![]() |
Quote:
KLÁNTÁMADÁS! könnyen elképzelhető, hogy egyéniben 100 körre van az összes tag egymástól.. gondolod írok nekik egy zőldet, hogy "van itthon süti", hátha elküldik rá fél seregüket egyéniben támadni?:) amúgy meg ha valakik csakazértsem akarnak egyéniben támadni akkor azokat klánban se lehessen támadni? nem kell leggazdagabbanak lenni, nem kell piacot felvenni, csak simán számolni. 50%barkk+10% tornyhoz 78% barakkal kell kimenjek ha mindenképp be akarok ütni, pontosan ahoz kell sok pénz, hogy pl bemenjek akár csak 70%al is ha pl felveszem a az össz íjjat és az ellen épp nics tele. a szabis orik maluszára sámítani... háát asszem ezt még te is érzed, hogy nonszensz, ha ezen múlna akkor évente lenne 1 db támadás. |
Quote:
jelenleg is azt, hogy alulól vagy felülről megy a sereg az 1körössé válláskori pontlista adja meg. mókás lenne ha az 1.833körnél 1x csak alám mennének.. az, hogy valaki manuálisan bejelentés nélkül tudjon frissíteni íg is igen nagy kedvezmény a védő klánnak, hogy 2 körre kerülhet, azért ne legyen már, hogy ezel még alám is megy és én megyek felülről, ő meg alulról akár több sereggel... |
Quote:
|
Quote:
|
Nah végig rágtam magam azon amit tegnap este óta írtatok...:)
Szóval lenne pár észrevételem és javaslatom: Először is ti mindannyian túlságosan el vagytok szállva, még kicsit Atis is a pénz terén... mert igen, túl sok pénz van a játékban, de ez nem arányosan szétosztva a különböző orik vagy klánok között, hanem bizonyos társaságok között... és nem feltétlenül azért mert csalnak, hanem azért mert egy 5e hekis orival SOKKAL több pénzt lehet szerezni mint egy max 2400 hekin fellépő orival... így ha ezt a bizonyos frissítést ekkora pénzekhez kötjük, akkor gyakorlatilag azt az időt, amit egyébként is rá kell fordítani arra, hogy feljebb tornázd magad és a klánod tagjait, valamint, hogy egy kis tartalékot is szerezz az esetleges harcok közben, jelentősen megnöveljük... éppen ezért a javaslatom, hogy ha tényleg bekerül ez a frissítéses móka a játékba, akkor az ára ne 100 milla legyen, hanem a klánpontszám 10-20x-osa... ez Monróék esetében, akik most a legnagyobb összeállt klán, kicsit több mint 60-120 milla lenne, de pld a 10. helyezett klánnak csak 20 milla körüli lenne... ezzel egyrészt megvalósulna az az elv, hogy nagyobb orikból álló klán, ami nagyobb pénzt termel többet is fizessen, valamint elősegítenénk, hogy a kisebb klánok tagjainak is legyen esélye harcolni akár egymás ellen, akár egy kicsit nagyobb klán ellen is... A másik, a torony védő... Szerintem nagyon is jó, hogy benne van a játékban, mert azt elfelejtitek, hogy míg egyéniben ütnek pár száz hekit, addig klántámadás esetén akár sok ezer hekiket is lehet veszteni, éppen ezért a nagyobb kockázathoz nagyobb zsákmány is jár.... DE... reálisan nézve a dolgot abban egyet értek, hogy a klántámadás rendszere még mindig nem jó így ahogy van, és szerintem pár apró módosítás segíten a helyzeten... A klántámadásnál az országoknak a támadó ereje ugyanúgy számolódjon, mint ha egyéniben mennének és ezt úgy lehetne megoldani, hogy minden ország bejelölhetné, hogy mennyi tábornokot küld az orijában rendelkezésre állók közül a klántámadásba.... ugyan úgy, ahogy a 4 fős szöviknél megadhatod, hogy mennyi sereged menjen ütésnél segíteni. Mindezek mellett viszont az alulról támadás esetén kapható 10% bónuszt NEM támogatom, mert a tábornokok bevezetése jelentősen megváltoztatja az erőviszonyokat (főleg egy tábornok ork esetén), miközben a zsákmány eleve nagyságrendekkel nagyobb mint amit egyéniben össze tudsz hozni... Van még egy dolog, amit nagyon elfejetetek, mikor a lefordulásról és az újrázásról beszéltek... mégpedig az, hogy NEM minden ori kezd ugyanarról a hekiről ha újrázik... tehát ha én 1300 hekin léptem fel még annó akkor biza 5e hekiről nem fogok újrázni, míg ha tudom, hogy egy régebbi orival játszom, ami 4000 hekin jelenik meg újrázásnál, vagy 2400-al léptem fel még mindig könnyebben megteszem, ha a klán érdeke úgy kívánja... |
Ja és természetesen annak ha a saját tábornok is menne klánban ütni, akkor meglenne az a taktikai része, hogy egyéniben kevesebb tábornok állna rendelkezésedre amíg a klántámadó sereged vissza nem ér... ami logikus is...
|
Quote:
Ezen felül pedig ez azt jelentené, hogy fogok egy országot a klánból, akit úgyis kitettem, mert a támadáshoz nem kell, alapít egy klánt, és saját maga iszonyat olcsón kér egy listarendezést, ami egyáltalán nem fogja árban azt tükrözni, hogy ez mondjuk a top1 klán akciója volt. |
Quote:
Quote:
Atis, ezt nevezhetjük ugyibár JKSZ-nek is... ráadásul erre 100 millás díj esetén is ugyanúgy megvan a lehetőség, hisz a nagyobb oriknak megéri kirakni bármekkora díj mellett egy kis orit, hogy az frissítsen, miközben ők a piacon át utalnak pénzt neki (ami ugyibár most nem tiltott, csak kicsit etikátlan), a különbség csak az, hogy azok, akik nem ilyen módszerekkel élnek jelentős hátrányba kerülnek, mert ők nem fognak kitermelni ennyi pénzt ilyen könnyedén... |
Quote:
|
Quote:
Nem egyszer lesz ilyen frissítés... tehát az az ori, akit pénzzel tápolnak a piacon keresztül MINDNEKÉPPEN előnyben van egy átlag klánnal szemben... és a kilépéshez még annyit, hogy egy átlag játékos nem szokott olyan sűrűn ki-be lépegetni a klánokba... Amúgy az egészhez ha hozzá vesszük, hogy a legtöbb kis klán, akiket te is említesz, jelenleg azért van, mert kötelező lett az 1/a-ba való fellépés.... és ezek a játékosok nagy része nem milliárdokkal lép... |
All times are GMT +1. The time now is 17:46. |