![]() |
Quote:
Náluk autót is durván féláron kapsz (vagy még olcsóbban), mint ha itt vennéd nálunk. |
Quote:
És csak úgy mondom, hogy nézelődj, nincs minden notebook sokkal olcsóbban, az apple, mivel magyarországon iszonyat adókat kérnek itt sokkal drágább, no meg a kiesbb keresettség miatt az árrés is nagyobb, mert valamiből meg kell élniük. De azért ha megnézel bármilyen elismertebb notebookos oldalt ( persze amcsit pl ) az apple mac-ek már ár/érték arányban jobban teljesítenek mint a dell, mivel az intellel kötött szerződésükben jóval olcsóbban kapják a processzort mint mások. |
Quote:
Idehaza vételt úgy értsd, hogy kintről behozzák/hozod (ha Te, akkor a kereskedő haszna lejön belőle), ezért is kerül a végén durván duplájába. Értem én, hogy szerelmes vagy a macbook-ba, de ... A bökkenő itt az, hogy idehaza szeretne laptopot venni (gondolom a cégnek nem jó akármilyen számla), így "az ígéret földje" megint kizárva, ezért hanyagolhatjuk is. Ez van, rossz helyre születtünk ... |
Quote:
Amúgy meg vitathatatlan hogy mennyire király, amiből tudok csak apple-t veszek, a telefonnak is várom a kerskedelmi forgalomba hozatalát mert nagyon övön alulira sikerült:D Bármely walkman telefonra vagy nokiára ráver keményen. És állíólag jön akövetkező. Na de ne tréjünk el a témától. A céges számla, nos abban van valami, de kétlem hogy amcsi nem lenne jó, mert az adót akkor is magyart fizeted rá, az amcsit visszatérítik, és az amit a cég visszaigényelhet, szóval nem értem miért lenne ebben gáz. A kocsival meg annyit, hogy nehogy azt hidd hogy minden kocsit amcsiból hoznak. Ha viszont venni akarsz, és tudod hol kell kersni, betelefonálsz egy jó garázsba, és leküdeted hajóval. Mert repülővel kb anniy a szállítás díja mint maga a kocsi. Hajóval igaz hogy 3 hét, de jelentéktelen az ár. És közel nem duplája amit mo.-n kérnek érte, nem tudom próbálkoztál-e vele, de 30%nál nem szednek több hasznot még a legkóserebb kereskedésekbe se. |
Quote:
Idehaza vételt úgy értsd, hogy kintről behozzák/hozod (ha Te, akkor a kereskedő haszna lejön belőle), ezért is kerül a végén durván duplájába. Értem én, hogy szerelmes vagy a macbook-ba, de ... A bökkenő itt az, hogy idehaza szeretne laptopot venni (gondolom a cégnek nem jó akármilyen számla), így "az ígéret földje" megint kizárva, ezért hanyagolhatjuk is. Így van idehaza és nem mac. Ez a dell nekem is tettszik, de hol láttad ennyiért mert én csak drágábban 512 rammal? |
[quote=FJORD;67097]
Quote:
|
Quote:
Quote:
Atyaég ... inkább nem magyarázom. Így nekem is kényelmesebb. |
Quote:
Csak 3 márkát futottam át (Dell, Toshiba, HP), de érdemes lehet végignézni az összeset. |
Quote:
Kis kényelmes. Én meg maradok az almánál, nagyon bejön. Az a de komolyan meg remélem nem volt komoly:D |
Egészen pontosan, ő lenne az: http://www.notebook.hu/notebook/dell...spiron-6400_01
3 év gar sem utolsó dolog. |
All times are GMT +1. The time now is 11:49. |