![]() |
A rövidebb szabiidővel kapcsolatban, a szabizást lehetne alsóbb szinteken is szövetségi szabadsághoz hasonlóan megoldani. Különben elég nagy kavarodás lenne.
|
Quote:
Fentebbi szinteken (G, főleg B) így is nagyon híg a pontlista. Csak egy példa: elteszem szabira, alszok egy jót, és reggel nem jövök vissza, délelőtt benézek, szabi vissza, este megint benézek, dobok két hsz-t a fórumra, piacolok, szabi vissza. Minden el van intézve, de "érinthetetlen" vagyok. Nem jó. Úgy tudnék rövid szabit támogatni, hogy teszem azt elteszem rövid szabira az országot este, és 8 óra múlva (reggel) az ország automatikusan visszajön szabiról. Nem vagyok itt, hát nem vagyok, támadható vagyok, de nem éjjel. Aki tudja, hogy reggel nem tud visszanézni, teszi hosszú szabira az országát, és akkor jön vissza, amikor akar... Hmm? |
Quote:
|
Quote:
Quote:
(A javaslat ott bukott meg, hogy általános nézet volt, hogy nem akarok játszani, hanem pár hét játék után rögtön 2 év szabira menni, és ezt ebben a rendszerben nem lehetne megtenni.) |
Tehát: szundizok. Senki sem néz távolt a szöviből, klánból: valaki beüt, mert nem ébresztettek fel, ezért nem tudok idejében reagálni a támadásra (jobban beíjjazni, alábontani, kísérni stb.). Reggel felkelek és nagyon ideges leszek, megfordul a fejemben, hogy újra abbahagyom az egészet... :D
|
Azt hiszem, a legnagyobb gond azzal van, hogy amikor nem vagyunk online (és egyik szövink sincs) nincs, aki távolt néz. Ha nincs távolozás, akkor kiszolgáltatott helyzetben van az ori, szövi, klán.
Csak egy ötlet: mi lenne ha + vip-ért esetleg a jelenlegitől függetlenül be lehetne valahogy előre állítani, hogy fix időpontban nézzen távolt a helytartó. És ha sereg tart az ország felé erről értesítést küld, sms-ben. Aminek persze költsége van, de az levonódna abból a vip pontból. Aki nem él ezzel annak marad minden a jelenlegi helyzet szerint, aki meg igen az fizet. Szerintem sokan fizetnének egy ilyen extra szolgáltatásért. |
Quote:
Arra hogy napi 3szor ne nézhessen be-be megoldás, ha pl 24 vagy esetleg 20 óránként egyszer lehet használni(24-el az a baj, ha épp pl hétvégén egyszer tovább ébren van, másnap nem tud szabizni, amikor feküdne, bár lehet vele számolni, így végül is belefér..) |
Quote:
így is túl kényelmes lett a játék már.. (pl ht kiteszi helyetted a katit) azért mindent ne lehessen már anélkül, hogy játszanál, plusz ez miben segít annak, aki nem tud éjjel játszani? tudja előre, hogy beütik? |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Ha már nem hagytok nyugodtan aludni, legalább csak akkor legyek ébren amikor nagyon muszáj. |
All times are GMT +1. The time now is 02:37. |