![]() |
nekem annyi hozzáfűzni valóm lenne, hogy ha 0 tekercsed van valamiből akkor ne legyen semmi jelölés :)
|
Örülök neki, hogy a kezdeti kirohanások után kezdenek használható észrevételek is születni. Ezeket köszönöm, és ezt az irányt folytassuk. :)
|
Az a megoldás amit már többen feszegettek, hogy inkább a hátralévő körökben jelezze, hogy mikor fog bekopni a tekercs, azt valószínűleg támogatnám.
Bár személy szerint örülhetnék egy on-off kapcsolónak erre a lehetőségre. Lehet, hogy sokaknak segítene ez a lehetőség, hogy látja, hogy mikor fog pontosan kopni a tekercse. Kezdőknek lehet, hogy segítene; a profibbak, zsigerből tudják azt, hogy mennyi tekit kell benntartani ahhoz, hogy pl. a lakiteki ne kopojon be. (Ahogy ezt már előttem szólók is megmondták.) De volt olyan régóta játszó játékostársam, aki megkérdezte, hogy "Mikor lesz a következő tekerkopás A-ban?". Szóval, lehet, hogy mégsem mindenkinek világos a kopásos dolog...? |
Én azt gondolom, hogy ez a "pontosan mikor kopik?" kérdés ez azoknak lényeges, akik kipiacolják kopás előtt a tekercseket, vagy valamilyen egyéb, nem rendeltetésszerű dologra használják ezt az információt. Szerintem ezt nyugodtan lehet változatlanul hagyni, aki ezzel akar pénzt szerezni, az figyeljen oda, tudja, hogy mikor kopnak stb.
A jelzést én elsősorban azoknak szánom, akik nem milliós tételben tartják bent a tekercseket, csak épp annyit, amennyi kell. Nekik teljesen mindegy, hogy mikor kopik, a lényeg, hogy mindig legyen bent elég. Ez arra figyelmeztet, hogy mindjárt nem lesz elég, vagy már el is jutottál odáig, hogy nem elég, pótold. |
Quote:
Gondolom aki a nagy milliós tételben tartja a tekit az országában az odafigyel arra hogy ne kopjon el annyi amennyi egy nap megíródik. |
Quote:
En tenyleg nem hiszem, hogy fenektorlo gep kellene a hoditohoz. :) Szerintem ez mar a lo tuloldala. |
Quote:
szerintem is fölösleges, mint azt korábban is írtam, de konkrétan ilyennel, amilyet te írsz, szerintem senki nem számol... ha tekihiánnyal akarsz számolni, lopd le KV előtt az ellent, egyébként meg eszméletlen nagy felelőtlenségnek tartom, ha úgy mész ki, hogy hátha most kopik be.. szerintem ez tényleg röhej, el nem tudom képzelni, hogy belső infó nélkül megkockáztatja valaki, pont erre blazírozva a támadást. összefoglalva úgy gondolom, hogy JKSZ nélkül szinte megvalósíthatatlan, ha meg JKSZ-rő van szó, ott jelzés nélkül is tisztában van vele a támadott fél, hogy nem lesz meg a max tekije ha beférsz kopásostul, JKSZ nélkül beférnél kopás nélkül is szóval semmilyen játéktechnikai elemet nem vesztünk el ezzel véleményem szerint |
Quote:
|
Quote:
köszönjük Dus az értékes véleménynyilvánítást, ahogy azt már megszoktuk Tőled... |
Quote:
Ecto ezzel nem értek egyet. Ehhez a JKSZ-nek semmi köze. A csillagozás könnyítést jelent, vagyis kényelmesebb lesz tőle a játék látod, hogy ha kopik, akkor tényleg alá kopik a maximális százaléknak. De, hogy szó ne érje a házam elejét, ki fogom próbálni a beta verzió adta lehetőséget egyik országomban 1 hétig és elmondom a véleményemet. Viszont, még mindig fenntartom azt a állításomat, hogy ezt az opciót lehessen ON/OFF kapcsolóval kapcsolni. Ha nekem nem kell, kikapcsolhassam, akinek kell, az hagyja bekapcsolva, alapértelmezetten legyen ON. |
All times are GMT +1. The time now is 11:23. |