Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   uj faj és személyiségek ötletek ide! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=443)

vityu 03-08-2009 14:56

Nyissatok neki egy másik témát, ez nem erről szól! :p

Iron 03-08-2009 19:52

Szerintem mind2 téma belefér ebbe a topicba.

vityu 03-08-2009 20:03

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 205139)
Szerintem mind2 téma belefér ebbe a topicba.

uj faj és személyiségek ötletek ide! --> ez a címe. Amiről ti beszéltek az: épületek fontossága, új épületek bevezetése. Szerintem a kettő messziről sem hasonlít. Ráadásul ez azért is van, hogy azok, akiknek 10személyiségük van, azoknak is legyen új személyiség. Vagy csak én nem értem, hogy miben lenne új épületek bevezetése nekik megoldás erre.:eek:
Szerintem teljesen más témába való.

Tsobi 03-12-2009 03:58

Kiindulva abból,hogy "uj faj és személyiségek ötletek ide", tulajdonképpen az ötletek is ide tartozhatnak,amik a játékkal kapcsolatosak..:rolleyes:

Csak ahogy az új 'uj', a személyiségek ötletek is 'személyiségek,ötletek' :rolleyes:

RicsiPi 10-29-2009 18:11

új személyiség

Lehetne egy új személyiség: sorozás, katonaság, vagy toborzó névvel.
Az lenne a lényege, hogy a lakosság nagyobb része lehet kiképzés alatt. A mostani 10% helyett --> kb 11-15%.

Alg 10-29-2009 18:56

Quote:

Originally Posted by RicsiPi (Post 226936)
Lehetne egy új személyiség: sorozás, katonaság, vagy toborzó névvel.
Az lenne a lényege, hogy a lakosság nagyobb része lehet kiképzés alatt. A mostani 10% helyett --> kb 11-15%.

akkor már inkább 1-2 körrel rövidebb toborzási idő (törpénél gázos mondjuk)

Remedy 10-30-2009 04:20

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 19226)
Tűzoltó A tűzoltó személyiség nagy hatásfokkal oltja a felgyújtott házakat. Gyújtogatásnál 70%-kal kevesebb ház ég le.

Ilyen személyiséget például tolvajokat szinte nem tartó gnómok is hasznosíthatnának.

Nekem ez is tetszik....

Erdemes ennek kulon temat nyitni szerintetek?

Von 10-30-2009 04:28

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 227027)
Nekem ez is tetszik....

Erdemes ennek kulon temat nyitni szerintetek?

Szerintem sem lenne rossz. Bár a 70%ot sokallom, de az említett gnómokon kívül tudnák a hullák is hasznosítani egész jól.
Szóval megbeszélés szintjén mindenképpen saját topikra érdemesnek gondolom.

Tsobi 10-30-2009 12:09

Én a tűzoltás dolgot sokkal jobban el tudnám képzelni varázslat formájában. (36 kör)
Vagy ha már mindenképp személyiségben gondolkodunk,akkor a Túlélőt megspékelni ezzel.

"Túlélő A túlélő az, amire a név utal: túlélő. Minden, az emberei és épületei ellen irányuló tolvaj és mágikus akció 30%-kal kisebb hatásfokú. Ide tartozik a varázslók meggyilkolása, a katonák meggyilkolása, a tolvajok mérgezése, az emberrablás, a tűzgolyó, a földrengés és a gyújtogatás.

siQ 10-30-2009 13:59

Rajtam kívül esetleg más is látja a fantáziát egy esetleges 'Alakváltó' személyiségben? (faj változtatása játék közben bizonyos keretek között)
A technikai kivitelezést teljesen elfelejtve szerintem lehetne vele elég nagy taktikai nyereséget létrehozni. így ha nem is első de 2. 3. személyiségnek is kivállóan alkalmazható lenne.

Ha váltassz, akkor 24 körig az új faj szorzóit + varázslatait kapod.
(Esetlegesn ha van kint sereged, vagy jön feléd sereg nem válthatsz fajt)
Fajváltás csak a következő körváltás után lép életbe
miután visszavált az alapfajodra automatikusan, 72 körig nem válthatsz újra. Nem sikerült olyan bazi durva esetre gondolnom, amikor ez az opció nagyon megkeverné a lapokat, de lehet vele taktikázni az tény.

All times are GMT +1. The time now is 17:04.