![]() |
"Szóval...Ha nem tévedek te vagy a fő fasz és azok ott két oldalt a golyóid.Kétféle golyó létezik.A bátor bika golyó és a löttyedt buzi golyó. A farok mint olyan célratörő és tisztán látó,csak nincs agya.Amint punci szagot érez,rögtön akciózni akar.Téged is megcsapott a jó öreg ... "
Van még folytatása,de kicsit hosszú lenne :D Hatalmas film,az egyik kedvencem. |
Quote:
Feladvány? |
Ez sem különösebben nehéz:)
- Hogy vihetne el egy fecske egy tököt? - Megragadja a tövénél. - Nem azon múlik, hogy hol ragadja meg, hanem az arányokon. Nincs olyan madár amely elbírna egy félkilós tököt. |
Quote:
|
Quote:
|
Egy konnyut:
"A játék az nem játék!" |
Quote:
Ez is könnyű szerintem, bár lehet, h itt ott pontatlan, de remélem, h felismerhető: „-Olvastad a Bibliát? -Tudok belőle egy idézetet, illik az alkalomhoz. -Ezékiel, 25. 17.: Az igaz ember útját mindenünnen az önzők igaztalansága, s a gonoszok zsarnoksága szegélyezi. Áldott legyen, ki az irgalmasság, s a jóság nevében átvezeti a gyöngéket a sötétség völgyén, mert ő testvérének őrizője s az elveszett gyermekek meglelője. Én pedig lesújtok hatalmas bosszúval és ádáz haraggal azokra, kik testvéreim pusztulására törnek. És majd megtudjátok, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúm reátok zúdul!" |
Quote:
Mire valaszolhattam volna mar ott is volt a feladvanyod. :P (Amugy igen, az) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:07. |