Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Torlódás. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4932)

Ati 11-01-2015 21:10

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 309016)
Az mennyiben számít nehezítésnek a Te szemedben, hogy az 1 szemeseknek jelen kb 200 heki helyett mondjuk 300-350 hekit kellene majd elérniük, fixen? Mert tegyük fel ha az általam felvázolt vonalon megyünk tovább a sokszemesek érdekében, ez egy hozadéka lenne mindenki számára.

Ez így önmagában nem olyan irány, amire jelen pillanatban negatívan reagálnék.

Tsobi 11-01-2015 21:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 309018)
Ez így önmagában nem olyan irány, amire jelen pillanatban negatívan reagálnék.

Ebben az esetben kis számmisztikát is belevihetnénk a dologba.
Tudnál segíteni, hogy nagyátlagban, mondjuk normál / gyors / lassú (ANARCH nem tudom mennyire tartozhat ide) csoportokra levetítve van-e jelenleg valaki maxheki felett, így elméletben módosítva a jövőbeni fellépési feltételeket?

Mert ha nincs, akkor tudunk számolni alap maxhekivel szintenként, ill be tudunk tenni egy elméletbeni módosítót arra az esetre, ha valaki átlépi azt.

Pool 11-01-2015 21:59

Quote:

Originally Posted by none (Post 309008)
Nem igazán értem miről van szó.. bben hogy akarsz te 4k-t elérni?
Azt írtad minden feltétel megvan kivéve a top 1 körök, az egyik feltétel egy ori A-ban a top30ban min 336 körrel.. tehát lövésem sincs, mi az a 4k heki, amire utalni szeretnél.. :)

A-ban sem úgy kapsz fél szemet, hogy fellépsz és várod a jaték köröket. Erre céloztam:

Quote:

Originally Posted by none (Post 309004)
Tehát, ha fellépek bbe elég 2k kört várnom és akár a csoport végéből is fordulhatok?
Egyáltalán mi szükség lenne erre, ha a másik kérdés megoldódna?

ezzel:

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 309006)
Ott van egy 4.000 heki azért, amit el kell érni.

Akkor pontosítva, A-ban vmit tenni is kell érte, nem csak fellépni....

none 11-02-2015 22:39

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 309027)
A-ban sem úgy kapsz fél szemet, hogy fellépsz és várod a jaték köröket. Erre céloztam:

ezzel:

Akkor pontosítva, A-ban vmit tenni is kell érte, nem csak fellépni....

Akkor konkrétan hogy képzelnéd ezt el? (Számokkal, mit kell elérni)
Szükség lenne erre, ha a torlódásra sikerülne megoldást találni?

none 11-02-2015 22:44

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 308949)
..
1. Ne csak szövetségen belül menjen a topkör az első helyen + alatta, hanem ha idegen ország áll alattam vagy én alatta, akkor is. Szal, ha én 10 szemmel első vagyok, a második szintén 10-es, de nincs velem, neki is menjen a köre. Ez akkor lenne érvényben, ha 1. helyre szükséges ország állna elől és így tovább lefelé.

..

mi a helyzet a 8 szemesekkel.. értem ez alatt, hogy pl bben(~600 orival) az első 6 ori 9+ szemes akkor nekem a 6. hely kell, tehát egyiket ki kell "túrnom", hogy pörögjön a top, vagy neki is van valami kedvezmény?

Pool 11-03-2015 18:24

Quote:

Originally Posted by none (Post 309045)
mi a helyzet a 8 szemesekkel.. értem ez alatt, hogy pl bben(~600 orival) az első 6 ori 9+ szemes akkor nekem a 6. hely kell, tehát egyiket ki kell "túrnom", hogy pörögjön a top, vagy neki is van valami kedvezmény?

nincs is 8 szemes orid :D

Pool 11-03-2015 18:26

Quote:

Originally Posted by none (Post 309044)
Akkor konkrétan hogy képzelnéd ezt el? (Számokkal mit kel elérni)
Szükség lenne erre, ha a torlódásra sikerülne megoldást találni?

Egyelőre sehogy, csak vmi olyasmire gondoltam, mint az A-s fél szemes fordulás. Ehhez mindennek meg kell lennie, tehát A-ban top30-as ország meg ilyenek, kivéve a B-s top1 köröket. Ezért járna fél szemes fordulás. Persze bele lehetne venni egy fix hektár (pl. 2000) elérését is...

Pool 11-11-2015 20:22

Nah, ez is sikeresen behalt.... :(

Pool 11-20-2015 21:34

B-ben jelenleg 5 ország van játékban, amelyet érint, ezek 4 különböző szövetségben...
Ati, várható, hogy ez a probléma kap vmi támogatást tőled?

Ati 11-20-2015 21:46

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 309150)
B-ben jelenleg 5 ország van játékban, amelyet érint, ezek 4 különböző szövetségben...
Ati, várható, hogy ez a probléma kap vmi támogatást tőled?

Egyelőre más fejlesztések vannak soron, emiatt ezt egyelőre az eddig leírtaknál komolyabban még nem gondoltam át, és idén már nem is várható.

All times are GMT +1. The time now is 00:13.