![]() |
Nyissatok neki egy másik témát, ez nem erről szól! :p
|
Szerintem mind2 téma belefér ebbe a topicba.
|
Quote:
Szerintem teljesen más témába való. |
Kiindulva abból,hogy "uj faj és személyiségek ötletek ide", tulajdonképpen az ötletek is ide tartozhatnak,amik a játékkal kapcsolatosak..:rolleyes:
Csak ahogy az új 'uj', a személyiségek ötletek is 'személyiségek,ötletek' :rolleyes: |
új személyiség
Lehetne egy új személyiség: sorozás, katonaság, vagy toborzó névvel.
Az lenne a lényege, hogy a lakosság nagyobb része lehet kiképzés alatt. A mostani 10% helyett --> kb 11-15%. |
Quote:
|
Quote:
Erdemes ennek kulon temat nyitni szerintetek? |
Quote:
Szóval megbeszélés szintjén mindenképpen saját topikra érdemesnek gondolom. |
Én a tűzoltás dolgot sokkal jobban el tudnám képzelni varázslat formájában. (36 kör)
Vagy ha már mindenképp személyiségben gondolkodunk,akkor a Túlélőt megspékelni ezzel. "Túlélő A túlélő az, amire a név utal: túlélő. Minden, az emberei és épületei ellen irányuló tolvaj és mágikus akció 30%-kal kisebb hatásfokú. Ide tartozik a varázslók meggyilkolása, a katonák meggyilkolása, a tolvajok mérgezése, az emberrablás, a tűzgolyó, a földrengés és a gyújtogatás. |
Rajtam kívül esetleg más is látja a fantáziát egy esetleges 'Alakváltó' személyiségben? (faj változtatása játék közben bizonyos keretek között)
A technikai kivitelezést teljesen elfelejtve szerintem lehetne vele elég nagy taktikai nyereséget létrehozni. így ha nem is első de 2. 3. személyiségnek is kivállóan alkalmazható lenne. Ha váltassz, akkor 24 körig az új faj szorzóit + varázslatait kapod. (Esetlegesn ha van kint sereged, vagy jön feléd sereg nem válthatsz fajt) Fajváltás csak a következő körváltás után lép életbe miután visszavált az alapfajodra automatikusan, 72 körig nem válthatsz újra. Nem sikerült olyan bazi durva esetre gondolnom, amikor ez az opció nagyon megkeverné a lapokat, de lehet vele taktikázni az tény. |
All times are GMT +1. The time now is 17:04. |