![]() |
Engem mindenki ismer, sorszam 1142
Gondolom a kepek ott kellene legyenek ahol nekem jelenleg csak codok vannak pl v6/belso_fejlec_alatti_bg_j.png |
Quote:
Ha ilyeneket látsz, akkor az viszont böngészőhiba. Töröld a böngészőben a cache-t, és töltsd újra az oldalt. |
Quote:
Oops, you have an ad blocker enabled! To watch this episode, please disable it and refresh the page. eddig ezt sem csinalta egyik bongeszom sem:( |
Ok problema megoldva, legalabbis a Firefoxon muxik, le kellett toltenem egy ujitast a windowshoz, egyet meg a monitorhoz. Nem tudom melyik kellet, de most bejonnek. Koszike
|
Gnóm - Törpe
Hali!
Csak egy kérdés... Véletlenül nem lett felcserélve a Gnóm és a Törpe grafikája? Csak mert a törpénél öltönyben van egy apró termetű golyófejű gülüszemű lény, amit inkább mondanék konyvtáros gnómnak mint erős testalkatú szakállas törpének. Mondjuk ha fel lett cserélve ha nem, nekem valahogy sosem így néztek ki a törpék a fejemben |
Quote:
Az alvilág oldal jobb oldalán szerepel egy képen mindkettő. A bal oldali (szemből) a törpe, a jobb oldali (háttal) a gnóm. |
Pontlista
Üdvözletem!
Nem tudom másnál is jelentkezett-e: A pontlista oldal szélső grafikája eltakarja a pontlista egy igen hasznos részét. Jómagam 9 gyorsgombot állítottam be a pontlistába(ez is egy nemrégi fejlesztés ha jól tudom) ám ezekből a jobb oldali grafika kitakar 4-et így csak az első ötöt tudom használni. Illetve (ez ugyan nem az új grafika oka mert korábban is megvolt de) az oldal zöld szegélyét is elég csúnyán takarja el a gyorsgombok miatt szélesített pontlista(ha kéred küldök képernyő képet róla emailban Ati). Megoldható, hogy az oldalsó grafika minden alatt legyen és ne takarja el a gyorsgombokat? Az oldalsó zöld szegély eltakarasán nem lehetne javítani azzal, hogy az egész oldal lesz szélesebb és nem csak a pontlista barna háttere? |
Még mindig
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:00. |