagár szépen le fog zuhanni |
Quote:
miért csalás, ha mindekttő az én orim, össze van kötve csak más csopiban van? vagy épp egy lelépő klántagé aki jön fel a másik orijábal és ennek örömére meg többszörözhetem a teljes klánvagyont |
Quote:
|
Quote:
nem beszélve arról, hogy egy 10 fős klánnak lehet lentebbi szinteken vagy 50 orija szabályosan, és azt hiszem 60 orival még egy nagyobb volumenű piacot is könnyedén ki lehet szedni ráadásul úgy, hogy eközben a támadó klánban akár maxon is maradhat a pénz |
Quote:
az a baj, ugyanezt el lehet érni minden építőanyaggal , az nem tudom kinek lenne jó, hogyha kő, fa, agyag, fém egységesen 30k-ba kerül igez senki nem veszi meg, de aki nem tart bányát az nem is építkezik :D |
ha már átlagárakról beszélünk akkor minimum 1 hetes átlagárat kéne figyelembe venni, és leginkább nem a kirakottból kéne számolni, hanem a ténylegesen meg is vettből.
|
[quote=wand]
[quote=monro] 3. Ez az átlagár egy gazdasági határ ahová (vagy ami fölé x%-al) a császár minden nap kiteszi a csoport összes napi termelésének a 5-10x-esét. Quote:
Sztem inkább a tiedet szednék fel amivel megpróbálod lehúzni az árakat :) |
Quote:
Jelenleg is tudsz fellépő oriba milliárdokat pumpálni és feljebb ujrázni x-szer, tehát ez megint a "konstruktivitás hiánya" kategória... A közös piacnak ehhez semmi köze. Eddig is volt ilyen ha közös piac lesz akkor is lehet ilyen, de lényegesen nehezebb lesz az "átpumpálás" a felettébb megnövekedett piaci készlet miatt. |
Quote:
Jelenleg is tudsz fellépő oriba milliárdokat pumpálni és feljebb ujrázni x-szer, tehát ez megint a "konstruktivitás hiánya" kategória... A közös piacnak ehhez semmi köze. Eddig is volt ilyen ha közös piac lesz akkor is lehet ilyen, de lényegesen nehezebb lesz az "átpumpálás" a felettébb megnövekedett piaci készlet miatt. Támadók, védők... hmmm egy közös piacon lenne elég egység alatta, hogy ne tudj gazdaságosan utalni. Nyilván nem lenne lehetetlen, de nyilvánvalóan nehezebb (sokkal drágább) lenne mint jelenleg. |
All times are GMT +1. The time now is 12:48. |